TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#101 Postautor: sledzio » 29 maja 2006, o 21:33

Chciałbym bardzo aby nasze gwiazdy wygrały ale na 99% niestety będzie sromotna ! Sercem stawiam 47:43 a realnie 35:55 dla Ostrowa Niestety !

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#102 Postautor: FREDek » 29 maja 2006, o 21:36

KnaPP, Michaluk, Polak, Suchanek, Klimek, Messing, Pavlic, Tomicek,Jeleniewski <--- tymi zawodnikami dojechałbym do końca sezonu! Już teraz zacząłbym prowadzić rozmowy na przyszły sezon...
+
Bilety & programy tańsze.
+
Piwo sprzedawane na stadionie podczas meczu.
=
Piknikowo i bez rozczarowań(!),

bo skoro nie ma różnicy, po co przepłacać?!

godzilla

#103 Postautor: godzilla » 29 maja 2006, o 21:52

9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: ravajas » 29 maja 2006, o 21:57

godzilla pisze:9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

następny "znacz" żużlowy :( echh
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, o 21:58 przez ravajas, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

kylong
Junior
Kontakt:

#105 Postautor: kylong » 29 maja 2006, o 21:57

10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

kurka to ten świst jakiś młodziutki :twisted: . myślałem że ma 38 a tu taki psikus :D
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#106 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 29 maja 2006, o 22:05

10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

w dodatku Messing sie rozdwaja :shock: :lol: :lol: :lol:

Koper
Trener
Kontakt:

#107 Postautor: Koper » 29 maja 2006, o 22:09

m.a.c.i.e.k.s pisze:
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

w dodatku Messing sie rozdwaja :shock: :lol: :lol: :lol:
Nie mowi sie rozdwaja tylko klonuje :lol:

baranek
Junior

#108 Postautor: baranek » 29 maja 2006, o 22:13

nie no, jak Świst ma jeszcze naet to 23 lat, to ja bym na niego stawiał :lol: młody i perspektywiczny zawodnik :lol:

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#109 Postautor: boxing » 29 maja 2006, o 22:32

"Zestawianie skladu" w tym momencie nie ma zadnego sensu. Nie wiemy po pierwsze, kiedy ostatecznie bedzie mecz i kto bedzie mogl pojechac. Mam nadzieje, ze mecz z uwagi na zawody Jacka Rempaly bedzie przelozony na POZNIEJSZY termin - tak, aby oba zespoly mogly pojechac w najmocniejszych zestawieniach. Andreas mialby troche wiecej czasu na dojscie do dyspozycji z poczatku sezonu - na razie jezdzil bardzo niepewnie, nawet na sobotnim trenigu, kiedy tor byl twardy i rowny, mlodym Szwedem troche miotalo. Adam Shields do tego czasu juz prawdopodobnie zaliczy pare imprez na wyspach, choc na razie jeszcze kontuzja nie jest zaleczona. Moze promotor Eastbourne majac zdrowego "kangura" otworzy szlaban dla Davida Norrisa - zdaje mi sie, ze wlasnie promotor "Orlow" ma udzial w tym, ze Norrisowi "nie pasuja terminy" czy "nie czuje sie na silach". Jurica Pavlic pewnie zakonczy rok szkolny - moze nie bedzie problemu, zeby przyjechal do nas na kilka dni wczesniej i ostro potrenowal na naszym torze, bo potencjal ten chlopak ma.

Ankieta w topicu moim zdaniem przedwczesna - mialaby sens, gdyby powstala po ostatnim treningu. Swist pauzowal jeden mecz, a teraz czy mu sie podoba czy nie ma sie stawic na treningu i pokazac, czy jest lepszy od swoich kolegow z druzyny. Dopiero wtedy jest sens pisac, czy go odeslac do domu, czy wstawic do skladu i za kogo.

Propozycja odjechania meczu Karolem Polakiem czy Suchankiem to jakis zart. Nie wierze w wygrana z Ostrowem, ale ma byc przyczepny tor i walka o kazdy punkt, a sklad najmocniejszy z mozliwych.

Jezeli zarzad w ktoryms momencie odpusci i polowe skladu obsadzi mlodzieza, to tylko pod warunkiem, ze to bedzie mlodziez perspektywiczna i gotowa zwiazac sie z nami na dluzej. Nie wiem, co bedzie z zuzlem w Lublinie, Harry pisze jakies niepokojace posty, ale chyba warto, aby Tomicka, Messinga czy Pavlicia miec u siebie chocby do zakonczenia przez nich 21 lat.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#110 Postautor: grzesieck » 29 maja 2006, o 22:52

10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Rempala
14. Messing
15. Pavlić
16. Swist

podziwiam Twoj upor, mimo tego, ze dostales bana, to nadal walczysz o swoje.

patrzcie jaki sklad godzilla zaproponowal 26.05 na wczorajszy mecz z ZielonkÄ…:

Moje zestaiwnie na niedzielne spotkanie
9. Brhel
10. Jeleniewski
11. Rempała
12. Messing
13. Louis
14. Pavlić
15. Messing
16. Knapp

:lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#111 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 22:55

boxing pisze:" z Ostrowem ma byc przyczepny tor i walka o kazdy punkt, a sklad najmocniejszy z mozliwych.

Przeczytaj sobie wypowiedzi po meczu Gniezno - Ostrów.
Na przyczepnym torze będzie powtórka z niedzieli albo i gorzej.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#113 Postautor: boxing » 29 maja 2006, o 23:00

harry pisze:
boxing pisze:" z Ostrowem ma byc przyczepny tor i walka o kazdy punkt, a sklad najmocniejszy z mozliwych.

Przeczytaj sobie wypowiedzi po meczu Gniezno - Ostrów.
Na przyczepnym torze będzie powtórka z niedzieli albo i gorzej.

Na przyczepnym torze bedzie mozliwosc walki, nie bedzie tlumaczenia, ze "zle wyszedlem ze startu a potem nic sie nie dalo zrobic" - to po pierwsze. Po drugie - przyczepny nie oznacza, ze ma byc dziurawy. Po trzecie sam trening, spasowanie z torem i walka o sklad tez ma byc na przyczepnym. Kogo "rece beda bolec" - ten odpada po treningu i nie jedzie w meczu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

harry
Trener

#114 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 23:05

Ale na przyczepny tor trzeba mieć potężne silniki. A te ma Ostrów
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Koper
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: Koper » 29 maja 2006, o 23:06

boxing pisze:Kogo "rece beda bolec" - ten odpada po treningu i nie jedzie w meczu.
To chyba nie skompletowalibysmy pelnego skladu na Ostrow...

rob7
Senior

#116 Postautor: rob7 » 29 maja 2006, o 23:07

no to pojedzie tylko Knapp i Tomicek (jeżeli mecz nie będzie 11) bo pozostałym rece powyrywa co wczoraj było widać na średnioprzyczepnym (pod koniec meczu) skończcie z tym przyczepnym torem, mamy ekipę czterdziestolatków i po kontuzjach tak więc na betonie gładkim jak stół
można powalczyć no i silniki jakie maja to wczoraj można było zobaczyć...
deszcz zrobił tor przyczepny w Grudziądzu i co z nimi zrobił Gorzów? a Ostrów jest silniejszy no i sprzet ma zdecydowanie lepszy
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, o 23:10 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#117 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 23:09

boxing pisze:, nie bedzie tlumaczenia, ze "zle wyszedlem ze startu a potem nic sie nie dalo zrobic" .

Zapewniam Cię że po przegranym meczu z Ostrowem nikt nie bedzie już słuchał żadnych opowieści o torach. Nikt z zarządu.
Pa, pa.Tyle.

meridol

#118 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 23:10

harry pisze:Ale na przyczepny tor trzeba mieć potężne silniki. A te ma Ostrów

ok to powiedzmy ze bedzie beton jakich jeszcze nie bylo. to teraz trzeba startowac zaj... szybko i wejsc w pierwszy luk przed Peterem i spolka. tylko pytanie czy i jak to zrobic? czy mozna pogodzic bardzo szybki start i w dobry silnik na dysansie w konfontacji z takim rywalem. czy jest jakis sposob aby to wytrenowac w takim tempie?
powiedz Harry czy to jest mozliwe z taka motywacja i podejsciem jak u nas w druzynie?

meridol

#119 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 23:12

rob7 pisze:no to pojedzie tylko Knapp i Tomicek (jeżeli mecz nie będzie 11) bo pozostałym rece powyrywa co wczoraj było widać na średnioprzyczepnym (pod koniec meczu) skończcie z tym przyczepnym torem, mamy ekipę czterdziestolatków i po kontuzjach tak więc na betonie gładkim jak stół
można powalczyć no i silniki jakie maja to wczoraj można było zobaczyć...
deszcz zrobił tor przyczepny w Grudziądzu i co z nimi zrobił Gorzów? a Ostrów jest silniejszy no i sprzet ma zdecydowanie lepszy

dlaczego wszyscy nagle sa takimi speacami od toru??? byles na torze, jechales po nim ze wiesz ze nie byl przyczepny a byl srednio przyczepny?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, o 23:13 przez meridol, łącznie zmieniany 1 raz.

rob7
Senior

#120 Postautor: rob7 » 29 maja 2006, o 23:13

a ja Harry tak bym sprawy nie stawiał bo prawdopodobieństwo wygrania z Ostrowem jest bliskie zera a dopiero mecz z Gorzowem jest decydyjący

Koper
Trener
Kontakt:

#121 Postautor: Koper » 29 maja 2006, o 23:13

Dokladnie, robmy betonik i jak najrowniejszy jak to tylko mozliwe u nas...jak harry pisal nie jest ciekawie wiec trzeba ratowac zuzel w Lublinie wszelimi sposobami, rowniez odpowiednim przygotowaniem toru pod naszych zawodnikow...niestety takie sa realia i o przyczepnym torze nadajacym sie do walki mozemy myslec dopiero w przyszlym sezonie, bardzo jestem ciekawy jakie wnioski zostaly wyciagniete w klubie, co robic dalej :roll: mecz z Zielona Gora pokazal bardzo duzo, widac jak nasi puchli po 2 okrazeniach, to bylo az zalosne jak np. do Daniela Jeleniewskiego zawodnicy dochodzili pomimo ze po pierwszych 2 okrazeniach Daniel mial spora przewage ale takie sa realia...na to juz nic nie poradzimy bo jest juz za pozno.

harry
Trener

#122 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 23:15

meridol pisze:ok to powiedzmy ze bedzie beton jakich jeszcze nie bylo. to teraz trzeba startowac zaj... szybko i wejsc w pierwszy luk przed Peterem i spolka. tylko pytanie czy i jak to zrobic?

Z moich obserwacji wynika, że Peter jeżeli ma jakieś problemy to tylko na betonie
powiedz Harry czy to jest mozliwe z taka motywacja i podejsciem jak u nas w druzynie?

Przeczytaj sobie mój post przed Twoim. To nie żarty.

meridol

#123 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 23:17

ok dzieki, wszystko jasne...

Koper
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: Koper » 29 maja 2006, o 23:18

harry pisze:Przeczytaj sobie mój post przed Twoim. To nie żarty.
A czy sa jakies konstruktywne wnioski, plany jak to wszystko dalej ma sie potoczyc, czy po prostu czekamy do Ostrowa i albo bedzie dobrze albo dajemy sobie spokoj...?

harry
Trener

#125 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 23:18

rob7 pisze:a ja Harry tak bym sprawy nie stawiał bo prawdopodobieństwo wygrania z Ostrowem jest bliskie zera a dopiero mecz z Gorzowem jest decydyjący

Ale w zasadzie cały zarząd ma dosyć tego dziadostwa. My wywiązaliśmy się ze swoich zadań i zawodnicy dostali to co chcieli.