Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway pisze:Myśle że ściąganie Hansa to hybiony pomysł. Kiedy przeczytałem że klub ma znaleźć mu w okolicy POLE GOLFOWE straciłem troszeczke szacunek do tego człowieka. Co jeszcze?!Może limuzyna podstawiona na lotnisko?
A co Ty wiesz o tym czlowieku...
...poza tym zastanawiales sie kiedykolwiek ile zarabiaja gwiazdki z Gornika Leczna...
Koper pisze:Speedway pisze:Myśle że ściąganie Hansa to hybiony pomysł. Kiedy przeczytałem że klub ma znaleźć mu w okolicy POLE GOLFOWE straciłem troszeczke szacunek do tego człowieka. Co jeszcze?!Może limuzyna podstawiona na lotnisko?
...poza tym zastanawiales sie kiedykolwiek ile zarabiaja gwiazdki z Gornika Leczna...
Budżet Górnika TROCHE różni się od tego którym dysponuje pan Kołodziej. (O ile w ogóle jakimś dysponuje). Poza tym Hans raczej punktów w lidze nam nie zapewni.
A tak z innej beczki to wkurza mnie że od razu po pierwszym poÅ›cie pojawia sie gÅ‚os zwiÄ…zany z Górnikiem ÅÄ™czna. To chyba forum dotyczÄ…cze żużla, prawda?
Koper pisze:Speedway pisze:Myśle że ściąganie Hansa to hybiony pomysł. Kiedy przeczytałem że klub ma znaleźć mu w okolicy POLE GOLFOWE straciłem troszeczke szacunek do tego człowieka. Co jeszcze?!Może limuzyna podstawiona na lotnisko?
Gwiazdki gornika zarabiaja na pewno duzo, problem jest w tym ze TŻ ma długi i każdą kasę należy wydać z głową, bo żeby się nie okazało że przez pola golfowe dla Hansa, bedzięmy niedługo w 2 lidze. Nie chciałbym żeby ten turniej wyszedł klubowi bokiem. Obym się mylił i Pan Kołodziej wywiązał się z zadania.

Krzysio Kołodziej miał ambitne plany.. Cytat z Tygodnika Żużlowego: "Lubelscy działacze próbowali namówić do przyjazdu na memoriałowy turniej innego byłego zawodnika Motoru, Leigh Adamsa. Australijczyk podobno początkowo wyraził nawet zainteresowanie, ale po jakimś czasie, gdy dotarło do niego do jakiego miasta ma przyjechać, przypomniał sobia o.. zaległościach."

czaszka pisze:Krzysio Kołodziej miał ambitne plany.. Cytat z Tygodnika Żużlowego: "Lubelscy działacze próbowali namówić do przyjazdu na memoriałowy turniej innego byłego zawodnika Motoru, Leigh Adamsa. Australijczyk podobno początkowo wyraził nawet zainteresowanie, ale po jakimś czasie, gdy dotarło do niego do jakiego miasta ma przyjechać, przypomniał sobia o.. zaległościach."
![]()
hehehe no to co wybieramy pole golfowe dla Hansa czy kasa dla Leigh ???

sorry ze dopiero teraz pisze wstępną liste startową, ale przed momentem wpadlem do domu i zabralem sie na pisanie jej o to ona:
Reszów:
K. Baran
D. Śledź (+)
GrudziÄ…dz:
G. Knapp (+)
D. Fijałkowski (+)
P.Staszek (+)
Czestochowa:
R.Osumek
K.Åyko (+)
S. Drabik
Tż Åódź:
J. Jurczyński
Tarnów:
G. Rempała
S. Burza
R. Wardzała (+)
Lublin:
D. Jeleniewski (+)
S.Trumiński (juz wygasł mu kontrakt z Opolem).
OficjalnÄ… lista startowa bedzie na portalu http://www.przegladzuzlowy.pl pozdrawiam.
Ps. Te (+) są przy zawodnikach którzy już potwierdzili swoje starty w memoriale.
Reszów:
K. Baran
D. Śledź (+)
GrudziÄ…dz:
G. Knapp (+)
D. Fijałkowski (+)
P.Staszek (+)
Czestochowa:
R.Osumek
K.Åyko (+)
S. Drabik
Tż Åódź:
J. Jurczyński
Tarnów:
G. Rempała
S. Burza
R. Wardzała (+)
Lublin:
D. Jeleniewski (+)
S.Trumiński (juz wygasł mu kontrakt z Opolem).
OficjalnÄ… lista startowa bedzie na portalu http://www.przegladzuzlowy.pl pozdrawiam.
Ps. Te (+) są przy zawodnikach którzy już potwierdzili swoje starty w memoriale.
Ostatnio zmieniony 24 września 2005, o 13:08 przez bartexs1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:czaszka pisze:Krzysio Kołodziej miał ambitne plany.. Cytat z Tygodnika Żużlowego: "Lubelscy działacze próbowali namówić do przyjazdu na memoriałowy turniej innego byłego zawodnika Motoru, Leigh Adamsa. Australijczyk podobno początkowo wyraził nawet zainteresowanie, ale po jakimś czasie, gdy dotarło do niego do jakiego miasta ma przyjechać, przypomniał sobia o.. zaległościach."
![]()
Noo, 7 tyś marek długu z Motoru.
To trzeba było mu powiedzieć, że marki już wyszły z obiegu
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Gawrzyk pisze: Noo, 7 tyś marek długu z Motoru.
nie ma marek => nie ma długu => proste?
po angielsku to będzie:
NO MARKS, NO DEBTS.
kto ma telefon do Adamsa?
ps. spóźniłem się trochę i już mnie ubiegli
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Manback pisze:Speedway pisze:A wracajÄ…c do listy startowej: po co komu wystÄ™p Kamila Åyko?
Z moich danych wynika że skończył już wiek juniora... Chyba nie powiecie, że będzie brany pod uwage przy budowaniu składu na przyszły sezon?
Cytat z czata: "To zalezy od celów postawionych przed sezonem"
Nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek I-ligowy klub mógł mieć tak "ambitne" cele. Dziwi mnie też wypowiedź Siwka, że juniorzy z zewnątrz uratowali nam 1-lige. Przecież oni nic nie pokazali!
Speedway pisze:Myśle że ściąganie Hansa to hybiony pomysł. Kiedy przeczytałem że klub ma znaleźć mu w okolicy POLE GOLFOWE straciłem troszeczke szacunek do tego człowieka. Co jeszcze?!Może limuzyna podstawiona na lotnisko?
Pole golfowe jest i to calkiem fajne w Lubartowie;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Oprócz tego pamiętnego 5-1 z Krosnem nic nie pokazali, potrzeba nam lepszych juniorów od tych co mieliśmy w tym sezonie. Tylko kogo tu szukać
Co do Åyko mysle ze ten zawodnik bardzo walczy na torze, dać mu lepszy sprzÄ™t i moze byc dość dobrym zuzlowcem, ale tylko na walke o utrzymanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
portek pisze:Oprócz tego pamiÄ™tnego 5-1 z Krosnem nic nie pokazali, potrzeba nam lepszych juniorów od tych co mieliÅ›my w tym sezonie. Tylko kogo tu szukaćCo do Åyko mysle ze ten zawodnik bardzo walczy na torze, dać mu lepszy sprzÄ™t i moze byc dość dobrym zuzlowcem, ale tylko na walke o utrzymanie.
Pozdrawiam
co do sprzÄ™tu to sie zgodze, ale to że Åyko jest maÅ‚o objeżdżony to byÅ‚o troszke widoczne. A to, że bedzie dobrym żużlowcem ale tylko na utrzymanie, to siÄ™ nie zgadzam. Jest to mÅ‚ody zawodnik, widać ze papiery na jazde ma i że chce jeździc!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway pisze:A tak z innej beczki to wkurza mnie że od razu po pierwszym poÅ›cie pojawia sie gÅ‚os zwiÄ…zany z Górnikiem ÅÄ™czna. To chyba forum dotyczÄ…cze żużla, prawda?
Masz racje,jedyne to co laczy Gornika Leczna z lubelskim zuzlem to "oficjalny sponsor Perla Browary S.A."
Napisales tak jakby Hans Nielsen zazyczylby sobie pole golfowe aby przyjechac a tak naprawde zagra tam przy okazji, zapewne porpozycja wyszla od Kolodzieja a nie bylo to zadanie Hansa, moge sie oczywiscie mylic ale tak mi sie wydaje.