Saint pisze:Fanatyk stwierdziłeś, że Mateusz jest mało kreatywny... może to ci się bardziej spodoba...
![]()
http://www.radekas.webpark.pl/gniezno.jpg
P.S. Dzięki Radekas
No nie!!!Zawsze nie chce mi się pisać jakichkolwiek postów bom jedwabiście leniwy z natury ale teraz jak sobie poczytałem wymianę "poglądów" pomiędzy Gnieźnianinem i Naszymi to mnie juz nawet jelita ze śmiechu biorą.A szczególny Nobel to sie należy za powyższy lifting tego banerka w kratkę.Polak potrafi a Lublinianin szczególnie.Ale dajcie sobie chłopy na luz w tych hucpach przedbitewnych i nie szukajmy nawzajem wrogów po całej Polsce.Nie ma w tym roku w naszej lidze już Józków z Wrzaskowa ( jakby kto nie wiedział co to za nacja to podpowiadam - E-Liga!!!) to chyba nie będziemy się i z Gnieźniakami opluwać boć to naród poczciwy jak każdy Pyrlandczyk.
Odnośnie meritum sprawy, czyli naszej kochanej niedzieli i meczyku z Gnieznem to uważam , że przedmeczowe spekulacje obydwu stron są po trosze trafne.CZYLI BęDZIE CIężKO!I nie poadajmy w huuuraoptymizm , że Gniezno rozjedziemy, bo z tego co widać to jak na razie skończyły się czasy a'la Krosno.I to definitywnie.Dwóch naszych najlepszych połamanych.Reszta w większośco przypadków (poza Brhelem i Repałą) jest tak niestabilna jak przyszła koalicja PiS z Samoobroną.A w szczególności Piter Świstała.Ale ja jeszcze w niego wierzę.Norris - kij wie!Suchanek - było widać w śmingusa.A Pavlic - nie liczcie na to, że przyjedzie.I co nam zostaje?Może Jeleń, może Grzesio Knapp i na końcu Michaluk z napisem na plecach "Koniec peletonu".Tak więc trzeba do tego podejść spokojnie i cierpliwie czekać na niedzielę.I oczywiście przywitać w niedzielę godnie gości z Gniezna bo bedą u nas po raz pierwszy i nie dajmy powodów aby stwierdzili po meczu, że Lublin to .............. piiiiip.