...i kto to mowi...GRISZA pisze: Jesteście wszyscy tacy marni.
Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy
GRISZA pisze:Jaga pisze: Czy cale zycie siedzisz na waszej "trybunie" i wpierdzielasz słonecznik ??
WolÄ™ dynie lub orzeszki. Slonecznik jest wkurzajÄ…cy
No nic dziwnego jak się całe życie wpierdziela słonecznik to w końu może się znudzić a że mozna jakies inne gówno połupać to dawaj orzeszki i dynie!!
Tylko pamiętaj że orzeszki mają twarda łupine i możesz sobie zeby uszkodzić dlatego profilaktycznie polecam wyciag z fiu*a bo podobno dobrze na zęby robi i na cere a to się wam przyda
Dobra koniec tematu na dziÅ› bo cholercia nie zasne
wojteko no jak bedzie nowy transparencik to prosze o fotencje

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
GRISZA pisze:Widze ,że tamat dalej sie drąży. Ale może to i dobrze. Lepiej wszystko powiedzieć od razu niż żeby później były jakieś niedopowiedzenia.
Cóż mogę powiedzieć. (tralalala)Dla Wszystkich ,którzy lubia speedway,browar i laseczki pozdrowienia. Bo speedway,browar i laseczki to jest właśnie to... Niesnaski ,spory i wyzwiska są dla debili. Dla małpek po prostu...
Po pierwsze-wyrażaj się. Nie laski kolego, nie laski.
Po drugie-nie pisz bzdur, poza tym nie było Cie w Lublinie na meczu, to sobie nie zdajesz sprawy, że podałeś opis zachowania "kibiców" z Rzeszowa. Na meczach na Hetmańskiej to chyba z bardzo śledzisz wydarzenia na torze i nie zwracazs uwagi na "rodzinną atmosfere na trybunach".
Po trzecie-pisz nickami i zdradź kogo masz na myśli, pisząc o małpach, hormonach itp.
Po czwarte-popieram wniosek Manitou, piszecie nie na temat o sprawiedliwi wśród narodów, a na dodatek bronicie potępiania stadionowej bandyterki
A w temacie: Kochajmy rzeszowskie KK-ono tyle rodzinnej atmosfery Nam da
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Ty Jaga spytam sie ciebie o jedno. Gdzie byłes jak grzaliscie tyły na drugim froncie ? Kibicowałeś Unii czy tez chodziłeś jeszcze do przedszkola. O ile pamietam frekwencja na waszych meczach w tej lidze tez nie była strasznie zatrwazająca kiedy nasz druga drużyna dawała wam łupnia. Przepraszam cie mocno ale z takimi głupkowatymi tekstami kto jest lepszym kibicem wypowiadaj sie na waszym krzykliwym tarnowskim forum,aby lizac tylek proboszcza dobrodzieja. On niewatpliwie zaraz podchwyci temat i sypnie swoja znana gadke o pryszczach i betonie. Proponuje ci bys mu kiedy juz bedzie bil pokłony przed nasza wielka po awansie , połaksotał mu jajka. Moze na cos sie przydasz...
Teraz gdy macie super riderów i zdobedziecie prawie ze napewno 2 raz z rzedu DMP to jestes madry. Cóż pozazdroscić druzyny wam moge. Jestescie najlepsi w Polsce. Ale spytam sie teraz. Ile u was teraz na meczach jest pikników ?
A jesli juz sie wypowiadasz o naszej niby trybunie to wspomnij na dwa fakty.
1. Co maja powiedzie Lubelacy, którzy musza siedziec na betonie ?
2. Czy byłby zużel w Tarnowie bez pomocy RZESZOWIAN?
Teraz gdy macie super riderów i zdobedziecie prawie ze napewno 2 raz z rzedu DMP to jestes madry. Cóż pozazdroscić druzyny wam moge. Jestescie najlepsi w Polsce. Ale spytam sie teraz. Ile u was teraz na meczach jest pikników ?
A jesli juz sie wypowiadasz o naszej niby trybunie to wspomnij na dwa fakty.
1. Co maja powiedzie Lubelacy, którzy musza siedziec na betonie ?
2. Czy byłby zużel w Tarnowie bez pomocy RZESZOWIAN?
Kyniak pisze:3. Nie Talibie z całym szacunkiem dla twego muzułmańskiego nicka nie obrażam się gdyż już jestes mi jak brat jednojajeczny, jesteś z łodzi, chyba jesteś mądry, dowcipny bardzo i masz grono przyjaciół , a twa inteligencja szpagatowa jest tak długa i szeroka jak ul. Piotrkowska (naturalnie nie próbój się obrażać)![]()
Miło mi niejaki kyniak, że mnie doceniasz
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
No cóż. Zaraz dostanę pewnie milion ostrzeżeń i pięciokrotne dożywocie banowane
, no ale...
Z tego co zaobserwowałem to: Grisza jest zainteresowany przede wszystkim tym co się dzieje na torze a nie poza nim. Niesłusznie obrywa za rzeszowski fan klub, który jest mu obcy. Wg mnie Grisza to gość, który swoją wiedzą i kulturą stoi znacznie wyżej niż Kololowe Kledki a przez kilku lubelaków zostaje niesłusznie wciągnięty w tą całą spirale nienawiści.
Bez sensu to jest.
Jak koniecznie chcecie sie wykłucać z tępakami to trzeba odbanować Kamila, Mruckiego i innych im podobnych. Grisza to nie ta bajka.
Pozdr.
Z tego co zaobserwowałem to: Grisza jest zainteresowany przede wszystkim tym co się dzieje na torze a nie poza nim. Niesłusznie obrywa za rzeszowski fan klub, który jest mu obcy. Wg mnie Grisza to gość, który swoją wiedzą i kulturą stoi znacznie wyżej niż Kololowe Kledki a przez kilku lubelaków zostaje niesłusznie wciągnięty w tą całą spirale nienawiści.
Bez sensu to jest.
Jak koniecznie chcecie sie wykłucać z tępakami to trzeba odbanować Kamila, Mruckiego i innych im podobnych. Grisza to nie ta bajka.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze: Wg mnie Grisza to gość, który swoją wiedzą i kulturą stoi znacznie wyżej niż Kololowe Kledki......
A wiesz dlaczego tak jest
P.S Grisza nigdy niebylem w Sarzynie i niewidzialem dlatego stadinu ,krzeselek plasikowych itp.....a w L-nie krzeselka zamontowane sa na calej dlugosci drugiej prostej
GRISZA pisze:wojteko pisze:GRISZA pisze:. Co maja powiedzie Lubelacy, którzy musza siedziec na betonie ?
No niepowiem ze na calym stadionie......ale duza czesc kibicow moze siedziec juz na plasikowych krzeselkach![]()
![]()
W Sarzynie jest ich więcej
W calym miescie?
Grisza-popieram troche slowa Lublin_Fana, ze nieslusznie akurat Tobie az tak sie obrywa za to wszystko. Ale tak szczerze-to po cholere w ogole piszesz w tym watku? Dzialasz swoim avatarem jak plachta na byka. Ten watek jest specyficzny. Tutaj NIE piszemy o rzeszowie dobrze, wiec sie nie dziw. Z mila checia poczytam Twoje opinie np. w temacie o juniorach itp. To ze jestes troche inaczej traktowany przez nas niech swiadczy fakt, ze jakos sie jeszcze uchowales przed banem. Ale ten temat omijaj szerokim lukiem, bo nic tutaj nie wywalczysz. Sorry Winetou. Life is life.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mówisz i maszwojteko pisze:meesha kiedys bawil sie w statystyki wiec w przyplywie szalu moze napisze ile szt. jest dokladnie
1560 sztuk krzesełek jest na stadionie - po 780 na każdym z dwóch sektorów - 13 rzędów po 60 sztuk
Czuwaj
PS. Czekam na dane z Nowej Sarzyny
PS2. Krzesełka są jeszcze w loży VIP-ów ale tam nie liczyłem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Cooper pisze: popieram troche slowa Lublin_Fana, ze nieslusznie akurat Tobie az tak sie obrywa za to wszystko. Ale tak szczerze-to po cholere w ogole piszesz w tym watku? Dzialasz swoim avatarem jak plachta na byka.
To może się wtrącę. Tu nie chodzi o avatar
Ponieważ nie mam ostatnio czasu to przeczytałem ostatnie 20 postów w tym wątku jednym ciągiem. I powiem wam, że gdyby się tu GRISZA (nie pizdi) nie odzywał to dawno by ten żar wygasł. Ale widać ma zlecenie na podtrzymywanie ognia i dorzuca co trochę do pieca
Mnie to bawi - nie banujcie GRISZY
GRISZA juz Ci odpowiadam!!
Jak była druga liga to siedziałem na 2 łuku a ze frekwencja była jaka była to trudno. Zresztą gdzie ja napisałem że u was mało ludzi przychodzi ? Że ktoś jest piknik to nie znaczy że przychodzi tylko jak jest dobrze !! U nas fakt jest w pizdu kibiców sukcesu ale sa to głównie ludzie którzy mieszkaja poza Tarnowem i jak sie zaczeło dziać dobrze to zaczeli przyjeżdzac na żużel - dodam że rejestracji Żeszofskich i z okolic Dębicy jest poprostu masa
Co do mojego cytatu ktory to prawda zaczerpnąłem od proboszcza dobrodzieja to powiem tyle ze mi sie ten txt podoba a co do smyrania go po genitaliach to Ci powiem tyle ze widocznie miałes juz z nimi doczynienia że polecasz to innym (w orientacje nie wnikam) Pozdro dla Proboszcza
Co do naszego fakt faktem sponiewieranego tarnowskiego forum to Ci powiem tyle lepsze nasze gdzie jest lekki burdelik ale kazdy ma mozliwosc wypowiedzenia sie i ostrej dyskusji niz to wasze co jak ktos powie "kurcze mol" czy "nie przepadam za Stalą" to odrazu ma bana - daj pan spokój !! Jak za komuny "Rozmowa kontrolowana"
Co do stadionu lubelskiego to nie wiem czy widzisz (bo fotki Ci pokazali) że krzesełka są ! Zresztą wolałbym siedzieć na czystym betonie niż na spróchniałej ławce ktora pamieta czasy Józka Stalina i w każdym momencie można się rozsypać!!
Co do pytania jaki byłby tarnowski zużel bez pomocy Żeszofa ? Hmm ... szczerze to pewnie było by lepiej bo byście nie zaśmiecali stadionu słonecznikiem
I to nie tylko u nas
Coś jeszcze o Sarzynie pisałeś to w sumie mam tam rodzine i nie raz byłem tam i szczerze to ten stadion to taki średni sobie wręcz beznadziejny. Ale w tej kwesti moge się mylić bo ostatnio byłem tam jakieś 5 lat temu więc pewnie i nie mam racji.
Ale stary powiem Ci jedno bo w sumie wydajesz się byc mądrym człowiekiem i wiem że w samym Żeszofie jest wiele mądrych osób bo pare poznałem (pozdro dla nich
) ale kurde wy kibice żużlowi to macie jakieś dziwne podejście. Mianowicie chodzi mi o to że i na lubelskim forum i na tarnowskim i na wielu innych jeżdzą po was a wy macie jakieś klapki na oczach i ciągle swoje ... Nie wiem może od nadmiaru tych pestek wam się coś pochrzaniło ale stary nie rozumie tego że jak wieszże ludzi nie przegadasz to po kiego grzyba sie wciąż pchasz i drążysz temat, jak i tak wiesz że nic nie zdziałasz ? I nie tylko Ty! Tego u was nie moge zrozumieć - kamikadze czy ki ...
P.S.
go! ma 100% racje!
To też potwierdza moje stwierdzenie że żeszofscy kibice poprostu lubią być gnojeni bo nie wiem to ich chyba podnieca czy rajcuje i to niesamowicie
Jak była druga liga to siedziałem na 2 łuku a ze frekwencja była jaka była to trudno. Zresztą gdzie ja napisałem że u was mało ludzi przychodzi ? Że ktoś jest piknik to nie znaczy że przychodzi tylko jak jest dobrze !! U nas fakt jest w pizdu kibiców sukcesu ale sa to głównie ludzie którzy mieszkaja poza Tarnowem i jak sie zaczeło dziać dobrze to zaczeli przyjeżdzac na żużel - dodam że rejestracji Żeszofskich i z okolic Dębicy jest poprostu masa
Co do mojego cytatu ktory to prawda zaczerpnąłem od proboszcza dobrodzieja to powiem tyle ze mi sie ten txt podoba a co do smyrania go po genitaliach to Ci powiem tyle ze widocznie miałes juz z nimi doczynienia że polecasz to innym (w orientacje nie wnikam) Pozdro dla Proboszcza
Co do naszego fakt faktem sponiewieranego tarnowskiego forum to Ci powiem tyle lepsze nasze gdzie jest lekki burdelik ale kazdy ma mozliwosc wypowiedzenia sie i ostrej dyskusji niz to wasze co jak ktos powie "kurcze mol" czy "nie przepadam za Stalą" to odrazu ma bana - daj pan spokój !! Jak za komuny "Rozmowa kontrolowana"
Co do stadionu lubelskiego to nie wiem czy widzisz (bo fotki Ci pokazali) że krzesełka są ! Zresztą wolałbym siedzieć na czystym betonie niż na spróchniałej ławce ktora pamieta czasy Józka Stalina i w każdym momencie można się rozsypać!!
Co do pytania jaki byłby tarnowski zużel bez pomocy Żeszofa ? Hmm ... szczerze to pewnie było by lepiej bo byście nie zaśmiecali stadionu słonecznikiem
Coś jeszcze o Sarzynie pisałeś to w sumie mam tam rodzine i nie raz byłem tam i szczerze to ten stadion to taki średni sobie wręcz beznadziejny. Ale w tej kwesti moge się mylić bo ostatnio byłem tam jakieś 5 lat temu więc pewnie i nie mam racji.
Ale stary powiem Ci jedno bo w sumie wydajesz się byc mądrym człowiekiem i wiem że w samym Żeszofie jest wiele mądrych osób bo pare poznałem (pozdro dla nich
P.S.
go! ma 100% racje!
To też potwierdza moje stwierdzenie że żeszofscy kibice poprostu lubią być gnojeni bo nie wiem to ich chyba podnieca czy rajcuje i to niesamowicie

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
to juz mój ostatni post w tym temacie.
nie zgadzam sie z tym ze Grisza miał na celu dolania oliwy do ognia choc ogien ten niestety zapłonął nową siłą.on chce poprostu uświadomic nam że to wszystko idzie w złym kierunku i ma rację.
na stadionie byłam wściekła z powodu skrojenia i zniszczenia nam transparentu i nadal uważam ze było to działanie godne potępienia.nerwy mi pusciły ale teraz po tak długim czasie uważam ze odpłacanie tym samym jest bezsensowne.pokażmy ze mamy więcej oleju w głowie niż pijani kibole odpowiedzialni za tamto zajście.
ja lubię kulturalny doping i mam nadz. że w nowym sezonie będę mogła zabrać małego brata na żużel i że taki doping będzie na wszystkich bez wyjatku meczach.
nie zgadzam sie z tym ze Grisza miał na celu dolania oliwy do ognia choc ogien ten niestety zapłonął nową siłą.on chce poprostu uświadomic nam że to wszystko idzie w złym kierunku i ma rację.
na stadionie byłam wściekła z powodu skrojenia i zniszczenia nam transparentu i nadal uważam ze było to działanie godne potępienia.nerwy mi pusciły ale teraz po tak długim czasie uważam ze odpłacanie tym samym jest bezsensowne.pokażmy ze mamy więcej oleju w głowie niż pijani kibole odpowiedzialni za tamto zajście.
ja lubię kulturalny doping i mam nadz. że w nowym sezonie będę mogła zabrać małego brata na żużel i że taki doping będzie na wszystkich bez wyjatku meczach.
meesha pisze:Czekam na dane z Nowej Sarzyny
No to macie więcej. U nas jest 480 sztuk narazie
Niektórzy z was mówią ,że dolewam oliwy do ognia w tym temacie. Przepraszam was bardzo ale nie pisałbym tu nic. Napisałem coś w innym temacie o Memoriale Nazimka i od razu zostałem zbluzgany i poproszony żebym przeniósł się właśnie do tego aby kontynuować polemike. Prowadziłem ją z Wojtkiemo , lecz od razu niektórzy z was zaczęli się niepotrzebnie wtrącac. Cóż wasze prawo- jest to przecież forum publiczne. Tak samo ja mogę publicznie się bronić.
Poza tym Jaga wcale mnie nie podnieca publicze ruganie mnie przez niektórych Lubelaków czy też Tarnowian. Wiem ,że nie tylko tacy "agresorzy" czytają to forum i gdy widze pozytywne nastawienie w wypowiedziach dotyczących mojej osoby, to wiem że robię słusznie pisząc na tym forum.
To ,że was banuja na rzeszowskim forum to nie jest moja wina. Ja nie jestem administratorem więc pretensje proszę kierowac do kogoś innego...
http://www.plebiscyt.com/index.php?mn=30
oto przyklady nominacji:
zuzlowiec roku - Maciej Kuciapa
nie ma wsrod nominowanych Janusza Kolodzieja (IMP), ani Krzysztofa Kasprzaka
trener roku - Janusz Stachyra
ciekawe za co...pewnie za 3 miejsce po rundzie zasadniczej w I lidze ;]
junior roku - Pawel Miesiac
kibice roku - Rzeszow
wsrod nominowanych brakuje kibicow Rybnika, Wroclawa, Gdanska...a nawet Lublin bardziej zasluzyl na ta nominacje...
stadion roku - Rzeszow
no comment
oto przyklady nominacji:
zuzlowiec roku - Maciej Kuciapa
nie ma wsrod nominowanych Janusza Kolodzieja (IMP), ani Krzysztofa Kasprzaka
trener roku - Janusz Stachyra
ciekawe za co...pewnie za 3 miejsce po rundzie zasadniczej w I lidze ;]
junior roku - Pawel Miesiac
kibice roku - Rzeszow
wsrod nominowanych brakuje kibicow Rybnika, Wroclawa, Gdanska...a nawet Lublin bardziej zasluzyl na ta nominacje...
stadion roku - Rzeszow
no comment
METHANOL ADVENTURE TEAM
JAG pisze:to wszystko idzie w złym kierunku
All rights reserved
ja lubiÄ™ kulturalny doping
taaaa...
Do posta grzesiecka - jedno wielkie WOW
A bardziej do tematu:
No i patrzcie - nawet te Półtoraki z LublinaDziennik Wschodni pisze:[...]produkowane przez SpółdzielniÄ™ PszczelarskÄ… „Apis” z Lublina – półtorak [...]
/ źródło: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... 1/50831010 /
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
GRISZA pisze:....... Napisałem coś w innym temacie o Memoriale Nazimka i od razu zostałem zbluzgany i poproszony żebym przeniósł się właśnie do tego aby kontynuować polemike. Prowadziłem ją z Wojtkiemo , lecz od razu niektórzy z was zaczęli się niepotrzebnie wtrącac. ...
No niekoniecznie tak bylo
kilar pisze:grzesieck pisze:nie ma wsrod nominowanych Janusza Kolodzieja (IMP), ani Krzysztofa Kasprzaka
Sa, ale w "swojej wiekowej" kategorii...
a co przeszkadza jedno drugiemu?
wg mnie Kolodziej absolutnie powinien byc nominowany w kategorii zuzlowiec roku ze wzgledu na zdobycie IMP (nie MIMP).
METHANOL ADVENTURE TEAM
Drazac dalej temat nominacji, trzeba chyba wspomniec o tym, ze Joonas jest nominowany do Obcokrajowca Roku
.
Co do nominacji Rzeszowa w kategoriach: Najlepszy Zuzlowiec, Najlepszy Junior (szkoda, ze Dawida nie ma
) i Kibice Roku, to komentarz zawiera sie w tym emocie --> 
Co do nominacji Rzeszowa w kategoriach: Najlepszy Zuzlowiec, Najlepszy Junior (szkoda, ze Dawida nie ma
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
Talib pisze:
(rozjaśnij Mistrzu ciemną drogę naszych kroków, jesli łaska...) .
Może nijaki talibie wystarczy przetrzeć okularki i kroczyć dzielnie po łódzkich ulicach.
No gdzie mi skromnemu wyjadaczowi chleba równać się z twą inteligencją oraz równie błyskotliwymi jak ciętymi ripostami , więc ze strachu
Czy jakkolwiek to siÄ™ pisze.