Motor Lublin - Stal Gorzów 21.06.2020
Re: Motor Lublin - Stal Gorzów 21.06.2020
Zielona też była wolna, tylko że Rybnik był wolniejszy... Dobrze wyglądali tylko Dudek i Krakowiak, ale ten drugi głównie dlatego, że tych wyjazdów miał bardzo dużo. Vacul, MJJ i Lindbaeck byli bardzo głęboko w lesie, dopiero w drugiej części MJJ coś złapał, ale to też nie było to na co go stać.
Co do wyniku, to sądzę, że jeśli tor będzie taki jak trzeba, to stać nas na taki sam wynik, jaki był we Wrocławiu.
Co do wyniku, to sądzę, że jeśli tor będzie taki jak trzeba, to stać nas na taki sam wynik, jaki był we Wrocławiu.
Raf pisze:Zielona też była wolna, tylko że Rybnik był wolniejszy... Dobrze wyglądali tylko Dudek i Krakowiak, ale ten drugi głównie dlatego, że tych wyjazdów miał bardzo dużo. Vacul, MJJ i Lindbaeck byli bardzo głęboko w lesie, dopiero w drugiej części MJJ coś złapał, ale to też nie było to na co go stać.
Podziwiam umiejętności oceny tego kto był wolny i dlaczego. ...i to przez pryzmat kamery podążającej za zawodnikami
Szczerze, jestem pod ogromnym wrażeniem.
A tak z ciekawości, kto był wolniejszy - Zielona w Rybniku czy Lublin we Wrocławiu?
Raf pisze:Co do wyniku, to sądzę, że jeśli tor będzie taki jak trzeba, to stać nas na taki sam wynik, jaki był we Wrocławiu.
Sugerujesz, że wdupimy do 35 ze Stalą? No cóż z Jackiem i jego taktykami i taki scenariusz można przyjąć za prawdopodobny.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
5+1 Vaculika czy 6+1 Lindbaecka to trochę mało jak na zawodników tej klasy z takim rywalem, nie sądzisz? :) Co do reszty, to warto zwrócić uwagę, że jechały tylko pola 2 i 3. A przez pierwsze 9 wyścigów, Zielonka wygrała z tych pól tylko z juniorami ROWu albo z literką W :) Chyba tylko raz Dudek strzelił Milika i tyle...
Sądzę, ze wiesz co chciałem napisać i nie trzeba tego tłumaczyć?
SwiDarek pisze:Raf pisze:Co do wyniku, to sądzę, że jeśli tor będzie taki jak trzeba, to stać nas na taki sam wynik, jaki był we Wrocławiu.
Sugerujesz, że wdupimy do 35 ze Stalą? No cóż z Jackiem i jego taktykami i taki scenariusz można przyjąć za prawdopodobny.
Sądzę, ze wiesz co chciałem napisać i nie trzeba tego tłumaczyć?
Flagg pisze:. Wiec nie kombinujmy, tylko ubijajmy i niech na takim jadą. Nie chcę w poniedziałek słuchać, że "tor nas zaskoczył, bo mecz dostał status zagrożonego".
.
Pełna zgoda, tyle że też trzeba wziąć pod uwagę, że w tym sezonie, przez te wszystkie obostrzenia, przy meczu zagrożonym komisarz przyjeżdża w dniu meczu, a nie dzień wcześniej jak to było dotychczas.
Mecz mamy o 16:30 to może ubić nie zdąży
Liczę na Wiktorów bez nich może być ciężko uciułać dobry wynik
A ja mam przekonanie, graniczące niemal z pewnością, ze ten mecz wygramy w cuglach i Stal bedzie miala klopot aby dojechac do 40stki.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
jacur78 pisze:A ja mam przekonanie, graniczące niemal z pewnością, ze ten mecz wygramy w cuglach i Stal bedzie miala klopot aby dojechac do 40stki.
Też tak myślę, bo Stal nawet na własnym torze wyglądała na zagubioną, ale boję się, że w kluczowym momencie gdy będzie trzeba postawić kropkę nad "i" nasz menago coś wymyśli lub nie zrobi czegoś niezbędnego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:jacur78 pisze:A ja mam przekonanie, graniczące niemal z pewnością, ze ten mecz wygramy w cuglach i Stal bedzie miala klopot aby dojechac do 40stki.
Też tak myślę, bo Stal nawet na własnym torze wyglądała na zagubioną, ale boję się, że w kluczowym momencie gdy będzie trzeba postawić kropkę nad "i" nasz menago coś wymyśli lub nie zrobi czegoś niezbędnego.
Wcale się nie zdziwe jak drogowcy zaskocza nas czyt zuzlowcow. Burza przechodzi bokiem no coz zagwozdka p Jacka trenowac czy odpuscic.
Bez Jamroga jedziemy.
Dobra decyzja.
Chociaż chłopaka szkoda, bo gdzie tu budować formę, jak inne ligi ani turnieje nie jeżdżą.
Chociaż chłopaka szkoda, bo gdzie tu budować formę, jak inne ligi ani turnieje nie jeżdżą.
Czy dobra, to okaże się w niedzielę (względnie inny dzień nadchodzącego tygodnia). Ja bym odstawił Zagara, ale to nie mi za to płacą 
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zdecydowanie dobra, patrząc pod kątem ostatniego meczu i potencjału obu zawodników.
A czy słuszna, tego się nie dowiemy. Nie wywróżymy, czy Kuba pojechałby lepiej od Mateja.
A czy słuszna, tego się nie dowiemy. Nie wywróżymy, czy Kuba pojechałby lepiej od Mateja.
Szybka decyzja, jeszcze przed dzisiejszym treningiem...
Jeżeli na treningach nie ma większej różnicy - ja bym chyba odstawił Mateja. Z dwóch powodów - 1. dyscyplinująco, 2. za tydzień jedziemy do Leszna i tam z trójki rotacyjnej zdecydowanie najsłabiej wypada Kuba.
Skład składem, ciekaw jestem ustawienia drużyny.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Klub powinien czym prędzej zakazać zawodnikom publicznych wypowiedzi na temat składu w najbliższych meczach. I będę się upierał przy tym, że lepiej by było gdyby Stal (i każdy następny rywal, szczególnie w meczach domowych) do samego końca nie wiedziała kto pojedzie. Jeśli mamy możliwość to szachujmy tym składem, raz róbmy zmiany na ostatnia chwile, raz nie.
Heh - naprawdę jesteśmy w stanie kogoś zaszachować brakiem Jamroga, Miesiąca albo Zagara? :)
Badzia pisze:Klub powinien czym prędzej zakazać zawodnikom publicznych wypowiedzi na temat składu w najbliższych meczach. I będę się upierał przy tym, że lepiej by było gdyby Stal (i każdy następny rywal, szczególnie w meczach domowych) do samego końca nie wiedziała kto pojedzie. Jeśli mamy możliwość to szachujmy tym składem, raz róbmy zmiany na ostatnia chwile, raz nie.
Ale kurna JAK?!
...może zaszachujmy ich Michelsenem, który nie znajdzie się w składzie. Gorzów ze zdziwienia odmówi jazdy i wygramy walkowerem?
Zaszachujmy ich Kuromonowem.
Nikt się tego nie spodziewa, Chomski będzie w szoku.
Mówię Wam, to jest dobry pomysł.
Nikt się tego nie spodziewa, Chomski będzie w szoku.
Mówię Wam, to jest dobry pomysł.
Albo Lubelska taktyka - brak zawodnika
-
TreleMorele
- Senior
Awizowane składy:
Motor Lublin:
9. Grigorij Łaguta
10. Paweł Miesiąc
11. Jarosław Hampel
12. Matej Zagar
13. Mikkel Michelsen
14. Wiktor Lampart
15. Wiktor Trofimow
Moje Bermudy Stal Gorzów:
1. Krzysztof Kasprzak
2. Szymon Woźniak
3. Niels Kristian Iversen
4. Anders Thomsen
5. Bartosz Zmarzlik
6. Rafał Karczmarz
7. Mateusz Bartkowiak
Motor Lublin:
9. Grigorij Łaguta
10. Paweł Miesiąc
11. Jarosław Hampel
12. Matej Zagar
13. Mikkel Michelsen
14. Wiktor Lampart
15. Wiktor Trofimow
Moje Bermudy Stal Gorzów:
1. Krzysztof Kasprzak
2. Szymon Woźniak
3. Niels Kristian Iversen
4. Anders Thomsen
5. Bartosz Zmarzlik
6. Rafał Karczmarz
7. Mateusz Bartkowiak
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
papi pisze:Albo Lubelska taktyka - brak zawodnika
yno ROW
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Raczej Yno ROK
A co do tego meczu to mam zle przeczucia. Zmarzlik + Wozniak po 6 albo 7 startow. Cysio i Thomsen -zawsze im szlo na naszym torze. Jedyna widoczna przewaga u nas to juniorzy (mam nadzieje
)
A co do tego meczu to mam zle przeczucia. Zmarzlik + Wozniak po 6 albo 7 startow. Cysio i Thomsen -zawsze im szlo na naszym torze. Jedyna widoczna przewaga u nas to juniorzy (mam nadzieje
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Dajmy Gosika, Kuromonowa, Szpytme, Firmuge i Sledzia.
Jak Zmarzlik i Kasprzak zobaczą, ze takie kamikadze ma jezdzic po torze, to odmówią występu (wszak zdrowie najwazniejsze). Karczmarz to pewnie nawet bram stadionu ze strachu nie przekroczy
Jak Zmarzlik i Kasprzak zobaczą, ze takie kamikadze ma jezdzic po torze, to odmówią występu (wszak zdrowie najwazniejsze). Karczmarz to pewnie nawet bram stadionu ze strachu nie przekroczy
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski