Nasi rywale w sezonie 2006
Krosno nawet jak przystapi do sezonu, to bedzie im ogromnie ciezko walczyc na rowni z innymi druzynami, gdyz zawodnicy ktorzy zostali powiedzmy sobie szczerze nie sa z najwyzszej polki. Na jako takich sredniakow typu Piszcz, Baran, Truminski, Pietrzyk tez trzeba miec pieniadze. Szkoda klubu, ktory po historycznym awansie moze zniknac z zuzlowej mapy Polski. Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie i ze w pierwszej kolejce nie bedziemy musieli pauzowac.
Gelo pisze:Ściągnęlismy Śwista to i Charliego damy rade- chłopak moze nie jest jakimś wybitnym orłem ale jest sympatyczny, i bardzo chce. Nie wiem czemu ale ma styl jazdy, który podoba się kibicom, chociaż nei zawsze to idzie w parze z wynikiem. A poza tym co tu więcej bełkotać - trzeba go brać, bo jest najlepszy z tych co zostali do wzięcia. Wolę go u nas niż w Grudziądzu
Ostatnimi czasy rzadko zgadam sie z Gelem ale Charliemu mowie zdecydowane TAK.... Lepiej dobrze zmotywowany Charlie niz cholernie drogi Czerwinski
Aha i on zawsze bardzo dobrze spisuje sie na betonie (Gorzow i GrudziÄ…dz)
witam z gniezna.... musicie pamiętać że podane na dzisiejszej konferencji nazwiska to jeszcze nie koniec kontraktów... wkrótce podpisze dawid cieślewicz oraz być może jego brat tomek... a to zawodnicy zdecydowanie lepsi od kowalskiego i lenette... i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna.... więc chyba nie będziemy potrzebowali jak ktoś tu napisał "przychylnych wiatrów" żeby "pchnąć" was w gnieźnie....
pzdr.
pzdr.
-
Holly
witam z gniezna.... musicie pamiętać że podane na dzisiejszej konferencji nazwiska to jeszcze nie koniec kontraktów... wkrótce podpisze dawid cieślewicz oraz być może jego brat tomek... a to zawodnicy zdecydowanie lepsi od kowalskiego i lenette... i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna.... więc chyba nie będziemy potrzebowali jak ktoś tu napisał "przychylnych wiatrów" żeby "pchnąć" was w gnieźnie....
pzdr.
bez przesady , jak kogoś pchniecie w Gnieźnie to tylko Krosno , z pozostałymi nie daj większych szans.
ponk pisze:witam z gniezna.... musicie pamiętać że podane na dzisiejszej konferencji nazwiska to jeszcze nie koniec kontraktów... wkrótce podpisze dawid cieślewicz oraz być może jego brat tomek... a to zawodnicy zdecydowanie lepsi od kowalskiego i lenette... i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna.... więc chyba nie będziemy potrzebowali jak ktoś tu napisał "przychylnych wiatrów" żeby "pchnąć" was w gnieźnie....
pzdr.
Nie bylbym taki pewien. Wydaje mi sie, ze mimo znacznych wzmocnien, Gniezno dalej jest sporo slabsze od Gorzowa, Lublina czy Grudziadza (nawet jesli podpisze Pecyna). Moim zdaniem wszystkie te druzyny powinny dac sobie rade w pierwszej stolicy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ponk pisze:witam z gniezna.... musicie pamiętać że podane na dzisiejszej konferencji nazwiska to jeszcze nie koniec kontraktów... wkrótce podpisze dawid cieślewicz oraz być może jego brat tomek... a to zawodnicy zdecydowanie lepsi od kowalskiego i lenette... i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna.... więc chyba nie będziemy potrzebowali jak ktoś tu napisał "przychylnych wiatrów" żeby "pchnąć" was w gnieźnie....
pzdr.
Oooo to bardzo wartosciowi zawodnicy. A maja jakies sukcesy na swoim koncie
Fakt sklad macie duzo silniejszy niz w ubieglym roku, ale inne zespoly teoretycznie wygladaja pod tym wzgledem ciut lepiej. Pisze teoretycznie, gdyz w praktyce moze byc roznie, ale i tak nie jestem przekonany, ze duzo zwojujecie w sezonie. Powinniscie sie cieszyc, ze Krosno ma ogromne klopoty i bedzie o wiele latwiej utrzymac sie Wam w lidze.
pzdr.
Bardzo mi przykro, ale z całym szacunkiem Zorro to obcokrajowiec na II ligę - jest kompletnie bez formy, Andersson - wiadomo - padaka, Jensen - bez komentarza, Alden - ten coś poszczypie na juniorach i Gomólski który najwyraźniej obniżył loty w II lidze. Reszty nie należy traktować poważnie, więc z tym pchnięciem nas bym się wstrzymał. Może tak, może nie. Ale na razie drodzy startowcy szykujcie się na baty w III kolejce.
uff ale się nadąłem - zaraz pęknę.
-
Mateusz111
- Junior
pzdr.
Weź nas nie strasz
-
kamillublin
pzdr.
heh nom to macie prawdziwy All Stars a Pulpet w nim wymiata
Hehehe przez zime jensen nabierze sadelka Nie martwcie sie Najlepsze texty na niego lecialy jak wracalismy autobusem z meczu w Krosnie, ktos pamieta?
Mi najbardziej utkwil w pamieci tekst Dobromira:
"Panowie, my tu gadu-gadu, a jensen nastepnego kotleta wpier...."
a Krzysiu Beben to mial byc "taki solidny 1-ligowiec, ktory ciula punkcik po punkciku" i nie przejmuje sie reszta
Dobry wyjazd byl...
-
Holly
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna
Moze sie okazac ze ow Czarnym Koniem, jest doskonale znany w Gnieznie i w Grudziadzu niestety rowniez - Adam F.
P.S. Co do zdjec polecam http://www.tinypic.com/ wg mnie bardziej stabilne
zmniejszyłem troche bo za duzy rozmiar był
http://img431.imageshack.us/img431/4210 ... bka8ix.jpg
http://img431.imageshack.us/img431/7035 ... ka21vn.jpg
http://img431.imageshack.us/img431/4210 ... bka8ix.jpg
http://img431.imageshack.us/img431/7035 ... ka21vn.jpg
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
W dniu dzisiejszym, kontrakt na starty w pierwszoligowym zespole GTŻ Grudziądz podpisał Duńczyk Leon Madsen.
Osiemnastolatek będzie debiutował w polskiej lidze. W minionym sezonie bardzo udanie startował w lidze duńskiej.
Reprezentując zespół Slangerup uzyskał średnia 1,71 na bieg, co dało mu osiemnaste miejsce wśród
zawodników startujących w Danish Speedway League.
Będzie to kolejny obcokrajowiec na pozycji juniora w barwach GTŻ Grudziądz. Wcześniej kontrakt z zespołem podpisał Czech Patrik Linhart.
za gtz.grudziadz.net
Tak naprawde czlowiek z nikad, choc mam nadzieje, ze okaze sie sporym wzmocnieniem Naszej formacji juniorskiej
kleczes_GKM pisze:W dniu dzisiejszym, kontrakt na starty w pierwszoligowym zespole GTŻ Grudziądz podpisał Duńczyk Leon Madsen.
Osiemnastolatek będzie debiutował w polskiej lidze. W minionym sezonie bardzo udanie startował w lidze duńskiej.
Reprezentując zespół Slangerup uzyskał średnia 1,71 na bieg, co dało mu osiemnaste miejsce wśród
zawodników startujących w Danish Speedway League.
Będzie to kolejny obcokrajowiec na pozycji juniora w barwach GTŻ Grudziądz. Wcześniej kontrakt z zespołem podpisał Czech Patrik Linhart.
za gtz.grudziadz.net
Tak naprawde czlowiek z nikad, choc mam nadzieje, ze okaze sie sporym wzmocnieniem Naszej formacji juniorskiej
I kim ty nas straszysz? 18miejsce w lidze duńskiej, Messing ma tyle samo lat a miał 2 miejsce.