Puchar MACEC
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
I msc Daniel Jeleniewski 15 pkt
II msc Karpov 14 pkt
III msc Marko 11pkt
Zawody na trudnym dziurawym torze , nie przyjechali czesi , słowacy i węgrzy , w zamian wystartowali młodzi gniewni ukraińcy , dzięki którym zawody odbyły się bez deflektorów . Z Polaków wystartowali . Jeleniewski , Wrona ( Motor Lublin) , Dzik i Zieliński(Unia Tarnów).
Do oddania może w jakimś konkursie mam plakat z zawodów oraz kilka programów. Pozdr
II msc Karpov 14 pkt
III msc Marko 11pkt
Zawody na trudnym dziurawym torze , nie przyjechali czesi , słowacy i węgrzy , w zamian wystartowali młodzi gniewni ukraińcy , dzięki którym zawody odbyły się bez deflektorów . Z Polaków wystartowali . Jeleniewski , Wrona ( Motor Lublin) , Dzik i Zieliński(Unia Tarnów).
Do oddania może w jakimś konkursie mam plakat z zawodów oraz kilka programów. Pozdr

meesha pisze:Piłem tam gdzie zawszea z tego co mi wiadomo miały być TRZY rundy tych zacnych zawodów:
26.05. Lublin
20.08. Lwów
28.08. Żarniowica
I pierwsze słyszę, że te ostatnie mają się nie odbyć. No chyba, że Daniel ma już ponad 15 punktów przewagi nad drugim zawodnikiem w klasyfikacji (nadal tajemnicą są dla mnie wyniki lwowskiego turnieju). Jeśli tak doskonale wszystko wiesz to mnie oświeć (tylko może we właściwszym do tego temacie
)
Wczoraj spożywając posiłek w "kameralnym gronie"
edit:
Zresztą tak samo zrozumiał Gawrzyk
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=78669
A ja myślałem, że ostatnia runda miała być na SłowacjiFork pisze:obilo mi sie cos o uszy ze runde na Wegrzech Pucharu Macec odwolali ?! ale nie jestem pewien.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jutro na stronce bedzie klasyfikacja i pare super fotek ze Lwowa. Niestety dziś ze wzgledu na wyjazd do Rzeszowa nie było kiedy tego uzupełnić...
No moze i klasyfikacja jest ale fotek to ani widu ani słychu