Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

#1 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:19

Jak w temacie...

Nie potrafią się rude, parchate, pryszczate <censored> bawić to <censored> ich pies :twisted:

A jeszcze wczoraj myślałem, że da radę się z nimi dogadać :roll: Wstyd mi za to :oops:

PS. Wiem, że moderatorowi nie przystoją takie teksty ale parchate <censored> przegięły dzisiaj pałę i na dodatek są z tego dumne :roll: <censored> im w dupę :P
Proboszcz Dobrodziej dobrze gadał...
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 08:27 przez meesha, łącznie zmieniany 6 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:22

Widze, ze od dzisiaj wszyscy maja juz dosyc rzeszowiakow i nikt nawet nie probuje byc mily :lol:.

No to i ja sie przylacze, a co?

JEBAC kololowe kledki JEBAC 8) 8).
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 00:50 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3 Postautor: Cooper » 15 sierpnia 2005, o 00:30

Koniec kurwa. Otwarta wojna. Zjednoczyc sie mozemy ze wszystkimi ale nie z tymi wsiowymi pojebami.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Buber
Kontakt:

#4 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:31

hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili błąd. Owszem transparent ściągnac mogli, by jak powiedział kezman pokazac, że u siebie to każdy mądry, ale nie powinni go palic tylko elegancko po meczu oddać. Zdaje sobie równierz sprawę z tego, że w kk jest kilka osób z ust których mogło poleciec wiele "brzydkich" słów w Waszym kierunku. Prawie Was rozumiem. Prawie - bo pisząc posty jebać rzeszów obrażacie wszystkich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. Tak naprawde to z każdym da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:34

Jesteście jebane pnioki , rzeszowski KK. Wy chcecie prowadzić jakikolwiek doping :?: Zaczynacie od palenia szalików i flag :?: Zaczepiacie członków ekipy przjezdnych :?: Dorośnijcie tłuki zajebane. Słonecznik wam łby pozatykał :?: Rozumiem, odizolować się od tych pojebów, ale jeszcze się tym chwalić :?: Pies was jebał pryszczate gnoje, przegieliście pałe :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6 Postautor: Cooper » 15 sierpnia 2005, o 00:35

Buber pisze:kich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. .

No jakies 400 000 bedzie :D :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:35

Tylko zauwaz, ze takich kretynow nie znalazlo sie do tej pory ani w Grudziadzu, ani w Gorzowie, ani w Krosnie, ani w Opolu, ani w Gdansku, ani w Ostrowie, ani w Rybniku. Jedynie Zielona Gora dala popis podobny do rzeszowskiego.

edit: post kierowany do kolegi z rzeszowa 8)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Buber
Kontakt:

#8 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:39

Cooper pisze:
Buber pisze:kich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. .

No jakies 400 000 bedzie :D :twisted:

No cóż, w takim razie Ty do tych 400 tysięcy na pewno się nie zaliczasz, co potwierdza twój post na forum rzeszowksim.
RadeKas - W Lublinie w tym sezonie nie byłem, ale wszyscy piszą, że były okrzyki J***ć Rzeszów. Żałuje tylko tego, że nasi nie udowodnili, że są " mądrzejsi" i odpowiedzieli na Waszą prowokacje.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#9 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:39

Buber pisze:hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili (PIERDOLENIE)da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.

Czego się bawisz w adwokata bandy tłuków. Schowaj ze wstydu głowe w piasek. Mają w dupie czyjąś inwencje twórczą, pieniądze, prace-akurat człowieka, który pomógł Stali sklecić program zawodów, bo sami chyba nie potrafili.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:41

Buber pisze:bo pisząc posty jebać rzeszów obrażacie wszystkich jego mieszkańców w tym także mnie.

Przecie nie napisałem "Rzeszów" tylko "Żeszuff" - a to taka alegoria [trudne słowo] bycia kretynem z klubu Kololowych Kledek Marmy Polskie Folie (nie Stali bo te prysztate <censored> nie wiedzą nawet, że jest taki klub :roll: ) Dla nich żużel rzeszowski to Marma i niech to pozostanie jako komentarz 8)

Pozdrawiam :D :D
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 08:12 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Buber
Kontakt:

#11 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:43

sadychor pisze:
Buber pisze:hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili (PIERDOLENIE)da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.

Czego się bawisz w adwokata bandy tłuków. Schowaj ze wstydu głowe w piasek. Mają w dupie czyjąś inwencje twórczą, pieniądze, prace-akurat człowieka, który pomógł Stali sklecić program zawodów, bo sami chyba nie potrafili.

hmm w adwokata być może rzeczywiście się podświadomie bawię, ale na pewno nie zaierzam chować głowy w piasek. Ja sie nie mam czego wstydzić. Jeśli chodzi o palenie tego transparentu to przyznaje Wam absolutnie racje, ale teamaty tego typu powinny raczej zniknąć z forum.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#12 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 00:46

Napisałem tego posta w temacie o meczu, ale wkleje go też tutaj bo chyba bardziej tu sie nadaje.

Nie unoście sie tak. Jak sie widzowie (bo kibicami ich nazwazć nie można,bo jak sie przekonaliśmy po raz kolejny w rzeszowie na żużlu poprostu kibiców nie ma) nie potrafia bawic to ich sprawa. Nie ma u nich ani dopingu, ani oprawy, jest za to chamstwo i debilstwo na stadionie które zamiast dopingowac to wpierdziela słonecznika i reaguje agresją na nasze próby rywalizacji pod względem tzw. "ultras". Maja ochote na jakieś kradzieże i bójki to niech ida Ci debile którzy szukają zaczepek i sie leja po mordach miedzy sobą. Po raz kolejny pokazali jakimi są zacofanymi dziećmi. Nie potrafili w odpowiedzi na nasze transparenty stworzyć nic kreatywnego i sie wykazać. Potrafili jedynie wpaśc do sektora i ukraśc a nastepnie podpalić nasz transparent. Nie zniżajcie sie do ich poziomu i darujcie sobie wyzwiska na forum. Pokażcie lepiej że kibice w Lublinie takimi debilami sie nie przejmują a my bedziemy dalej robic swoje i w następnym sezonie znów im udowodnimy że lepsi kibice są w Lublinie i oni kolejny sezon nie będa nam dorastać do pięt pod względem dopingu, opraw itd.
Pozdrawiam.

P.S.Sam sie sobie dziwie,że ten post jest taki łagodny,ale może należy dzieciom z rzeszowskiego KK wybaczyć, za kilka lat może wydorośleją i nauczą sie co to znaczy zdrowa rywalizacja godna stadionów żużlowych a nie piłkarskich :roll:
Fajnie że kibice z Lublina,którzy byli dziś w Rzeszowie pokazali klase i nie zniżyli sie do poziomu tego bydła które uważa się za kibiców Stali i nie dążyli do żadnych bójek nawet kosztem straty transparentu. Miło wiedzieć że w Lublinie najwierniejszymi kibicami są normalni ludzie a nie półgłówki które zachowują sie jakby ich dopiero wypuszczono z klatek.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#13 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:48

A ja też Ci odpowiedziałem w temacie o meczu...

Daruj sobie...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:49

No wiec zreflektowalem sie i masz racje. Nie ma sensu obrazac calego Rzeszowa. Dlatego tez zedytuje posta na "jebac kololowe kledki jebac".

Pozdro dla normalnych.
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#15 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:50

Co to wogóle za pieprzenie :?: Na rzeszowskim forum jest trąbienie, że cały stadion krzyczał o "jebaniu Reszowa". Skandowało kilkadziesiąt osób i to bynajmniej nie z FK. Rewanż-próba spalenia szalika, teraz o co tym zjebom chodziło :?: Jeszcze przechwałki, że nikt ich nie powstrzymał. A co to kurwa, ludzie pojechali tam się bić, czy oglądać mecz :?: Brawo dla Lublinian, że sobie odpuścili to bydło. Młoty jesteście rzeszowskie KK.
Obrazek

Awatar użytkownika
michal85

#16 Postautor: michal85 » 15 sierpnia 2005, o 00:55

P.S.Sam sie sobie dziwie,że ten post jest taki łagodny,ale może należy dzieciom z rzeszowskiego KK wybaczyć, za kilka lat może wydorośleją i nauczą sie co to znaczy zdrowa rywalizacja godna stadionów żużlowych a nie piłkarskich Rolling Eyes
Fajnie że kibice z Lublina,którzy byli dziś w Rzeszowie pokazali klase i nie zniżyli sie do poziomu tego bydła które uważa się za kibiców Stali i nie dążyli do żadnych bójek nawet kosztem straty transparentu. Miło wiedzieć że w Lublinie najwierniejszymi kibicami są normalni ludzie a nie półgłówki które zachowują sie jakby ich dopiero wypuszczono z klatek.

rozumiem, ze ci smai kibice z "klasa" bluizgali na nasze miasto co najmniej kilka razy, wywieszali obarzliwe transparenty, czy tez rzucali w nas butelkami? No faktycznie, wielka klasa...

Nie probuje nikogo usprawiedliwiac jednak ludzie, opanujcie sie. Nikt transparentu nie ukradl, z tego co wiem to nasi weszli i radzilii kilkukrotnie, zeby go zdjac, ale jakos nikt nie raczyl...

O oprawe sie MIkas nie martw, z tego co mi mowiono to na Rybnik ma ona dopero byc 8)

lagodny post? hah! wolne zartyy...

Czemu nikt nie pwie o tym, ze skadnowali chlopaki naziwsko DOminiczaka? Czemu nikt nie przypomni sobie do jakich blzugow uciekali sie calkiem neidawno lubelscy fani i o zgrozo - kierownictwo Waszego klubu?

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#17 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:58

michal85 pisze:Czemu nikt nie pwie o tym, ze skadnowali chlopaki naziwsko DOminiczaka? Czemu nikt nie przypomni sobie do jakich blzugow uciekali sie calkiem neidawno lubelscy fani i o zgrozo - kierownictwo Waszego klubu?

To jeszcze powiedz o tym do jakich bluzgow uciekali sie calkiem niedawno rzeszowscy fani i, o zgrozo, trener waszego klubu :lol:.
Richie Faulkner:

Buber
Kontakt:

#18 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 01:06

Wiecie co ? Mnie to kij obchodzi co Wam u nas zrobili - zabrali cukierki, brzydko na was krzyczeli, czy spalili transparent. Jeśli taki temat utrzua się do rana to bedzie to świadczyć tylko o poziomie tego forum.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#19 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 01:10

Buber pisze:Wiecie co ? Mnie to kij obchodzi co Wam u nas zrobili - zabrali cukierki, brzydko na was krzyczeli, czy spalili transparent. Jeśli taki temat utrzua się do rana to bedzie to świadczyć tylko o poziomie tego forum.

O poziomie to Ty poopowiadaj swoim ziomkom, bo wydajesz się normalny. I nie broń stada gamoni bo Ci argumentów brakuje, Udezryli akurat w normalnych kibiców, którzy nie śpiewali o **** Rzeszowa.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 20:53 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#20 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 01:14

michal85 pisze:rozumiem, ze ci smai kibice z "klasa" bluizgali na nasze miasto co najmniej kilka razy,
No właśnie niestety to nie ci :lol:

wywieszali obarzliwe transparenty,
:?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: przestań się kompromitować...

Nikt transparentu nie ukradl, z tego co wiem to nasi weszli i radzilii kilkukrotnie, zeby go zdjac,
To znaczy dostali go w prezencie słonecznikożercy :?: :?: :?:

z tego co mi mowiono to na Rybnik ma ona dopero byc
A co nas obchodzi co będzie z Rybnikiem - w dwumeczu z nami wasz pożal się Boże Klub Kibica pokazał, że jest gówno warty :!: Nie potraficie się wykazać niczym konstruktywnym czy kreatywnym :?: :?: (wiem, że to dosyć trudne słowa dla was - polecam słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych :twisted: )
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 01:36 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.

Buber
Kontakt:

#21 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 01:19

sadychor pisze:
Buber pisze:Wiecie co ? Mnie to kij obchodzi co Wam u nas zrobili - zabrali cukierki, brzydko na was krzyczeli, czy spalili transparent. Jeśli taki temat utrzua się do rana to bedzie to świadczyć tylko o poziomie tego forum.

O poziomie to Ty poopowiadaj swoim ziomkom, bo wydajesz się normalny. I nie broń stada gamoni bo Ci argumentów brakuje, Udezryli akurat w normalnych kibiców, którzy nie śpiewali o **** Rzeszowa. I napisz to samo na rzeszowskim. Pozdrawiam normalnych.

No cóż, nie ukrywam, że pewien osobnik uświadomił mnie, że tak naprawdę to Wy nigdy nie chcieliście się dogadać. To Wy krzyczeliście jebać rzeszów, to Wy rzucaliście w naszą strone stertą wyzwisk, a słyszałem, że co niektórzy to i butelek nie szczędzili. I jak ludzie się mają nie wqrwiać ? Palenie to była przesada - co do tego to przyznaje racje. Ale czy jak przyjechaliście do nas to przywitano Was hasłami jebać lublin ? A pamiętacie jeszcze ukraiński transparent z tamtego roku ? Tak więc o co Wam chodzi ? To nie My to zapoczątkowaliśmy.

Argumentów jak widzisz mi nie brak - ja po prostu stawiam sprawę jasno, taki temat świadczy tylko o poziomie forum. Mam tylko nadzieje, że kibice z innych miast będą umieli tę całę sytuację obiektywnie ocenić.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#22 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 01:27

Buber, napiszę jeszcze raz i nie w temacie 8) , FK nigdy nie krzyczało tego i owego(sam jestem przeciwnikiem nazywania Rzeszowa Ukrainą, czy śpiewania obraźliwych rzeczy). Ale teraz gamonie przegieły pałe, ponieważ na wyjazdy jeżdża głównie ludzie normalni, a nie mądrale co to krzyczą na swoim stadionie. I ich właśnie zaatakowano, nie wspominając o zapędach do członków lubelskiej ekipy. Tym się pochwal i oddaj pod ocene innym miastom.
Obrazek

Awatar użytkownika
kaczka

#23 Postautor: kaczka » 15 sierpnia 2005, o 02:48

Na ostatnim meczu w Lublinie rzeszowscy kibice krzyczeli "zapraszamy do rzeszowa". I co z tego wyszlo... :evil:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#25 Postautor: _piotrusss » 15 sierpnia 2005, o 07:44

Taki mały OT...
Wiedziałem, że jak kiedykolwiek powstanie wątek, w którym będzie można bluzgać do woli... to bedzie to bluzganie na Rzeszów :D:D:D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski