Mariusz Franków
Obcokrajowcy sÄ… chyba u nas zawsze caÅ‚kowicie spÅ‚acani, nawet pamiÄ™tam jak staÅ‚em przy sklepiku i podszedÅ‚ jakiÅ› typ i mówi do sprzedajÄ…cej: pani…(nie pamiÄ™tam imienia) potrzebne 1tys. zÅ‚ żeby zapÅ‚acić DuÅ„czykowi(chodziÅ‚o jeszcze o Jensena), ta mu daÅ‚a kase i po sprawie. Pewnie takie sytuacje sÄ… po każdym meczu i wystarcza na kase dla obcokrajowca
sting126 pisze:A mi nie chodzi:/ allplayer pokazuje,ze brak kodeka DivX, ale wszystkie mam... W czym moze tkwic przyczyna?
Zaryzykuje twierdzenie, ze nie masz jakiegos kodeka
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
coś w tym musi być, bo u mnie jest to samo.
a do wyznawców franciszkanizmu z pewnością nie należę.
a do wyznawców franciszkanizmu z pewnością nie należę.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
bkapusta pisze:sting126 pisze:A mi nie chodzi:/ allplayer pokazuje,ze brak kodeka DivX, ale wszystkie mam... W czym moze tkwic przyczyna?
Zaryzykuje twierdzenie, ze nie masz jakiegos kodekaJakbys mial wszystkie/wiekszosc to by dzialalo
A ja to powiem głośno i wyraźnie-Stingu, nie masz jakiegoś kodeka. Prawdopodobnie jest to, a raczej go nie ma, DivX.
PS U mnie działa.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
udało się i mnie - też pomogło łyknięcie drugi raz.
powiem tak:
oglądałem filmik razem z Chuckiem i nie wiem, co robić, bo ja wstałem już z podłogi a On wciąż tam leży i jakiś taki noooo właśnie teeeeeen niewyraźny że chyba tak o on jest.
powiem tak:
oglądałem filmik razem z Chuckiem i nie wiem, co robić, bo ja wstałem już z podłogi a On wciąż tam leży i jakiś taki noooo właśnie teeeeeen niewyraźny że chyba tak o on jest.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Cooper pisze:Niech Cie glowa o Franka nie boli![]()
![]()
No to Cooper stawiasz browara
Ja tam myślę, że się załapie normalnie do składu, co nieDziennik Wschodni pisze:Dyrektor TŻ poinformował też, że Mariusz Franków podpisze z lubelskim zespołem tak zwany kontrakt warszawski (określa przynależność klubową, z możliwością zmiany zespołu).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dziennik Wschodni pisze:Dyrektor TŻ poinformował też, że Mariusz Franków podpisze z lubelskim zespołem tak zwany kontrakt warszawski (określa przynależność klubową, z możliwością zmiany zespołu).
meesha pisze:Ja tam myślę, że się załapie normalnie do składu, co nie![]()
a tak sie odgrazał ze interesuje go tylko e-liga
Cooper pisze:Franciszek nie sklada ofert. To oferty sa skladane Franciszkowi.
Frankie w ofertach przebiera jak w ulegalkach - nic dziwnego, ze sie jeszcze nie zdecydowal
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
wojteko pisze:Dziennik Wschodni pisze:Dyrektor TŻ poinformował też, że Mariusz Franków podpisze z lubelskim zespołem tak zwany kontrakt warszawski (określa przynależność klubową, z możliwością zmiany zespołu).meesha pisze:Ja tam myślę, że się załapie normalnie do składu, co nie![]()
a tak sie odgrazał ze interesuje go tylko e-liga![]()
Dlatego chce ja wywalczyc w plastronie z koziolkiem na plastronie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jak powiada Mariusz F. " (...) to jest tylko żużel.. "
:D
Więc trzeba mu wybaczyć kilka zepsutych meczy w jego wykonaniu
Ale i tak ciesze się że startował u nas przez te dwa sezony, bo przynajmniej się troche pośmiałem i mogłem dopisać do swojego słownika pare ciekawych wyrazów
Dziękuje Mariusz...
Życzwe powodzenia w dalszej "karierze"
Ale nie w Lublinie...
pozdrawiam.
Więc trzeba mu wybaczyć kilka zepsutych meczy w jego wykonaniu
Ale i tak ciesze się że startował u nas przez te dwa sezony, bo przynajmniej się troche pośmiałem i mogłem dopisać do swojego słownika pare ciekawych wyrazów
Dziękuje Mariusz...
Życzwe powodzenia w dalszej "karierze"
Ale nie w Lublinie...
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.