Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4126 Postautor: bkapusta » 3 stycznia 2006, o 13:47

Gelo pisze:
rob7 pisze:tylko ze przy problemach Gdańska, najprawdopodobniej trzy drużyny awansują do powiększonej e-ligi więc nie ma sensu ładować kasy w poważne zmocnienia, poważne wzmocnienia i poważna kasa to będzie potrzebna po ewentualnym awansie nawet z trzeciego miejsca

A jesteś pewny, że my z obecnym składem wygramy walkę o 3 miejsce z Gorzowem, Rybnikiem i Grudziadzem? Bo ja za to głowy nie dam.

Gorzow to moze byc powazny rywal[chociaz stracil niezlych juniorow]. Grudziac tez moze namieszac... Natomiast pokico jestem spokojny o Rybnik. Na dzien dzisejszy sa slabsi jak w ostatnim sezonie [brak Czerwinskiego] a liga jest mocniejsza. Traca tez atut juniorow. Teraz, w przeciwienstwie do sezonu 2005, Lublin, Zielona i Ostrow ma porownywalnych/lepszych.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

rob7
Senior

#4127 Postautor: rob7 » 3 stycznia 2006, o 13:48

pewności nie mam ale żaden skład niczego nie gwarantuje o czym przekonali się w poprzednim sezonie W Cz-wie jednak właściwe gospodarowanie środkami finansowymi jest też potrzebne a jak w tym sezonie nadarza się okazja awansować i nie przepłacać to czemu nie

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski