Manitou pisze:A gdzie on mówi, że chce zbudować zespół z tych zawodników powiedział wyraźnie, że chce odbudować szkółkę, żeby za kilka lat stworzyć zespół na podobieństwo tego, w którym jeździli...i tu wymienia wychowanków Motoru. Zanim kogoś zacytujesz i skomentujesz powinieneś najpierw zrozumieć jego wypowiedź...
Nie rozumiemy sie.
W najblizszym czasie ze skladu "swoich zawodnikow" i tak wyjda nici, wiec narazie ja nie widze tutaj tematu do rozmowy...
Odbudowac szkolke...a Ty myslisz, ze odrazu same gwiazdy w niej beda

Na wlasnych wychowankow trzeba bedzie poczekac ladnych kilka lat, a przez te ladnych kilka lat mozemy sie scigac z ruskimi, jak dyro nie zrobi nic w celu wzmocnienia skladu.
Dlatego na koncu mojego tamtego postu wyraznie napisalem, ze na wlasnych wychowankow nie ma co liczyc w najblizszym czasie. I nawet jesli bedzie dobrze funkcjonowala szkolka, to i tak wyszlifowanie takiego talentu, to proces dlugotrwaly. Czyli przez najblizszych kilka lat na sklad oparty na swojakach to jakies drobne nieporozumienie. Tak wiec skomentowalem tylko zamiary naszego nowego dyra, wiec ja rozumiem wszystko, ale czy aby na pewno Ty tez...