Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)

żużel w Lublinie

Wybierz koszulkÄ™

1.
33
21%
2.
73
46%
3.
51
32%

Liczba głosów: 157

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#151 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:45

No wiele tu mysleć nie trzeba bo najprostszy jest najlepszy... a mianowicie : załży się odpowieni temat gdzie każdy napisze że chce ten projekt taki i taki rozmiar co ma być napisane na plecach i ewentualnie czcionka (chyba że bedzie jedna stała) no i każdy złozy zamówienie i np mikas czy ktoś inny będzie czekał na forum do określonego dnia a następnie przystapicie do fazy zapłat za tą koszulke i tu proponuje max 2 tygodnie!! Jesli ktoś kto sie zgłosił nie zapłaci to trudno koszulki nie będzie miał i pozostaje mu czekać np na 2 edycje ;)

I można powiedzieć że ta cała operacja zajmie ok 1,5 miesiąca wraz z produkcją koszulek!!

Holly ale weź pod uwage że w sumie każda firma ma jakąś tam własną numeracje i tą co ja podałem to właśnie ona jest z firmy REGIO i wg niej będą szyte koszulki
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#152 Postautor: mikas » 16 lutego 2006, o 09:02

Pilne!!!!!

ObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

Czy ktoś może zrobić z tego dwa ostateczne projekty.
1. Bez koziołków na ramionach i bez napisu na plecach "TZ Motor Lublin", z napisami w obramówce i
2. Bez koziołków na ramionach i bez napisu na plecach "TZ Motor Lublin", z napisami wypełnionymi.
Chodzi tylko o pousuwanie zbędnych rzeczy.

Praktycznie trzeba to na wczoraj, dlatego prosze o jak najszybszÄ… reakcje kogokolwiek :wink:

P.S. Troche sie sprawy pokomplikowały z koziołkiem naszym i przeróbka zajeła tej firmie troche czasu, ale jak tylko dostane i wyśle im te ostateczne projekty to przechodzimy do konkretnych rozmów i zamówień.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#153 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 16 lutego 2006, o 17:25

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

pozdro

PS. Mam nadzieje że o to chodziło, bo nie jestem pewien ;)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#154 Postautor: mikas » 16 lutego 2006, o 18:25

Tak dokładnie o to chodziło, bardzo dziękuję :)
Jutro będę znał więcej szczegółów co do koszulek, gdyż jestem umówiony na rozmowę telefoniczną z człowiekiem który się naszym projektem zajmuje i go koordynuje w firmie Regio.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

adam0007

#155 Postautor: adam0007 » 17 lutego 2006, o 04:02

Dlaczego pozbawiac naszego koziolka urody i dumy(?), sa kraje w ktorych za grosze da sie je wyhaftowac w oryginalnych kolorach (jako logo) a pozniej tylko naszyc go na koszulke, to samo z wszystkimi innymi ozdobami. Prosta rzecz zamowic same koszulki od independent distibutor'a (z grosze); zlecic Chinczykowi albo Meksykowi np. 2000 emlematow do wyszycia, wynajac krawca na zlecenie np. "przyszyc 2000 emlematow" (przy splatach jak zamowienia zchodza) i po rybach, done deal!!! Zaoszczedzone min. 35%. Salute!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#156 Postautor: jas » 17 lutego 2006, o 04:33

adam0007 pisze:Dlaczego pozbawiac naszego koziolka urody i dumy(?), sa kraje w ktorych za grosze da sie je wyhaftowac w oryginalnych kolorach (jako logo) a pozniej tylko naszyc go na koszulke, to samo z wszystkimi innymi ozdobami. Prosta rzecz zamowic same koszulki od independent distibutor'a (z grosze); zlecic Chinczykowi albo Meksykowi np. 2000 emlematow do wyszycia, wynajac krawca na zlecenie np. "przyszyc 2000 emlematow" (przy splatach jak zamowienia zchodza) i po rybach, done deal!!! Zaoszczedzone min. 35%. Salute!

a zajmiesz sie tym :wink: ?

ps. raczej "deal made" a nie "done deal" :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: mikas » 17 lutego 2006, o 09:46

Już z tym co robimy jest tyle pieprzenia i problemów,że nawet Ci sie nie sniło, więc swoje "dobre" rady i pomysły spróbuj sam zrealizować jeśli masz mnóstwo wolnego czasu i dobre nerwy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#158 Postautor: bkapusta » 21 lutego 2006, o 09:29

Mozna by ewentualnie napisac list do Polskich zolnierzy w Iraku niech zagonia do haftowania jaksi zlapanych jencow... Wtedy emblematy beda za darmo. W sprawie koszulek mozna by nawiazac kontakty handlowe z licznie oblegajacymi przejscia garniczne obywatelami bylego ZSRR. Napewno wyczaja odpowiedniego tira...

Potem kazdy dostanie taka koszulke i emblematy. Naszycia dokona osobiscie lub zagoni do tego zone/matke/siostre/corke. I gotowe. Zaoszczedzimy przynajmniej 50%!
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#159 Postautor: mikas » 21 lutego 2006, o 13:43

Obrazek

Tak by wyglądał koziołek na koszulce po "tuningu" zrobionym przez firme Regio. Takiego są nam w stanie wykonać. Co Wy na to?? Czekam na opinie czy będą w ogole chętni na takie koszulki w cenie 60zł (z napisami wypełnionymi) i 70zł (z napisami jak na tym projekcie: Obrazek :?: :?: :?:

P.S. Jeśli ktoś potrafi może zrobić i wrzucic projekt koszulki z koziołkiem po "tuningu" dla lepszego zobrazowania jak to by wyglądało.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#160 Postautor: Cooper » 21 lutego 2006, o 14:15

Mi sie nie podoba koziolek z pomaranczowo-rudo-brazowymi uszami. Nie moga byc te uszy po prostu takie jak na koszulkach FK? Czyli szaro-czarne? Po co tyle kolorow?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#161 Postautor: bkapusta » 21 lutego 2006, o 14:21

Wlasnie nie moga byc czarne?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#162 Postautor: mikas » 21 lutego 2006, o 14:25

To niech ktoś to przerobi na czarne czy tam szare jak mu pasuje, ja sie na grafice kompletnie nie znam a uczyc sie tego też nie mam czasu :wink: Pewnie mogą być i czarne i szare tylko trzeba to zrobić. Oni to uprościli z projektu który miał uszy jak w oryginale czyli jakieś taklie różowe :wink: to skąd mogli wiedzieć ze chcecie szare czy czarne :?: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#163 Postautor: _piotrusss » 21 lutego 2006, o 14:38

Obrazek
Obrazek
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#164 Postautor: Cooper » 21 lutego 2006, o 14:52

cholera i tak zle i tak nie dobrze... juz sam nie wiem.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#165 Postautor: kdsz » 21 lutego 2006, o 14:57

Trzeba zdecydować się na jeden niebieski kolor - błękit z koziołka lub ultramaryna ;) z lewej strony koszulki. Wtedy powinno lepiej to wyglądać.

PS. Mikas - pytałeś?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#166 Postautor: Cooper » 21 lutego 2006, o 15:00

ta, jak to nazwales "ultramaryna" wyglada lepiej. Przynajmniej na projekcie. Ale zaczynam miec obawy, ze projekt a prototyp to moge byc troche inne sprawy.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#167 Postautor: Manitou » 21 lutego 2006, o 15:14

To może ja zacznę....
Zgłaszam chęć zakupienia koszulki za 70,- zł (z białymi literkami).

Co do koloru uszu to może spróbujcie jeszcze wypełnić je kolorem podobnym do tego z orginału tylko po prostu bez cieni.

edit: właśnie doczytałem posta mikasa do końca i widzę, że się jednak chyba nie da takiego fioletu czy tam różu :? To może jeszcze tak na próbę ktoś wypełni je na czarno. Zobaczymy jak to wygląda i trzeba się decydować raz dwa bo sezon za pasem.

wojteko
Senior

#168 Postautor: wojteko » 21 lutego 2006, o 15:18

Manitou pisze:To może ja zacznę....
Zgłaszam chęć zakupienia koszulki za 70,- zł (z białymi literkami).

Ja tez chce tą najdroższą full wypas " to sie niekonczy jak raz sie zaczyna" :wink: :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#170 Postautor: bkapusta » 21 lutego 2006, o 15:20

Ja bym wziol taka za 70zl tylko trzeba mi by to wyslac [za pobraniem albo jakas przedplata... moze byc tez gratis:P] ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#171 Postautor: mikas » 21 lutego 2006, o 15:22

kdsz pisze:
PS. Mikas - pytałeś?

Pytałem, ale oczywiscie odpowiedzi jeszcze nie dostałem,bede ich męczył.

Bkapusta, moge Ci wysłac jakby co :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#172 Postautor: Manitou » 21 lutego 2006, o 15:23

bkapusta pisze:Ja bym wziol taka za 70zl tylko trzeba mi by to wyslac [za pobraaniem albo jakas przeplata... moze byc tez gratis:P] ;-)
ja się mogę tym zająć. Jutro jadę do LBN to jak masz już diengi to zapraszam na PW, a jak nie teraz to następnym razem jak będę jechał też się będę widział z FK. A gratis to Ci mogę załatwić uścisk dłoni prezesa albo odbity w betonie uśmiech skarbnika :lol:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#173 Postautor: wojtas » 21 lutego 2006, o 15:25

Co do koziolka. Dlaczego zmienili kolor z siwego na bialy?? To jest az taka roznica?? Jesli chodzi o te nieszczesne uszy, to mozna poprostu zostawic same obwodki, bo rudy wiejsko jakos wyglada. Kolor spod koziolka tez ciemniejszy musi byc. Zreszta zaraz to zrobie.

Koszulke oczywiscie zakupie a czy za 60 czy za 70 to jeszcze nie wiem :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#174 Postautor: bkapusta » 21 lutego 2006, o 15:28

Manitou pisze:
bkapusta pisze:Ja bym wziol taka za 70zl tylko trzeba mi by to wyslac [za pobraaniem albo jakas przeplata... moze byc tez gratis:P] ;-)
ja się mogę tym zająć. Jutro jadę do LBN to jak masz już diengi to zapraszam na PW, a jak nie teraz to następnym razem jak będę jechał też się będę widział z FK. A gratis to Ci mogę załatwić uścisk dłoni prezesa albo odbity w betonie uśmiech skarbnika :lol:

Wielkie dzieki, ale chyba juz sie jakos z mikasem dogadam w sprawach wykorzystania oferty Poczty Polskiej ;-) Bo chyba sprawa nie jest na tyle dograna zeby juz dzis zamawiac i placic? ;-)

Co do gratisow to mozesz perelke przywiesc zeby bylo na nastepte spotkanie forumowiczow;)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#175 Postautor: mikas » 21 lutego 2006, o 15:31

Kolor koziołka jest biały gdyż wtedy koszulke można zrobić całą szyjąc ją. Gdyby koziołek był szary to byłby robiony inną techniką, coś jak malowanie, i nie byłby trwały, a koszulka po kilku praniach zaczełaby znacząco tracić na jakości.
Oczywiście kolor niebieski musi być taki sam a nie jak teraz na ostatnim projekcie dwa rózne odcienie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek