Nasi rywale w sezonie 2006
-
Danio
kilar pisze:Nie zdziwie sie, jak Pulpet wykreci u nas z 10 pt. Ma poprostu cos do udowodnienia, tak samo jak np. Swist w Zielonej Gorze. Na takie spotkania zawodnik zawsze sie bardziej mobilizuje.
Gniezno jutro odkrywa karty... ciekawe co tam w Krosnie sie dzieje.
Żeby coś udowodnić, to najpierw trzeba coś umieć. A już na pewno odchudzić się
Mars pisze:Podobno w Gnieznie podpisali:Zetterstroem, Alden, Jensen, Andersson ciekawe czy to sie potwierdzi wiec do czwartku...
O Jezu! Jak to dobrze. Kamień z serca mi spadł. Znaczy to, że opatrzność trochę jednak nad nami czuwa. Jeszcze żeby tak megaFrania skaptowali to bym miał dopiero gwiazdkę
Gelo pisze:Żeby coś udowodnić, to najpierw trzeba coś umieć. A już na pewno odchudzić się
Jak ostatnio gdzieś w telewizorze oglądałem relację z jakiegoś tam turnieju to przed kamerką występował Pulpecik, ale już nie taki jak za czasów jazdy w TŻ - zupełnie odmieniony. Chudszy o jakies pare kilo. Ale idzie zima i na wiosnę znowu może być "na okrągło"
luCas pisze:Hehehe przez zime jensen nabierze sadelkaNie martwcie sie
Najlepsze texty na niego lecialy jak wracalismy autobusem z meczu w Krosnie, ktos pamieta?
![]()
![]()
Ja pamiętam ze nas mijał, pewnie juz grilla rozpalał w busie....A co do przyspiewek (w zasadzie przypowiesci
sorry ze OT ale tak mi sie na wspomnienia zebrało
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, o 23:46 przez Snys, łącznie zmieniany 3 razy.
-
krosnianin
Niestety ale sytuacja w Krosnie jest wręcz tragiczna. Rozważane są wszystkie możliwości, z wycofaniem zespołu z ligi włącznie
Długi sięgają 200 tysięcy zł. co na możliwości naszego klubu jest kwotą astronomicznie wysoką... Może się zdarzyć, że Krosno zniknoie z żużlowej mapy Polski i nie są to przesadzone wiadomosci 
-
hayabusarider
Witam.
Coś dużo obiektywizmu jest po stronie co niektórych kibiców T.ż.
Skład prawie co sie ujawnił i z tego co widać, na dzień dzisiejszy,
wg mnie skład nasz wystarczy co najwyżej na utrzymanie 3 miejsca w tabeli.
Zobaczymy czy "obce" nazwiska będą jeździć.
Nie chciałbym by powtórzyła się sytuacja podobna jak z J.Jensenem z ubiegłego roku.
Eksperymenty niejednokrotnie Dużo kosztują!!!.
Coś dużo obiektywizmu jest po stronie co niektórych kibiców T.ż.
Skład prawie co sie ujawnił i z tego co widać, na dzień dzisiejszy,
wg mnie skład nasz wystarczy co najwyżej na utrzymanie 3 miejsca w tabeli.
Zobaczymy czy "obce" nazwiska będą jeździć.
Nie chciałbym by powtórzyła się sytuacja podobna jak z J.Jensenem z ubiegłego roku.
Eksperymenty niejednokrotnie Dużo kosztują!!!.
krosnianin pisze:Niestety ale sytuacja w Krosnie jest wręcz tragiczna. Rozważane są wszystkie możliwości, z wycofaniem zespołu z ligi włącznieDługi sięgają 200 tysięcy zł. co na możliwości naszego klubu jest kwotą astronomicznie wysoką... Może się zdarzyć, że Krosno zniknoie z żużlowej mapy Polski i nie są to przesadzone wiadomosci
walczcie chlopaki, walczcie!
Grudziadz sprzedawal cegielki, moze i Wy sprobujcie?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Trzeba trzymać kciuki za Krosno - likwidacja klubu to zawsze przykra informacja dla speedwaya w ogóle. Chociaż prawdę mówiąc nawet gdy uda się Wilkom wystartować, to z obecnym składem nie wróżę niczego dobrego. Byłaby wprawdzie szansa pozyskania kilku zawodników typu Baran, Trojanowski, Piszcz, Pietraszko, ale i na to trzeba środki. Skoro nawet Bo był dla Krosna za drogi -musi być naprawdę tragicznie.
- Łoptymista
- Trener
Smirnek pisze:Gawrzyk pisze:Alden, Jensen, Andersson, Zorro, Jurczynski, Linette, Kowalski, Gomólski - Start Gniezno
Składzik ciekawy i powinno starczyć na... utrzymanie
Nie tylko oj nie tylko. Przy dobrych (dla siebie) wiatrach moga nam w Gnieźnie spuścić łomot.
Kolejna drużyna, która wzmocniła się dzięki cudzoziemcom. Nabieram przekonania co do zatrudnienia w Lublinie jeszcze kilku obco. Po namyśle doszedłem do wniosku, że wolę ich od Czerińskiego. W nowym sezonie będzie on mógł pomarzyć o takiej średniej jaką miał w 2005. Poziom I ligi powinien pójść cholernie w górę. Teraz o każdy punkcik będzie dużo trudniej. Nie będzie Frankowów czy Pietraszków do poprawiania średniej. Czy ktoś wie cosik o losach Charliego G.? Może dałoby się z nim podpisać?
Ściągnęlismy Śwista to i Charliego damy rade
- chłopak moze nie jest jakimś wybitnym orłem ale jest sympatyczny, i bardzo chce. Nie wiem czemu ale ma styl jazdy, który podoba się kibicom, chociaż nei zawsze to idzie w parze z wynikiem. A poza tym co tu więcej bełkotać - trzeba go brać, bo jest najlepszy z tych co zostali do wzięcia. Wolę go u nas niż w Grudziądzu
Nie zdziwił bym się, gdyby w nadchodzącym sezonie pulpet wykręcił średnią ok. 2 pkt. Pomimo iż początek zakończonego sezonu miał fatalny, to później prezentował naprawdę poprawną formę i uzyskiwał całkiem niezłe wyniki z mistrzostwem europy na czele. Tak więc jeśli dobrze przepracuje zimę to wiele osób może być zaskoczonych jego postawą w przyszłym sezonie na torach pierwszoligowych w Polsce. On tak na prawdę jest dobrym zawodnikiem i myślę że w nadchodzącym sezonie to udowodni.
Co do naszego składu to myślę że Gjedde jest dobrą propozycją, ale pod warunkiem że nie będzie chciał nic za podpis i nie będzie miał określonej minimalnej liczby startów (albo ich małą ilość).
Co do naszego składu to myślę że Gjedde jest dobrą propozycją, ale pod warunkiem że nie będzie chciał nic za podpis i nie będzie miał określonej minimalnej liczby startów (albo ich małą ilość).