Skład na sezon 2006
-
Holly
zaznaczam że mówie całkiem poważnie !
Otóz , jestem za zakontraktowanie na sezon 2006 Jespera B Jensena ! a dlaczego ?
Jensen cieniował w ubiegłym sezonie bardzo , zastanawialiście się dlaczego ? ja to przemyślałem i doszedłem do jednego wniosku , otóż całkowicie zawalił sezon poprzez przygotowanie motocykli.Zlekceważył realia polskich torów bo myślal że poziom ligi jest taki jak poprzednich sezonach gdzie jeździł w Rybniku.
Natomiast na nie zapomniał jak sie jeździ na żużlu , umiejętności ma nie gorsze niż Karlsson , tylko jak sprawić aby jeździł na takim poziomie ?
WyjÅ›cie z caÅ‚ej sytuacji jest proste - Jensena zakontrktowaÅ‚bym wtedy gdy (tylko i wyłącznie) bÄ™dzie posiadaÅ‚ dwa motocykle , które zostajÄ… w Lublinie na staÅ‚e - PRZYGOTOWANE PRZEZ J.REMPAÅE
Pamiętacie jak zostawał na starcie ? (źle przygotowane motorki do naszego toru) i to była główna przyczyna że nie punktował.
Otóz , jestem za zakontraktowanie na sezon 2006 Jespera B Jensena ! a dlaczego ?
Jensen cieniował w ubiegłym sezonie bardzo , zastanawialiście się dlaczego ? ja to przemyślałem i doszedłem do jednego wniosku , otóż całkowicie zawalił sezon poprzez przygotowanie motocykli.Zlekceważył realia polskich torów bo myślal że poziom ligi jest taki jak poprzednich sezonach gdzie jeździł w Rybniku.
Natomiast na nie zapomniał jak sie jeździ na żużlu , umiejętności ma nie gorsze niż Karlsson , tylko jak sprawić aby jeździł na takim poziomie ?
WyjÅ›cie z caÅ‚ej sytuacji jest proste - Jensena zakontrktowaÅ‚bym wtedy gdy (tylko i wyłącznie) bÄ™dzie posiadaÅ‚ dwa motocykle , które zostajÄ… w Lublinie na staÅ‚e - PRZYGOTOWANE PRZEZ J.REMPAÅE
Pamiętacie jak zostawał na starcie ? (źle przygotowane motorki do naszego toru) i to była główna przyczyna że nie punktował.
Holly pisze:.Zlekceważył realia polskich torów bo myślal że poziom ligi jest taki jak poprzednich sezonach gdzie jeździł w Rybniku.
Chyba w Gnieznie.
Zatrudnienie Jensena to duze ryzyko, poniewaz nie mamy obrazu jego jazdy w Lublinie podczas zwyzki formy. Jesper jezdzil u nas, gdy praktycznie cieniowal we wszystkich ligach, potem jak dochodzil do swojej optymalnej formy nie dostal juz szansy na rehabilitacje.
-
Holly
Zatrudnienie Jensena to duze ryzyko
Owsze ryzyko jest , ale zatrudniając Dryml też jest ryzyko , pamiętacie jak D.Stachyra objeżdżał Ferjana ? - Ferjan też w pewnym sezonie cieniował , a w ostatnim pokazał na co go stać.
Zdajesz sobie również sprawe ze za kilka dni usłyszysz takie informacje :
"Hamill wraca do Grodu Bachusa"
"Loram w Bydgoszczy "
" Andersen nadal ze SpartÄ… "
" Sullivan nie zamierzał opuszczać Częstochowy"
i co wtedy powiesz ?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Holly pisze:Zatrudnienie Jensena to duze ryzyko
Owsze ryzyko jest , ale zatrudniając Dryml też jest ryzyko , pamiętacie jak D.Stachyra objeżdżał Ferjana ? - Ferjan też w pewnym sezonie cieniował , a w ostatnim pokazał na co go stać.
Zdajesz sobie również sprawe ze za kilka dni usłyszysz takie informacje :
"Hamill wraca do Grodu Bachusa"
"Loram w Bydgoszczy "
" Andersen nadal ze SpartÄ… "
" Sullivan nie zamierzał opuszczać Częstochowy"
i co wtedy powiesz ?
"Atilla Stefani w TÅ» ! "
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Michael
Odnosnie Andersen ai Sullivana nie trzeba nic myslec tylko to jest wiadome ze oni zostana w ekstralidze.
Dziwie sie ze sa jacys optymiscie jeszcze w klubie.
Kto niby mial nas tak zaskoczyc zeby wygrywal z Walaskiem Mexem Karlssonem czy Jedrzejakiem
Moze Swist ale on jeden to za malo.
A Sipma nie ma kasy na takich 2 Swistow ktorych zreszta nie ma
Kto niby mial nas tak zaskoczyc zeby wygrywal z Walaskiem Mexem Karlssonem czy Jedrzejakiem
Michael pisze:Odnosnie Andersen ai Sullivana nie trzeba nic myslec tylko to jest wiadome ze oni zostana w ekstralidze.
Kto niby mial nas tak zaskoczyc zeby wygrywal z Walaskiem Mexem Karlssonem czy Jedrzejakiem![]()
a ja sie dziwie ze w Lublinie sa tacy kibice jak ty !!
skoncz juz narzekac nie badz baba !!
Holly pisze:
i co wtedy powiesz ?
Powiem - a nie mowilem...
Teraz juz tzw. pewniakow nie ma, wszyscy juz maja podpisane kontrakty i niestety jest maly wybor wsrod dobrych obcokrajowcow. A przynajmniej takich, na ktorych stac TZ. Jednakze trzeba kogos zatrudnic i to w jak najszybszym czasie, bo potem rzeczywiscie wyladuje u nas zawodnik pokroju Stefaniego.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
W TZ jest wywiad ze Swistem. Nikt z Lublina sie z nim nie kontaktowal, on sam twierdzi ze jest bardzo malo prawdopodobne aby mogl jezdzicw lublinie.Powiedzial wrecz Bron Boze od tego.
Ja osobiscie sie niezmiernie ciesze ze nikt z tym pajacem sie nie kontaktowal.
Ale przymiarki Huszczy do Poznania martwia mnie okrutnie.
Ja osobiscie sie niezmiernie ciesze ze nikt z tym pajacem sie nie kontaktowal.
Ale przymiarki Huszczy do Poznania martwia mnie okrutnie.
-
Michael
Jinxsior pisze:Ale przymiarki Huszczy do Poznania martwia mnie okrutnie.
No nie zartuj. Mam nadzieje ze nasi dzialacze maja troche wieksze ambicje niz Huszcza. Chyba ze juz naprawde na lodzie zostaniemy. Pytanie dnia: Jest w sobote konferencja prasowa??
P.S. Bez Harry'ego na forum to juz do ku...y nędzy nic nie wiadomo

na rynku transferowym wszystko jest możliwe
dużo zależy od kasy i determinacji działaczy
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=94004
neir1 pisze:a Jensen moze wogole jezdzic w naszej lidz ?? prawde powiedziawszy w takiej sytlacji jakiej jestesmy tez bym go zakontraktowal, a ktorys z baraci Drymlow tez by byl wznocnieniem no i oczywiscie zostaje Brhel
wydaje mi sie ze nie moze jezdzic bo uzyskal za niska srednia w tym sezonie ale nie jestem pewny na 100 %.
dilucio pisze:neir1 pisze:a Jensen moze wogole jezdzic w naszej lidz ?? prawde powiedziawszy w takiej sytlacji jakiej jestesmy tez bym go zakontraktowal, a ktorys z baraci Drymlow tez by byl wznocnieniem no i oczywiscie zostaje Brhel
wydaje mi sie ze nie moze jezdzic bo uzyskal za niska srednia w tym sezonie ale nie jestem pewny na 100 %.
Moze, wszelkie limity zostaly zniesione, oprocz Gp
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
dilucio pisze:neir1 pisze:a Jensen moze wogole jezdzic w naszej lidz ?? prawde powiedziawszy w takiej sytlacji jakiej jestesmy tez bym go zakontraktowal, a ktorys z baraci Drymlow tez by byl wznocnieniem no i oczywiscie zostaje Brhel
GKSŻ anulowała ten przepis i Jensen z Lindbaeckiem uzyskali zgodę na podpisanie umów z polskimi klubami
rob7 pisze:na rynku transferowym wszystko jest możliwe
pozwolę sobie na krótki komentarz: w zeszłym roku krajowa szarzyzna stawiała wygórowane warunki, po "uwolnieniu" rynku miało być już prawie cacy, a okazuje się, że teraz nawet przeciętni "rzemieślnicy" zagraniczni mogą przebierać w ofertach i podbijać bębenek do woli. (nie mam tu na myśli Crumpa
Co do tego ostatniego, jeszcze jeden dowód, że jednak przede wszystkim rządzi pieniądz, a nie sentymenty.