Nasi rywale w sezonie 2006
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
I kim ty nas straszysz? 18miejsce w lidze duńskiej, Messing ma tyle samo lat a miał 2 miejsce.
Nikogo nie strasze, chyba lubisz nadinterpretowac co?
Kleczes - juniorzy poza Lindgrenem to troche loteria, choc wydaje sie, ze jest jeszcze kilku porownywalnych a moze odrobine lepszych od tego waszego nowego. Byli zreszta u nas w ankiecie
No niestety Nasze mozliwosci pozwolily tylko na kotrakt wlasnie tego zawodnika, choc rozmowy byly rowniez podejmowane z Kennettem, ale Dzialacze chyba Go do GKM-u nie przekonali ($)
Leon Madsena i Toma laczy chyba tylko nazwisko
Czarek pisze:Czy jakiś dobry człowiek orientuje się jak wyglądają sprawy w Krośnie? Sygnały napływają (choć szczątkowe, a strona krośnian nie działa) nieciekawe i podobno I liga może składać się z 7 drużyn.
myślę że jednak pojada(czego Im z całego serca zyczę) choc ze składem moze byc niezaciekawie
po otwarciu rynku żużlowego zawsze kilku niedrogich bratanków z Debreczyna czy ze Lwowa pewnie sie znajdzie
pozdr.
pav4u
Krosno jeszcze nie stoi na straconej pozycji w wqalce o utrzymanie z Gnieznem. Jezeli znajda pieniadze, to mozna zakontraktowac jeszcze kilku zawodnikow lepszych niz Jurczynski, Kowalski, czy Andersson. Zostali przeciez jeszcze m.in. Piszcz, Truminski, Jeleniewski, Pietrzyk, Dym, K.Baran, Stojanowski, Pecyna, Gjedde itd. Wszystko jednak zalezy od finansow, czy beda mieli pokrycie na kontrakty, czy tez nie.
Jezeli nie ma zadnych perspektyw na lepsze jutro, to wedlug mnie nie warto jest zglaszac zespol do rozgrywek i tylko robic sobie wiecej dlugow, ktore i tak trzeba bedzie w przyszlosci splacic.
Jezeli nie ma zadnych perspektyw na lepsze jutro, to wedlug mnie nie warto jest zglaszac zespol do rozgrywek i tylko robic sobie wiecej dlugow, ktore i tak trzeba bedzie w przyszlosci splacic.
pav pisze:Czarek pisze:a strona krośnian nie działa
działa, tylko zmieniła adres http://www.kszkrosno.com/
Dzięki za info!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Gawrzyk pisze: Z zeszłego sezonu KSŻ wisi jednemu z tamtejszych żużlowców blisko 100 tys. złotych. I szczerze mówiąc wątpie, żeby udało się to jakoś spłacić. A szkoda.
Czyżby Wilkowi? A tak przy okazji - co sie z nim dzieje, nic nie słychać, a przecież sezon miał całkiem przyzwoity.
PaniczTZ pisze:Nie ma to jak nasz Tz Emerycimy to mamy kase jak tacy zawodnicy jezdza rempala, swist itp.
Ja tak sobie mysle ze ten ostrow czy zielona gora niech sie schowa![]()
TZ EMERYCI SIPMA LUBLIN W EKSTRALIDZE
Ale Ci emeryci będą lali wszystkich młodzianów. Niestety - emeryci są też w innych klubach.
PaniczTZ pisze:Nie ma to jak nasz Tz Emerycimy to mamy kase jak tacy zawodnicy jezdza rempala, swist itp.
Tylko żeby siÄ™ nie skoÅ„czyÅ‚o jak z ÅÄ™czyÅ„skim antykwariatem gdzie w drugich poÅ‚owach meczów wiÄ™kszość dostaje zadyszki
Speedway pisze:PaniczTZ pisze:Nie ma to jak nasz Tz Emerycimy to mamy kase jak tacy zawodnicy jezdza rempala, swist itp.
Tylko żeby siÄ™ nie skoÅ„czyÅ‚o jak z ÅÄ™czyÅ„skim antykwariatem gdzie w drugich poÅ‚owach meczów wiÄ™kszość dostaje zadyszki
nie no bez przesady czy wiek jest aż tak ważny?; spojrzmy na rozne dyscypliny sportu - piłka nożna ( Maldini), siatkówka ( Stelmach) koszykówka ( tu można mnożyć Malone czy choćby Shaq) hokej ( Lemieux ) no i żużel ( Gollobowie, Ricardsson, Huszcza itd). Doświadczony zawodnik w każdej dyscyplinie jest potrzebny, może pomóc młodszym gdy nie idzie, zachęcić do wallki itd, nie rozumiem takiego skreślania emerytów jak to nazywacie a sezon się przecież jeszce nie zaczął. Taka mieszanka rutyny z młodością może być dobra, raczej nie powinniśmy na tym stracić.

Gelo pisze:Ale Ci emeryci będą lali wszystkich młodzianów. Niestety - emeryci są też w innych klubach.
Jasne, że będą lali młodzianków. Pod jednym warunkiem, że będą dostawać regularnie kasę w obiecanej wysokości. Jeśli nie, może szybko się okazać, że taki Twisty nagle nie trafi na stadion przed ważnym meczem, co zresztą już mu się zdarzało w przeszłości.
Stojanowski razem z Flisem trafili do Opola.
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=7251
Szkoda, mialem nadzieje ze Stojan bedzie w trojce zawodnikow ktorzy mieli zasilic TZ.
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=7251
Szkoda, mialem nadzieje ze Stojan bedzie w trojce zawodnikow ktorzy mieli zasilic TZ.
Talib pisze:A mnie tam bardziej szkoda byłoby Flisa. Chociaż podobno jeszcze nie podpisał. Ach taka para: Flis, Świst... kości trzeszczą.
Mam nadzieje, ze zartujesz
Po otwarciu rynku, coraz silniejsze staja sie 1 i 2 liga. Po Huszczy i Skornickim przyszla pora na Stojana, ktory przeciez w 1 lidze nie bylby zlym zawodnikiem.
Faktycznie średnia wieku w drużynie jest... duza.... ale... jeżeli zostanie Daniel, będzie przecież Karol Polak, Maciek Michaluk, może Kacper Kępa ??
do tego dołączyc juniorów zzagranicy to powstaje mieszanka rutyny i młodości (fantazji)
Oj ciekawy będzie sezon, ciekawy...
Co do Zieji, kiedyś był dobrym juniorem, był silnym punktem Wts-u no a później ... Rawicza
Miło sie robi kiedy zawodnicy wracają na tor po długiej przerwie, ciekawe tylko z jakim skutkiem ??
do tego dołączyc juniorów zzagranicy to powstaje mieszanka rutyny i młodości (fantazji)
Oj ciekawy będzie sezon, ciekawy...
Co do Zieji, kiedyś był dobrym juniorem, był silnym punktem Wts-u no a później ... Rawicza
trening czyni mistrza.
A Zieja to czego na zuzlu ostatnio nie jezdzil
Przeczytalem wypowiedz na forum Opola i nie bardzo chce mi sie w nia wierzyc...
EDIT:
Czyli dobrze przeczytalem
Przeczytalem wypowiedz na forum Opola i nie bardzo chce mi sie w nia wierzyc...
EDIT:
Czyli dobrze przeczytalem
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, o 12:47 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt: