30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
tomunneck

#101 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 20:20

spoko jataman , ty madrze gadasz :) :shock:

mniejsza z tym , w niedziele wieczorem bedzie wiadomo ile gwiazdor piotr s. zrobil punktow

ja mu zle nie zycze , oby mnie mile zaskoczyl :wink: jednak optymista nie jestem i realnie patrzac stawiam na 6-7 pkt zdobyte przez niego

pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#103 Postautor: Cooper » 25 kwietnia 2006, o 23:36

sting126 pisze:
jataman21 pisze:Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.

Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...

Tym bardziej dziwi jego kiepska postawa w Grudziadzu (liczeylem an to, ze bedzie tam wymiatal...).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

jataman21

#104 Postautor: jataman21 » 25 kwietnia 2006, o 23:42

sting126 Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

jataman21 napisał:
Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.

Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...

Do początku sezonu miałem podobne zdanie, ale z tego co widzę w lublinie na przyczepnym sobie radzi bardzo dobrze a na betonie w Grudziądzu nie radził sobie zbyt dobrze... Bodajże z tego co pamiętam w ktrejś części ligi czeskiej chyba deszcz padał wiec musiało być przyczepnie... Brhel akurat w tej edycji się nie popisał...
Nie wiem może się mylę, tylko taka mała dygrsja :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#105 Postautor: Cooper » 25 kwietnia 2006, o 23:50

To, ze jest dowieziona nawierzchnia, nie oznacza, ze tor od razu robi sie niesamowicie przyczepny. Nawierzchnia jeszcze niezbyt sie "zawiazala" i na razie glowna taktyka prac nad torem jest jego ubijanie, co powoduje, ze jest on dosyc twardy, czego efekt mielismy w ostatnia niedziele na meczu z Gnieznem (malo walki). Jak sie myle, niech ktos sprostuje:)

sledzio

#106 Postautor: sledzio » 26 kwietnia 2006, o 00:16

a ja mam taka nadzieje ze Teżecik zrobi mi prezencik urodzinowy i wygrają w Gorzowie w co bardzo wierzę !

szafirek

#107 Postautor: szafirek » 26 kwietnia 2006, o 01:09

1Swist
2Norris
3Brchel
4Knapp
5Rempala
6Michaluk
7Tomicek
8Jeleniewski
Jak da rade to Louis za Knappa i moze sie uda minimalnie wygrac z Messingiem i Shieldsem pewnie nie byloby problemu,bez angoli jak uzbieramy 38pkt to bedzie dobrze[/list]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#109 Postautor: kilar » 26 kwietnia 2006, o 10:32

Pokemon pisze:Witam :)
Napewno faworytem spotkania niestety nie jesteśmy, a i Gorzów jest silnie zmotywowany (czytaj- głodny zwycięstwa).

Stal ma noz na gardle, wiec bedzie bardzo ciezko wygrac z nimi. Praktycznie Motor nie ma zadnych atutow. Gorzow jest w uprzywilejowanej sytucji, poniewaz jezdzi u siebie, ma przewage w juniorach, obcokrajowcy tez sa ich mocnym punktem i co najwazniejsze zawodnicy beda cholernie zmotywowani, tak jak Grudziadz... a jak sie skonczylo z GTZ, to wszyscy wiemy. I nawet 15 punktow Swista nic tu nie pomoze, jesli reszta druzyny przejdzie obok meczu.

rob7
Senior

#110 Postautor: rob7 » 26 kwietnia 2006, o 10:34

sting126 pisze:
jataman21 pisze:Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.

no nie wiem czy nie zrobi, wyniki z ub roku Gorzów - Opole;
Brhel (3,2,3,0,3) 11

harry
Trener

#111 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 12:16

No coż :( ( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Nie jest dobrze [(delikatnie mówiąc), ( ku..a)]
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty :evil: :evil: :evil: .
I bardzo wszystkich przeprasza.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#112 Postautor: Cooper » 26 kwietnia 2006, o 12:19

Zajebisty typ... Coz, trzeba czekac na powrot do zdrowia Shieldsa i do formy Louisa... Dodatkowo jeszcze Messing... Niemniej jednak nie jest dobrze.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#113 Postautor: dilucio » 26 kwietnia 2006, o 12:20

harry pisze:No coż :( ( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty :evil: :evil: :evil: .

niech sobie wsadzi te przeprosiny w d.... :twisted: :evil:
"zawodowiec wielki" :evil: :twisted:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#114 Postautor: RadeKas » 26 kwietnia 2006, o 12:23

Cuuuudownie :lol: :lol: :lol:.

Mozna sobie od tak zrezygnowac, po podpisaniu kontraktu?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

hayabusarider

#115 Postautor: hayabusarider » 26 kwietnia 2006, o 12:25

harry pisze:No coż :( ( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.

Kurna jaÅ›!!. To nie ma na niego bata??? w umowie .
Powinien ponieść jakąś karę pieniężną lub podsunąć w zamian jakiegoś zawodnika o podobnym potencjale

harry
Trener

#116 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 12:28

Cooper pisze:Coz, trzeba czekac na powrot do zdrowia Shieldsa .

Kolejna zła wiadomość.
Lekarze w Anglii po obejrzeniu Adama zdecydowali, że operacja jest konieczna a to zdecydowanie wydłuży jego powrót.

Co do Norrisa to podejrzewam, że Angole z Eastboorne zabronili mu w kontekście kontuzji Adama jak dowiedzieli się o stanie jego zdrowia.
Bo w poniedziałek Norris był zdecydowanie na tak, żeby przyjechać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#117 Postautor: RadeKas » 26 kwietnia 2006, o 12:28

Podsuwac to on sobie moze, tylko my nie mozemy go zakontraktowac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

rob7
Senior

#118 Postautor: rob7 » 26 kwietnia 2006, o 12:30

RadeKas pisze:Cuuuudownie :lol: :lol: :lol:.

Mozna sobie od tak zrezygnowac, po podpisaniu kontraktu?

zrezygnować zawsze można, czasy niewolnictwa minęły raczej bezpowrotnie a co do kar umowych zleży co miał napisane w kontrakcie
PS
teraz to już tylko można wypożyczyć zawodnika, T. Piszcz jest wolny...

harry
Trener

#119 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 12:32

hayabusarider pisze:Kurna jaÅ›!!. To nie ma na niego bata??? w umowie .
Powinien ponieść jakąś karę pieniężną

Jakiego bata?
Zabronić mu przyjazdu do Polski? Rzucić klątwę?
Kara pieniężna? A jak ją wyegzekwować???
Od krajowych dłużników bardzo trudno ściągnąć pieniądze a od międzynarodowych to praktycznie niewykonalne.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#120 Postautor: Mars » 26 kwietnia 2006, o 12:37

ale nam sie sypie sklad a awans oddala najpierw Meesing nastepnie Shields a teraz Norris gdy zaczyna jechac w Angli rezygnuje ze startow w Polsce qrw.. parodia!!!

rob7
Senior

#121 Postautor: rob7 » 26 kwietnia 2006, o 12:38

... Harry a Ch.L nie da się namówić do przyjazdu do Gorzowa?

harry
Trener

#122 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 12:44

Z tego co wiem to z Louisem umowa była taka, że jak ma mecz dzień przed lub dzień po naszej lidze to nie przyjeżdża do nas. Właśnie dlatego się zgodził na kontrakt z nami.
A w poniedziałek 01.05 ma mecz w Anglii ( fuck) :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#123 Postautor: Mars » 26 kwietnia 2006, o 12:46

wiec do Gorzowa tylko z Brhelem wiec juz jestem spokojny o wynik oczywiscie w plecy

Speedway-Mati
Zawodowiec

#124 Postautor: Speedway-Mati » 26 kwietnia 2006, o 12:51

Jeśli tylko Brhel pojedzie w Gorzowie to na bark porażka, i wątpie że to będzie tylko lekka porażka to będą baty
Obrazek

rob7
Senior

#125 Postautor: rob7 » 26 kwietnia 2006, o 12:52

... ale w tej wyjątkowej sytuacji może się zgodzi ten jeden raz, do Gorzowa ma blisko, warto pertraktować....
PS.
.. bo w Ostrowie faktycznie niech się martwi ich księgowy, mecz bez znaczenia dla końcowego stanu tabeli