Efekt pracy nowej władzy
Efekt pracy nowej władzy
Widać pierwsze efekty pracy nowego dyrektora. Z pieniędzy z Miasta na promocję... DUPA
http://www.um.lublin.pl/pl/index.php?ty ... l&id=11738
Czyżby złożenie oferty zgodnej z kryteriami przetargu przewyższało jego umiejętności i talent menedżerski??
http://www.um.lublin.pl/pl/index.php?ty ... l&id=11738
Czyżby złożenie oferty zgodnej z kryteriami przetargu przewyższało jego umiejętności i talent menedżerski??
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Juz mam dosc tego pana. Moze lepiej mu wczesniej podziekowac, teraz jest zajety przygotowywaniem turnieju ktory polozy budzet klubu.
Ja nie wiem co ten koles sobie mysli?? Przeciez na taki turniej nie przyjdzie wiecej ludzi niz na mecz. Taki turniej jest z gory na przegranej pozycji.
Panie Kolodziej ja bym juz panu podziekowal.
Ja nie wiem co ten koles sobie mysli?? Przeciez na taki turniej nie przyjdzie wiecej ludzi niz na mecz. Taki turniej jest z gory na przegranej pozycji.
-
Mateusz111
- Junior
Jinxsior pisze:Juz mam dosc tego pana. Moze lepiej mu wczesniej podziekowac, teraz jest zajety przygotowywaniem turnieju ktory polozy budzet klubu.
Popieram
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Panowie bez przesady, chyba tutaj troszke brak wiedzy o przetargach powoduje waszÄ… frustracj. Nie obrazajÄ…c nikogo ale wasza wiedza jest powiedzmy niewielka z tego wnioskuje.
Przedewszystkim jest coś takiego jak "SPECYFIKACJA ISTONYCH WARÓNKÓW ZAMÓWIENIA" gdzie jednym z punktów jest nie zaleganie z płatnościami wobec ZUS-u i US. Widocznie są zaległości wobec tych firm. Dlatego jaki TZ jak i piłka ręczna nie przystąpiła do przetargu, prawdopodobnie z tego powodu. A tym nie należy obarczać pana K.K.
Także zachecam do lektury mówiącej o przetargach, a potem kogoś oczerniać.
Z Powazaniem
Artur
A jeszcze jedno prawdopodobnie ten przetarg został ogłoszony jeszcze za panowaniem "starej" Dyrekcji. Jest pytanie co zrobiła tamta dyrekcja?
Przedewszystkim jest coś takiego jak "SPECYFIKACJA ISTONYCH WARÓNKÓW ZAMÓWIENIA" gdzie jednym z punktów jest nie zaleganie z płatnościami wobec ZUS-u i US. Widocznie są zaległości wobec tych firm. Dlatego jaki TZ jak i piłka ręczna nie przystąpiła do przetargu, prawdopodobnie z tego powodu. A tym nie należy obarczać pana K.K.
Z Powazaniem
Artur
A jeszcze jedno prawdopodobnie ten przetarg został ogłoszony jeszcze za panowaniem "starej" Dyrekcji. Jest pytanie co zrobiła tamta dyrekcja?
- Łoptymista
- Trener
arturek111 pisze:Panowie bez przesady, chyba tutaj troszke brak wiedzy o przetargach powoduje waszÄ… frustracj. Nie obrazajÄ…c nikogo ale wasza wiedza jest powiedzmy niewielka z tego wnioskuje.
Z Powazaniem
Artur
W wielu przetargach brak zaleglosci wobec ZUS i US jest rzeczywiscie wymagany, ale czasem dopuszcza sie podmiot posiadajacy zaleglosc pod warunkiem, ze ulozy sie co do splaty zaleglosci - dlug jest rozkladany na raty. Czy te zaleglosci byly (jedyna?) przyczyna odrzucenia oferty? Standardem postepowania jest to, aby po przygotowaniu oferty punkt po punkcie sprawdzic jej zgodnosc (w tym - kompletnosc dokumentow) z wymogami SIWZ. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Czyli brakowało być może dokumentów. Które w jakiś dziwnych okolicznościach zagineły.
Ale oki, nienam to osądzać. Z pewnych źrodeł wiem ze spora część dokumentów znikneła z klubu.
Dość istotnych dokumentów.
No ale temu jest winnien przecież p. K.K
Także mi się wydaje ze wystarczy wieszania "piesków" na p. K.K a bardziej skupić uwage na p. "Wielkie Cygaro"
Bo jak narazie coś mu ciężko wychodzi z rozliczeniem się z paru złotówek

Ale oki, nienam to osądzać. Z pewnych źrodeł wiem ze spora część dokumentów znikneła z klubu.
Dość istotnych dokumentów.
No ale temu jest winnien przecież p. K.K
Także mi się wydaje ze wystarczy wieszania "piesków" na p. K.K a bardziej skupić uwage na p. "Wielkie Cygaro"
Bo jak narazie coś mu ciężko wychodzi z rozliczeniem się z paru złotówek
arturek111 pisze:Czyli brakowało być może dokumentów.
Panowieeee
W takiej kwestii jak staniecie do przetargu na miejskie pieniądze - nikt nie patrzy na jakieś kwity. Sam ZUS zalega do budżetu jakieś 4 mld zł ( i to tylko z ostatnich 3 lat), nie licząc tego co kradnie na bieżąco. Klub sportowy typu TŻ ma pootwierane praktycznie wszystkie drzwi - tylko chcieć trzeba wejść ( no i umieć)
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt: