mniejsza z tym , w niedziele wieczorem bedzie wiadomo ile gwiazdor piotr s. zrobil punktow
ja mu zle nie zycze , oby mnie mile zaskoczyl
pozdro
sting126 pisze:jataman21 pisze:Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.
Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sting126 Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
jataman21 napisał:
Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.
Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pokemon pisze:Witam![]()
Napewno faworytem spotkania niestety nie jesteśmy, a i Gorzów jest silnie zmotywowany (czytaj- głodny zwycięstwa).
sting126 pisze:jataman21 pisze:Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.
harry pisze:No coż( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Nie jest dobrze [(delikatnie mówiąc), ( ku..a)]
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty![]()
![]()
.
I bardzo wszystkich przeprasza.
harry pisze:No coż( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Nie jest dobrze [(delikatnie mówiąc), ( ku..a)]
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty![]()
![]()
.
I bardzo wszystkich przeprasza.
Cooper pisze:Coz, trzeba czekac na powrot do zdrowia Shieldsa .
RadeKas pisze:Cuuuudownie :lol: :lol: :lol:.
Mozna sobie od tak zrezygnowac, po podpisaniu kontraktu?
hayabusarider pisze:Kurna jaÅ›!!. To nie ma na niego bata??? w umowie .
Powinien ponieść jakąś karę pieniężną