Walasek, Okoniewski, Jędrzejak a może także Krzyżaniak i Staszewski.
Okoniewski i Staszewski ? ty chyba źle sie czujesz , nie rozśmieszaj ludzi na forum !
Zresztą twoje wypociny brane są z przymróżeniem oka , więc sie nie podniecaj.
czaszka pisze:A z Jeleniewskim dziwna sprawa jeszcze w ostanim Tygodniku Żużlowym mówił, że zostanie w Lublinie.. Pewnie stary był to wywiad. Szkoda przydalby sie jeden wychowanek w drużynie
Okoniewski i Staszewski ?
WojtekF pisze:Okoniewski i Staszewski ?
Spokojnie, grzeczny jestem wiec nie reaguj wybuchowo.
Okoniewski- przed kontuzjami notowal znacznie lepsze sezony, znacznie lepsze wyniki niz Swist
Staszewski- Przez lata byl owszem w cieniu Swista, ale przez lata w cieniu Swista byl tez np. Kosciecha. Niemniej jednak obydwaj zawodnicy-rzemieslnicy(Kosciecha i Staszewski) wlozyli duzo pracy aby stac sie lepszymi jezdzcami i tak w sezonie 2005 Staszewski(choc tez ten sezon nie byl najlepszym w Jego karierze) mial srednia biegowa wyzsza od Swista natomiast w sezonie 2004(a ten sezon byl naprawde dobry w wykonaniu Swista) Staszewski mial srednia biegowa ze Swistem porownywalna(Swist 1,92, Staszewski 1,89).
Nalezy dodac, ze Swist jest najstarszy z wymienionej trojki a forma zawodnikow po przekroczeniu pewnego wieku (dla kazdego ta granica jest inna) jest bardzo chwiejna i niestabilna(np.Drabik, Huszcza).
WojtekF pisze:Okoniewski i Staszewski ?
Spokojnie, grzeczny jestem wiec nie reaguj wybuchowo.
Okoniewski- przed kontuzjami notowal znacznie lepsze sezony, znacznie lepsze wyniki niz Swist
Staszewski- Przez lata byl owszem w cieniu Swista, ale przez lata w cieniu Swista byl tez np. Kosciecha. Niemniej jednak obydwaj zawodnicy-rzemieslnicy(Kosciecha i Staszewski) wlozyli duzo pracy aby stac sie lepszymi jezdzcami i tak w sezonie 2005 Staszewski(choc tez ten sezon nie byl najlepszym w Jego karierze) mial srednia biegowa wyzsza od Swista natomiast w sezonie 2004(a ten sezon byl naprawde dobry w wykonaniu Swista) Staszewski mial srednia biegowa ze Swistem porownywalna(Swist 1,92, Staszewski 1,89).
Nalezy dodac, ze Swist jest najstarszy z wymienionej trojki a forma zawodnikow po przekroczeniu pewnego wieku (dla kazdego ta granica jest inna) jest bardzo chwiejna i niestabilna(np.Drabik, Huszcza).
Wojtek nie rozumiem dlaczgo próbujesz przekonac wszystkich na siłę że zrobiliśmy wielki błąd zatrudniając Śwista i, że każdy zawodnik z waszej drużyny jest od niego lepszy... Czyżbyś sie czegoś obawiał...
Zaloz sobie http://www.swistjestzlymzawodnikiem.prv.pl i tak produkuj sie na ten temat. Tu stajesz sie nudny, popadasz nawet w upierdliwosc. Ok wyraziles raz, drugi zdanie o starym, niestabilnym, chamie jezdzacym dla kasy i rozumiemy to. Ale po co na sile ciagle nas probujesz tym zaiteresowac?
Już bardziej sie boje Grudziadza i Gorzowa
WojtekF pisze: Niemniej jednak biore pod uwage Jego postawe w ostatnich kilku sezonach, mam swiadomosc, ze w 1 lidze sa inni zawodnicy majacy papiery na jazde(tak swoja droga to po Walasku i Okoniu 3cim zawodnikiem krajowym o najwiekszych mozliwosciach i stosunkowo mlodym jeszcze jest Bajerski) i porownuje Ich, uwzgledniam przede wszystkim postawe Swista w ostatnich kilku sezonach, uwzgledniam takze, ze w 1 lidze bedzie sie Mu jezdzilo znacznie latwiej niz w e-lidze.

Alez oczywiscie, ze sie obawiam, gdyz wiem i doceniam to co Swist w swojej dlugiej i bogatej w sukcesy karierze osiagnal.
Ta dziwna niechęć do Śwista przewijająca się u naszego kolegi to nic innego jak strach - chociaż oczywiście nikt sie do tego nie przyzna.
pav4u pisze:skoro nasze megagwiazdy( Czerwinski,Jeleniewski,Piszcz czy kto tam jeszcze) stawjajÄ… wygorowane warunki trzeba szukac dalej... a najlepiej daleko
mi by sie mażyło jeszcze dwóch "shackship'ow" w składzie R.Shlein i T. Betchelor
to dopiero byłaby jazda... i przy okazji sporo luzu i zabawy a przeciez o to w tym całym speedway'u chodzi nieprawdaż?![]()
Ausie do boju!!!
pzdr.
pav4u
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
SpeeDFan pisze:Miejmy taką nadzieję w sumie to bogaty klub więc co im tam opuścic o te parę groszy
Gelo pisze:A ja sie zastanawiam po cholerę nam Czerwiński. Poza tym, że nie jezdziłby Rybniku, nie znajduję większego uzasadnienia do kontraktowania go. A płacić niemałe pieniadze za to zeby nie jezdził gdzieindziej... bardziej mi to pasuje do Ostrowa niż Lublina. Biorąc pod uwagę fakt, ze liga będzie bardzo mocna, okaże się że Czerwinskiemu będzie bardzo trudno o punkty - bo żadną gwiazdą nie jest. I jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby pozbawił miejsca w składzie Grześka albo Jacka. A na to by sie zanosiło. To trzeba dokladnie przemyślec