Nie chce mi się szukać...Czy Nichols nie został zaproszony do przyszłorocznego GP
Tak.
http://www.speedwayworld.tv/en/sgp/a5399
Nie chce mi się szukać...Czy Nichols nie został zaproszony do przyszłorocznego GP
fcb pisze:hmmm.....fajnie. wiek ktoś może ilu konkretnie ma być zaprezentowanych zawodników w sobotę? Mi osobiscie by wystarczył swist i rempała, niezatapialnego nie chcę bo on ma już swoje lata i boje się o jego jazdę. ciekawi mnie natomiast obco. Ej czy Scott Nicols i Aleś Dryml sa do wzięcia ???
luCas pisze:Srednie ekstraligowe wymienianych zawodnikow do najwyzszych nie naleza:
P.Swist 31 pozycja srednia/b 1.486 pkt KSM 5,95
J.Rempala 35 poz. sr/b 1,377 KSM 5,51
A.Huszcza 44 poz. sr/b 1,179 KSM 4.72
w porownaniu z Gregiem poz 11 sr/b 2,112 KSM 8,45 wypadaja dosc bladoco nie zmienia faktu, ze i tak sa lepsi od Franka czy Adama, ale czy to starczy na awans szczerze watpie
Pokemon pisze:Jacek Rempała- człowiek poezja!
Lider Unii Tarnów lat 80-tych obok Roberta Kużdżała, Mirosława Cierniaka itd.
Były reprezentant Polski.
Ostatnio wieloletni reprezentant Unii Leszno.
shasdil pisze:Jacek Rempała w Lublinie
Wczoraj pisaliśmy o negocjacjach 34-letniego Jacka Rempały z działaczami TŻ Sipma. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że żużlowiec leszczyńskiej Unii, wychowanek Unii Tarnów, niedawno odwiedził Lublin i wszystko wskazuje na to, że dogadał się w sprawie przyszłorocznych startów w barwach TŻ. Z naszych informacji wynika, iż najstarszy z klanu Rempałów zaakceptował warunki umowy, która wstępnie została parafowana. Prawdopodobnie w sobotę dojdzie do oficjalnej prezentacji zawodnika i podpisania kontraktu.
(tor)
za dziennikiem wschodnim[/i]

A to ciekawedilucio pisze:Adrian Gomólski jest do wziecia za darmo !!
Pokemon pisze:Jak za darmo, to niech przyjeżdża na moją odpowiedzialność!![]()
Gelo pisze:Pokemon pisze:Jak za darmo, to niech przyjeżdża na moją odpowiedzialność!![]()
Pokemon - odnoszę wrażenie, że za wszelka cenę chcesz sobie nabić posty - takie wpisy nic a nic nie wnoszą. Na swoją odpowiedzialnosć możesz wziąść co najwyżej konsystencję swojej kupy. Analizowanie listy transferowej w taki sposób jest nieporozumieniem. Gomóła miałby odejść z Gniezna? A kto mu tyle zapłaci do łapy? I po co?
Co do Rempały - swój stosunek już wyraziłem - wyniki mizerne, ale za mało wiem o jego aktualnej formie. Po punktach widać, że od czasów jazdy w GKMie niewiele się zmieniło - potrafi dwa biegi wygrać a potem trzy razy przyjechać ostatni.