Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
kiimi
Kontakt:

#776 Postautor: kiimi » 29 października 2005, o 16:19

a ja mysle ze może i by go puscili :P mamy jeszcze Czerwinskiego, Ruszkiewicza, Jaworskiego i Kozaczuka ;) moze nie sa tak doswidczeni jak Pacholak, ale on i tak nie wiele zdzialal :P
;););)

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#777 Postautor: Kiry » 29 października 2005, o 17:51

Brać w pakiecie z Kozaczukiem, ch.. wie jak gość jeździ ale nazwisko ma obiecujące :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#778 Postautor: Smirnek » 30 października 2005, o 08:32

Kiry pisze:Brać w pakiecie z Kozaczukiem, ch.. wie jak gość jeździ ale nazwisko ma obiecujące :lol:

Mam takiego kolege w klasie co ma nazwisko Kozaczuk, może to on :mrgreen:

maloh
Szkółkowicz

#779 Postautor: maloh » 30 października 2005, o 09:31

Pietter pisze:z extraligi raczej ciężko wyłowić dobrego juniora ,ale przydałby sie taki Pacholak czy Dąbrowski...

Sławek zostaje w Gdańsku. Stal biorąc Pecyne zobowiązała sie do ponownego wypożyczenia Sławka do Gdańska

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#780 Postautor: Gelo » 30 października 2005, o 09:33

Dwa turnieje dały jasną odpowiedź na pytanie o przydatność Jurczyńskiego. Ja nie widze w tym chłopaku nic godnego uwagi - poza błędami technicznymi i stwarzaniem niebezpieczeństwa na torze. Sylwetka agresywna, ale skuteczność znacznie słabsza. Uważam, że zakontraktowanie go byłoby błędem - szkoda miejsca w składzie. Co do Huszczy - jestem zwolennikiem zawodników starszych i doświadczonych - ale to już ekstremalne przegięcie. Nie ulega natomiast wątpliwości, że 7-8 punktów jest w stanie robić na każdym torze pierwszej ligi. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, zeby odszedł z Zielonej, skoro ma tam pewne miejsce w składzie i jest im bardziej potrzebny niż kiedykolwiek. Ale pożyjemy zobaczymy. Priorytety krajowe na dziś to Staszek i Knapp.

wojteko
Senior

#782 Postautor: wojteko » 30 października 2005, o 09:57

Gelo pisze:..... Co do Huszczy - jestem zwolennikiem zawodników starszych i doświadczonych - ale to już ekstremalne przegięcie. Nie ulega natomiast wątpliwości, że 7-8 punktów jest w stanie robić na każdym torze pierwszej ligi. .

Gelu masz w zupelnosci racje ale gdybysmy mieli w skladzie takich ze 4-ech Huszczów :wink: to napewno niemordowali bysmy sie z takim Opolem czy Krosnem(z pelnym szacunkiem dla tych Team'ów).......do tego jeden obco (nawet Jonas) i utrzymanie ligi niebylo by mordęgą :!: jak to mialo miejsce w sezonie 2005
P.S nawet niechce mnie sie myslec o e-lidze :cry: po tym co sie dzieje w Lubelskim speedway'u :cry:

max3
Zawodowiec

#783 Postautor: max3 » 30 października 2005, o 12:19

Ale po co nam Huszcza nie lepiej postawic na sowich i zamiast Huszczy postawic na PISZCZA.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#785 Postautor: Łoptymista » 30 października 2005, o 12:48

Ru$eK pisze:
max3 pisze:Ale po co nam Huszcza nie lepiej postawic na sowich i zamiast Huszczy postawic na PISZCZA.
Piszcza?????????? O boziu, on juz mial tyle swoich szans i udowodnil ze umie tylko być liderem, ale raczej nie na torze. Już wole doświadczonego Andrzeja Huszczę.

Dokładnie! Jeśli chodzi o dawanie szans Piszczowi to ja dałbym mu tylko jedną - na znalezienie miejsca w innym klubie niż lubelski.
Tak samo gadanie o stawianiu na swoich została brutalnie zweryfikowane przez rzeczywistość w ostatnich latach. Nie żyjmy sentymentami, bo to się nie opłaca.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#786 Postautor: Gelo » 30 października 2005, o 17:25

Łoptymista pisze:
Ru$eK pisze:
max3 pisze:Ale po co nam Huszcza nie lepiej postawic na sowich i zamiast Huszczy postawic na PISZCZA.
Piszcza?????????? O boziu, on juz mial tyle swoich szans i udowodnil ze umie tylko być liderem, ale raczej nie na torze. Już wole doświadczonego Andrzeja Huszczę.

Dokładnie! Jeśli chodzi o dawanie szans Piszczowi to ja dałbym mu tylko jedną - na znalezienie miejsca w innym klubie niż lubelski.
Tak samo gadanie o stawianiu na swoich została brutalnie zweryfikowane przez rzeczywistość w ostatnich latach. Nie żyjmy sentymentami, bo to się nie opłaca.

Niestety to racja. Każde następne zawody brutalnie pokazują rzeczywistość. Ta wygląda tak, że w Lublinie nie mamy w tej chwili żadnego żużlowca na miarę czołówki I ligi. Leją naszych jakby nie było średniacy, z dziadkiem Huszczą na czele, a taki nie liczący się w ekstralidze Gapiński - mało ich nie dubluje. Jeszcze Jeleniewski coś tam szczypie ale również w męczarniach i nie ma wątpliwosci że na innym torze w tej samej stawce woziłby ogony.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#787 Postautor: Smirnek » 30 października 2005, o 17:43

No faktycznie Gapiński przywozi same 0 w e-lidze a jego średnie to pokazują
biegowa 1.819
meczowa 8.000
Ciekawe czy go gwiazda 1ligi Maciej Kuciapa ugryzie.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#788 Postautor: Cz@rek » 30 października 2005, o 17:51

Huszcza to profesjonalizm w kazdym calu :!: Nasi młodzi mieliby sie na kim wzorować.
Bo wzór Mordel ala Franków przy całej sympati do tych zawodników wzorem nie jest.
A o punkty też jestem spokojny,napewno zrobi ich wiecej niź Burza,Jurczyński czy inny Baran.
No i bedziemy mieli "dobrą prase"i to w skali całego kraju tego nie mozna lekceważyć w dobie
poszukiwania nowych sponsorów i zawodników.
Medalista mistrzostw świata i polski po 30 latach startów w jednym klubie,przechodzi do Lublina :!: -czy to nie ładnie brzmi :?: :D

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#789 Postautor: Smirnek » 30 października 2005, o 18:43

Ciekawe czy jakby Huszcza do nas przyszedł to potem w wywiadzie powiedziałby takie słowa:
"Zawsze o tym marzyłem" :mrgreen: :mrgreen:
A za wzór można im jeszcze dać Śledzia albo... Dadosa :lol:

Awatar użytkownika
czaszka
Junior