Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#351 Postautor: Lublin_Fan » 6 września 2005, o 11:23

A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?

Przecież ta pani w dużej mierze umożliwiła i zorganizowała Gollobowi pierwszy poważny sezon na wyspach, starty w Elite Leaque w barwach Ipswitch. Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Pozdr.

wojteko
Senior

#352 Postautor: wojteko » 6 września 2005, o 11:35

Lublin_Fan pisze:A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?
Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Konrad............ja domyslam sie o czym oni gadali ! a wiesz dlaczego ? Bylem b.blisko i zaluje ze niezdazylem zrobic fotki jak Tomek czyscil buty P.Louis (autentycznie taka scena miala miejsce) :!: :!: :!: to jak myslisz gadali o Fizyce Kwantowej :?: jak to Gawrzyk mowi :wink: :mrgreen: :mrgreen:
P.S wazelina bez szamponu :mrgreen: :mrgreen: tu pozwolilem sobie zacytowac Kyniaka :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#353 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 13:30

go! pisze:
Cooper pisze:Magda Zimny Louis....mmm :D Mummy Yummy :P Ile ona ma lat? :D :wink:

Prosze cie, Cooper, chyba jej nie widziałeś z bliska
Ma jakieÅ› zachwiane proporcje, to karykatura kobiety
Yummy :?: :?:

Heh, na szczescie umiejscowilem duzo emotikonow:) Yummy? Hmm, sam nie wiem: Ale fajnie brzmi :mrgreen:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Józek

#354 Postautor: Józek » 6 września 2005, o 14:54

Bardzo podobała mi się postawa Dominiczaka , otóż nie wiem czy wiecie , ale zawodnik ten podziękował rzeszowskim kibicom za to jak pożegnali go po upadku , chciał być też na meczu z Rybnikiem niestety stan jego zdrowia na to nie pozwalał , był za to jego ojciec i również bardzo dziękował kibicom za to jak sięzachowali po jego upadku.

Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

JAG
Senior

#355 Postautor: JAG » 6 września 2005, o 15:18

Józek pisze:Bardzo podobała mi się postawa Dominiczaka , otóż nie wiem czy wiecie , ale zawodnik ten podziękował rzeszowskim kibicom za to jak pożegnali go po upadku , chciał być też na meczu z Rybnikiem niestety stan jego zdrowia na to nie pozwalał , był za to jego ojciec i również bardzo dziękował kibicom za to jak sięzachowali po jego upadku.

Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

niestety ostatnio postawę "dobrych kibiców?" przyćmiły wystepy oszołomów.poza tym nie tylko rzeszowscy kibice "żegnali"Krzyśka po upadku.tak zachowują się wszyscy rozsądni ludzie którzy mają choćby minimalne pojęcie o speedwayu,także nie wiem po co się tym chwalić?
a Krzysiek jest sympatycznym gościem to podziękował :)
Ostatnio zmieniony 6 września 2005, o 15:51 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.
:),czasami :(

Józek

#356 Postautor: Józek » 6 września 2005, o 15:22

Oj JAG żebyś się nie zdziwił popatrz na stadiony w Lesznie czy Gorzowie co tam się wyprawia , jak zawodnik gości upada to na pewno nie żegnają go oklaski , pozytywnie mnie zaskoczył Tarnów walka z Toruniem jeszcze w zasadniczej była ostra Puszakowski upadł pożegnały go brawa jak znosili go na noszach myślę , że to dobrze świadczy o kibicach i troche zmieniłem nastawienie do Tarnowa , że Ci co siedzą przed monitorami i rzucają mięchem na lewo i prawo w internecie to tylko znikomy procent tych prawdziwych kibiców którzy wiedzą co to jest kultura

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#357 Postautor: sadychor » 6 września 2005, o 15:37

Józek pisze:Oj JAG żebyś się nie zdziwił popatrz na stadiony w Lesznie czy Gorzowie co tam się wyprawia , jak zawodnik gości upada to na pewno nie żegnają go oklaski ,(...)

JAG jest kobietą kolego. To po pierwsze. A po drugie nie pamiętasz upadku Dawida Stachyry kiedy to jeździł dla TŻ i reakcji rzeszowiaków :?: Tacy się nagle kulturalni zrobiliście :evil: Szukasz poklasku dla czegoś co jest naturalne dla normalnych ludzi. Jeszcze długa droga przed wami, oj długa.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#358 Postautor: kilar » 6 września 2005, o 18:56

Józek pisze:Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

Skoro nie widac, to pewnie takich nie ma :twisted:

Zastanawiam sie tylko dlaczego tak walkujesz ten temat... czy az tak bardzo obchodzi Cie opinia lubelskich (jakze niedobrych i niekulturalnych) kibicow na wasz temat :?: :shock:

Shack
Administrator

#359 Postautor: Shack » 6 września 2005, o 22:13

dziwne bo ja dominiczaka widziałem w Rybniku na trybunach, było ujecie w TV, siedział razem z ojcem, chyba ze ma brata blizniaka

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#360 Postautor: mikas » 6 września 2005, o 23:52

Shack pisze:dziwne bo ja dominiczaka widziałem w Rybniku na trybunach, było ujecie w TV, siedział razem z ojcem, chyba ze ma brata blizniaka

Shacku chyba źle zrozumiałeś, Józkowi chodzilo o mecz Rzeszowa z Rybnikiem w Rzeszowie a nie mecz w Rybniku, a wtedy na trybunach był tylko ojciec Krzyśka jak napewno pamietasz,zresztą nawet gdzieś na forum było zdjecie :wink:
Ale żeby ojciec Krzyśka dziękował wtedy kibicom z Rzeszowa to jakoś nie kojarze, może Kyniak cos słyszal bo był bliżej :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#361 Postautor: GRISZA » 7 września 2005, o 09:02

sadychor pisze:Z GRISZY wyszedł józek, gdy wojteko go przycisnął. A potem był cyrk w stylu "Wybacz Mi" i się towarzystwo rozbestwiło :evil: Ja mam gdzieś kibicowskie niesnaski, stadion nie jest enklawą, gdzie nie obowiązują przepisy KK i zasady współegzystencji. Bydło trzeba nazywać po imieniu i basta. :evil: A że normalni ludzie, którzy niepotrzebnia bawią się w adwokatów motłochu, czują się urażeni,hmmm. Może też maja coś na sumieniu :?: :twisted:

:mrgreen:

To fakt Mikas. Ojciec Dominiczaka dziękował rzeszowskim kibicom podczas meczu z Rybnikiem.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#362 Postautor: kdsz » 7 września 2005, o 10:09

sadychor pisze:A po drugie nie pamiętasz upadku Dawida Stachyry kiedy to jeździł dla TŻ i reakcji rzeszowiaków :?:
A ty pamiętasz radość lubelskich kibiców po upadku Miesiąca w finale BK? Skończcie już tę jałową dyskusję bo kibice zrzeszeni w rzeszowskim KK i lubelskim FK są siebie godni, jak pokazuje ten wątek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#363 Postautor: InDorka » 7 września 2005, o 11:25

kdsz pisze: Skończcie już tę jałową dyskusję bo kibice zrzeszeni w rzeszowskim KK i lubelskim FK są siebie godni, jak pokazuje ten wątek

Ja nie jestem zrzeszona nigdzie,ale widze drobną różnice miedzy KK Rzeszów i FK LUblin.

Rzeszów usunął mnie ze swojego forum,za jeden jedyny grzeczny post w tym temacie i w ogóle jeden. .Nie zaogniałam sytuacji,nie używałam epitetów. I teraz tego szczerze żałuję

....... :mrgreen: ........
Ostatnio zmieniony 7 września 2005, o 11:27 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#364 Postautor: mikas » 7 września 2005, o 11:26

kdsz pisze:...Skończcie już tę jałową dyskusję bo kibice zrzeszeni w rzeszowskim KK i lubelskim FK są siebie godni, jak pokazuje ten wątek

Ta bo to lubelski Fan Klub kradnie i pali transparenty, wyzywa bez powodu zawodników drużyny przeciwnej, próbuje spalic szalik, nasyła na swoim stadionie jakichś debili żeby chodzili i sie czepiali kibiców drużyny przeciwnej, cieszy sie z upadkow zawodników drużyny przeciwnej itd. Tak to wszystko robili kibice z lubelskiego Fan Klubu :!: To nie byli kibice z Rzeszowa :!: To oczywiście ja najpierw chodziełm sie bratac z rzeszowiakami i na pierwszym meczu kreciłem ich syreną i z nimi dopingowałem a nastepnie to ten sam ja na nastepnym meczu ukradłem im transparent. Sorry Kdsz całkowicie o tych faktach zapomniałem, na finale Rzeszow-Ostrów pójde ich przepraszać, bo przeciez tyle złego zrobiłem razem z innymi ludzmi z lubelskiego Fan Klubu.

P.S.Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum po tym jak ostatnio w stosunku do kibicow i zawodników z Lublina zachowują sie rzeszowiaki niz robic w rewanżu to samo co oni. My im nic krasc ani palic nie bedziemy, nikogo nie bedziemy na nich nasyłac itd. a że niektórzy maja ochote sobie odreagowac na forum za te wszystkie przykrości które nas spotkały w ostatnim czasie to niech sobie piszą, w koncu wolnośc słowa jest. Zawsze jak sie jakiś rzesowiak poczuje urażony czyjąś wypowiedzią może podac daną osobe do sądu :wink:
P.P.S. Gwarantuje Ci że jakbyś był podczas ostatniego meczu naszych drużyn w Rzeszowie, gdybyś widział jak niszczą Twoją lub Twoich znajomych prace, jak by czepiali sie Twoich znajomych, którzy nic nie mogą zrobić bo jest ich poprostu mniej i wolą nie wszczynac awantur, to byś teraz cicho nie siedział :!:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#365 Postautor: kdsz » 7 września 2005, o 12:11

mikas pisze:P.S.Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum po tym jak ostatnio w stosunku do kibicow i zawodników z Lublina zachowują sie rzeszowiaki niz robic w rewanżu to samo co oni.
Ok, wylewajcie na forum swoje frustracje dalej, ubarwiajcie dyskusję hasłami "jebać żeszuff" i groźcie "chcieli wojny to będą ją mieli". Róbcie dalej z siebie idiotów, to w sumie nie moja sprawa. Przepraszam, że wpakowałem się Wam do dyskusji drodzy prawdziwi kibice. Już więcej nie będę

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#366 Postautor: mikas » 7 września 2005, o 12:25

A w którym miejscu ja zrobiłem z siebie idiote jeśli można wiedzieć, jeśli już mnie tak nazywasz to z chęcią sie dowiem na podstawie której mojej wypowiedzi dosięgają mnie z Twojej strony takie epitety :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kenny

#367 Postautor: Kenny » 7 września 2005, o 15:32

mikas pisze:P.S.Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum

Jak się poza internetem nie ma nic do powiedzenia, to tak, lepiej. Ale to się koleżko nazywa napinką.

Twoich znajomych, którzy nic nie mogą zrobić bo jest ich poprostu mniej i wolą nie wszczynac awantur, to byś teraz cicho nie siedział :!:

"wolą" :lol: Po prostu na miejscu nie mieli klawiatury, żeby coś "wszcząć" za jej pośrednictwem, bo tak bezpośrednio, to nie bardzo, co..? :mrgreen:

A Twój adwersarz jak jest człowiekiem na poziomie, to właśnie nie siedziałby cicho, ale tam - na stadionie. A jeśli by mu coś wtedy odebrało, to przynajmniej nie żaliłby się teraz przed kompem na kolejnych kilkunastu stronach tego wątku (ile to już dokładnie stron? bo nie przyuważyłem :mrgreen: ), po to tylko założonego, obrażając całe miasto, klub i mieszkańców, bo wtedy nie reprezentowałby sobą już NIC.

Nawet mi nie odpisuj.

I też sorry, że tak wpakowałem się w "dyskusję". Ot tak przechodziłem obok i pomyślałem, że wpadne :P

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#368 Postautor: mikas » 7 września 2005, o 15:56

Kenny pisze:
mikas pisze:P.S.Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum

Jak się poza internetem nie ma nic do powiedzenia, to tak, lepiej. Ale to się koleżko nazywa napinką.

Poza internetem to zrobiliśmy transparent, chcieliśmy rywalizować pod względem oprawy ale jacyś debile niestety go spalili zamiast zrobić podobną odpowiedź (tak jak np. zrobili kibice Czestochowy odpowiadając na to co zrobili kibice z Leszna) ale jak sie jest debilem i nie umie nic zrobić to sie kradnie i pali, to jest Wasza odpowiedz i tyle do powiedzenia macie Wy.

Twoich znajomych, którzy nic nie mogą zrobić bo jest ich poprostu mniej i wolą nie wszczynac awantur, to byś teraz cicho nie siedział :!:

"wolą" :lol: Po prostu na miejscu nie mieli klawiatury, żeby coś "wszcząć" za jej pośrednictwem, bo tak bezpośrednio, to nie bardzo, co..? :mrgreen:

Tak wielkim wyczynem za to sie popisali rzeszowianie w 9 atakując 9 osób z Lublina w tym 3 dziewczyny ( kilku osób z Lublina jak widać na zdjeciach nie było wtedy na sektorze bo poszło po piwo bądz do toalety o czym zreszta jakiś czas temu dopiero uświadomił mnie jeden z uczestników tamtej sytuacji, bo wcześniej nawet nie zwróciłem na to uwagi). Tak ja wiem ze według Ciebie kibice z Lublina powinni sie lać z tymi debilami, bo to jest przecież sposób na doping, oprawe i rywalizacje miedzy kibicami, jaki peferują ludzie z Rzeszowa.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#369 Postautor: sadychor » 7 września 2005, o 18:30

kdsz pisze:
sadychor pisze:A po drugie nie pamiętasz upadku Dawida Stachyry kiedy to jeździł dla TŻ i reakcji rzeszowiaków :?:
A ty pamiętasz radość lubelskich kibiców po upadku Miesiąca w finale BK? Skończcie już tę jałową dyskusję bo kibice zrzeszeni w rzeszowskim KK i lubelskim FK są siebie godni, jak pokazuje ten wątek

Kenny pisze:Jak się poza internetem nie ma nic do powiedzenia, to tak, lepiej. Ale to się koleżko nazywa napinką(...)Po prostu na miejscu nie mieli klawiatury, żeby coś "wszcząć" za jej pośrednictwem, bo tak bezpośrednio, to nie bardzo, co..?

Teraz to się wkurwiłem. Kolego kdsz, podejdź na sektor z krzesełkami na najbliższym spotkaniu, powiedz mi to w twarz co napisałeś. Zapytaj kogoś w koszulce, który to Sadychor. Nie po to wkładam swój czas, wysiłek i pieniądze w oprawy i doping, żeby ktoś łapał mnie za słówka i równał mnie i inne osoby do bandy kretynów. A ty Kenny to się pierdolnij w swój głupi łeb. Zadym ci się zachciewa i mordobicia :?: Rodzinna atmosfera wasza mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Kyniak

#370 Postautor: Kyniak » 7 września 2005, o 18:49

Faktycznie Mikas podczas meczu mojrzesze-rybnik Zdzisław Dominiczak składał podziękowania publiczności i działaczom marnych folii , za wspomaganie oklaskami i pomoc jaką dostał od klubu. Pozdr
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#371 Postautor: Saint » 8 września 2005, o 08:58

sadychor pisze:
Teraz to się wkurwiłem. Kolego kdsz, podejdź na sektor z krzesełkami na najbliższym spotkaniu, powiedz mi to w twarz co napisałeś. Zapytaj kogoś w koszulce, który to Sadychor. Nie po to wkładam swój czas, wysiłek i pieniądze w oprawy i doping, żeby ktoś łapał mnie za słówka i równał mnie i inne osoby do bandy kretynów. A ty Kenny to się pierdolnij w swój głupi łeb. Zadym ci się zachciewa i mordobicia :?: Rodzinna atmosfera wasza mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie wiem jak było na prawdę w Rzeszowie... bardzo mi się podoba i szanuję to co robicie na meczach i wasz wysiłek... ale troche konsekwencji Z jednej strony zarzucasz Kennemu, że mu się zachciewa zadym a z drugiej storny z twojej wypowiedzi do KDSZ bije wyraźna groźba, żeby powtórzył ci to w twarz... no chyba że chcesz z nim po prostu podyskutować :wink: ale wątpię, bo z tonu twojej wypowiedzi wynika raczej co innego.... Moim zdaniem Ci konkretni goscie, którzy spalili flagę zachowali sie jak kompletni debile, ale niektóre wypowiedzi naszych "fanów" przyjmuja poziom mniej więcej rynsztoka...

Awatar użytkownika
Kenny

#372 Postautor: Kenny » 8 września 2005, o 10:31

sadychor pisze:Kenny[/b] to się pierdolnij w swój głupi łeb. Zadym ci się zachciewa i mordobicia :?: Rodzinna atmosfera wasza mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hehehe, cóż za hipokryzja. To wam przez ten cały czas chodziło tylko o rodzinną atmosferę? :lol: Te nas wieczne (jakże prymitywne) wyzywanie począwszy od barażów, ta wieczna napinka na forum i obrażanie od dyrektora poczawszy na szeregowych dewiantach skończywszych, i w końcu ten transparent, gdzie rodzinnych kibiców z Lublina stać było tylko na strzelanie do naszego herbu. To takie wartości prorodzinne ala Lublin :lol:. Tacy z was "rodzinni" jak z Leppera mąż stanu. Rodzinni oczywiście po meczu, bo przed meczem się napinamy.

Ale naprawdę, jesli w przyszłym roku przyjdzie nam się spotkać, to zaapeuluję do naszych kibiców, żeby nic już nikomu nie palili, bo jak jedni przez to popadają we frustrację (Mikas), a dla drugich to wszystko, to ma być taki wyraz rodzinnych wartości i rodzinnej atmosfery, to niech oni już lepiej nic wam nie palą! Chociaż oni też na pewno myśleli, że te wszystkie "gesty" z waszej strony od x miesięcy świadczą o różnych rzeczach, ale... negatywnych nazwijmy to - nie-po imieniu. Ale!! Próżno by dochodzić, co wam tam się naprawdę pod tą czaszką kryje. Jeśli jednak macie mieć przez to problemy z psyche, to lepiej niech już wam nic nie palą! Piszcie i malujcie sobie dalej, jeśli to jest wasz sposób na kontakt ja-świat, to dalej, śmiało!
To zaczyna się układać w logiczną całość, dlaczego ten transparent był taki ważny...

Ps. Ale mam nadzieję, że z powrotem moczyć się nie zaczeliście?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#373 Postautor: luCas » 8 września 2005, o 10:38

Widze ze rzeszowski klimat jednak mocne spustoszenia w glowie robi...zamknijcie ten temat bo kenny w nastepnym poscie napisze ze, to jednak nie oni spalili nas transparent... ale my ich :shock:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#374 Postautor: mikas » 8 września 2005, o 10:58

Kenny pisze:
Ale naprawdę, jesli w przyszłym roku przyjdzie nam się spotkać, to zaapeuluję do naszych kibiców, żeby nic już nikomu nie palili, bo jak jedni przez to popadają we frustrację (Mikas)

Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy, bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać. Jedyne co zrobilem to odpowiedziałem Kdsz-owi, bo porównywanie tego co robili kibice z Lublina do tego jak zachowywali sie rzeszowianie i zrównywanie tych sytuacji i zachowania to jest poprostu delikatnie mówiac przegięcie. A wcześniej nawet sam apelowałem żeby sie w te gupie dyskusje na forum z Wami nie wdawać, ale jak sie czyta głupoty to nawet najspokojniejsza osoba może nie wytrzymać i w koncu sie musi odezwać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#375 Postautor: Jaga » 8 września 2005, o 11:10

Kenny weź idź do Barbie się pobawić a kdsz (wogóle co to za nick???) idz zbierać słonecznik bo za rok wam zabraknie!! Bo tylko niepotrzebnie denerwujecie ludzi !!
Zgadzam się właśnie z sadychorem bo tez się zajmuje dopingiem ultrasem itp na meczu i niestety bardzo wkurzające jest jak się cłowiek stara zrobić coś wypasionego to znajdzie sie jeden debil który zgnoi go bo w danym momencie się mu coś nie spodobało - nie podoba się to [cenzura] i adijos!!
I nie uważam że sadychor tym txtem chciał powiedzieć "przyjdz pod sektor powiedz mi to Ci nakopie" poprostu jak ktoś coś ma to niech powie to wprost (nie zawsze jest to mozliwe) ale jak jest kozak to niech powie wprost i na żywca podyskutuje a nie klepie na forum bo czuej się bezpieczny!!

P.S.
Czy jadąc z Żeszofa do Ostrowa jedzie się przez Tarnów czy może Lublin?? :P ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN