Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#226 Postautor: Shack » 8 sierpnia 2005, o 11:02

Tylko FALUBAZ
Warto bylo wybrac sie na mecz do Leszna! Swietne widowisko. Calkowita luta byla na prezentacji. Holynski przedstawia zawodnikow a tutaj nad stadionem przelatuje samolot z transparentem TYLKO FALUBAZ. Niesamowity hicior i wielkie slowa uznania dla kibicow Falubazu Taki mily gescik. Holynski powiedzial, ze kibice Falubazu przylecieli do Leszna Samolot lecial nad stadionem kilka razy hehe.

http://img344.imageshack.us/my.php?image=tylko14dv.jpg
http://img116.imageshack.us/my.php?image=tylko23mk.jpg
http://img190.imageshack.us/my.php?image=tylko33ix.jpg
http://www.xthost.info/stan/jelenholta.JPG

wojteko
Senior

#227 Postautor: wojteko » 8 sierpnia 2005, o 11:10

No rafal zapodales zajebisty pomysl :!: :!: Powiem wiecej.........cos takiego jestem w stanie zalatwic i u nas na nastepny sezon :!: mianowicie ....mam przyjaciela ktory jest prezesem aeroklubu w Radawcu a jednoczesnie jest wlascicielem samolotu turystyczno-sportowego :!: Jestem wiecej jak przekonany ze zrobi dla nas taki lot.Pogadamy o tym live na najblizszym spotkaniu FC. pzdr

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#228 Postautor: kilar » 8 sierpnia 2005, o 13:06

Cos mi sie wydaje, ze ten samolocik za rok bedzie nad Lublinem krazyl :D :twisted:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#229 Postautor: mikas » 8 sierpnia 2005, o 13:50

A to jeszcze zdjecia naszej oprawy które zrobił jeden z rzeszowiaków:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#230 Postautor: InDorka » 9 sierpnia 2005, o 00:23

sadychor pisze:Teraz przesadziłaś. Po pierwsze: kładziemy na oprawę swoje pieniądze. Po drugie: było kilka sytuacji przy zbiórce, które zniechęciły Nas mocno do tego typu kwest
.

"Usunięcie Kuriera" troszke pomogło :)
Ale urodziło sie kolejne nieporozumienie.Wiem,że oprawa to prywatne fundusze FK,stąd moja prosba o puszkę,bo chyba kazda uzbierana kwota to juz coś.
Piszesz o zniechęceniu po zbiórce...Domyslam się,że padały złote mysli róznych mądrali.
A czy zamiast ustawiac człowieka z puszką, nie mozna wejsc w układy z paniami z kas......i wstawic do kazdej puszke ,wyraznie opisaną? Kasjerce nikt nie bedzie "wrzucał' bo co ona ma do oprawy? a przy kupnie biletu łatwiej wrzucic złotówke,niż potem specjalnie szukac puszki.

I proszę, nie pisz więcej takich rzeczy, bo ranisz ludzi, którzy wkładają w to wszystko kupę energii, czasu i pieniędzy

Pisząć,że nic nie robicie,miałam na myśli tylko kontynuacje akcji "puszka",obiecywana po Rybniku.Nie miałam zamiaru nikogo ranić,przysięgam,( meesha w swoim spokojnym komentarzu do mojej wypowiedzi zrozumiał moje intencje,lepiej od Ciebie )

Jest numer konta, pieniądze można wpłacać, tak wyszło.

Co do wpłąt na konto dla Roberta - wpłaciłam,moje nazwisko jest na liście.Ale bardziej zależy mi na grupowej składce od Lublinaniż na prywatnej wpłacie,dlatego poruszyłam ten temat.

Mam nadzieję,ze jak juz odpoczniesz po akcji 3x4 to przestaniesz sie doszukiwać złych intencji w tym,co piszę,bo ich tam nie ma .NAPRAWDĘ :)

........:).........

Awatar użytkownika
KOTI

#231 Postautor: KOTI » 9 sierpnia 2005, o 10:57

Ja tez uwazam ze zbieranie do puszki na grob jest lepszym rozwiazaniem. Nie kazdy ma czas leciec do banku czy na poczte. A na meczu przy okazji wrzucic do puszki pare groszy to nikomu by chyba wiekszego problemu nie sprawilo.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#232 Postautor: zdzisio » 9 sierpnia 2005, o 11:01

Witam
Mi tam sie oprawa podobala chociaz chyba co niektorym ludziom niechcialo sie wziasc i podnies tych pasow zeby byly jak najlepiej widoczne (mam namysli pierwszy zolty :D ) ale oprawa byla piekna i mam jedno pytanko niedalo by sie tak zrobic zeby wszystkie flagi jakie mamy powiesic obok siebie?
pozdrawiam

wojteko
Senior

#233 Postautor: wojteko » 9 sierpnia 2005, o 11:23

dj.hwdp pisze:..... mam jedno pytanko niedalo by sie tak zrobic zeby wszystkie flagi jakie mamy powiesic obok siebie?

Juz raz tak zrobilismy.............ale "NORBI" niepomyslal i odpalajac te swoje fire'werki podpalil jedna z flag :cry: poszla w pi....u z dymem (nie mylic z P.Dymem) pzdr

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#234 Postautor: jas » 9 sierpnia 2005, o 11:23

KOTI pisze:Ja tez uwazam ze zbieranie do puszki na grob jest lepszym rozwiazaniem. Nie kazdy ma czas leciec do banku czy na poczte. A na meczu przy okazji wrzucic do puszki pare groszy to nikomu by chyba wiekszego problemu nie sprawilo.

a jednak :? , stalem z puszka na meczu z Krosnem i zapewniam, ze sprawialo klopot a i "nasluchac" tez sie mozna bylo :roll: .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
KOTI

#235 Postautor: KOTI » 9 sierpnia 2005, o 11:28

To prawda ze niektorzy ludzie sa bezmyslni i nierozumieja ze nie sa zmuszani do dawania pieniedzy :roll:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#236 Postautor: istred » 9 sierpnia 2005, o 12:17

Juz raz tak zrobilismy.............ale "NORBI" niepomyslal i odpalajac te swoje fire'werki podpalil jedna z flag poszla w pi....u z dymem (nie mylic z P.Dymem) pzdr
Teraz chyba nikt wam sie nie wpieprzy z fajerwerkami czy inna pirotechniką więc mam takie pytanie - Czy nie lepiej jest odpalić ognie wrocławskie z tyłu za flagami tak jak się robi na wszystkich innych stadionach [wystarczy przejrzeć zdjęcia], nawet na tych gdzie są krzesełka, czy ławki. Przecież to wtedy dopiero jest pełny efekt.

PS. Niech tylko mi nikt nie potraktuje tego jako wrzutu! :wink:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#237 Postautor: Łoptymista » 9 sierpnia 2005, o 12:27

Postulat słuszyny.
Pytanie jest jedno: jak na ogień zareagują plastikowe krzesełka. Obawiam się, że mogą spłynąć.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#238 Postautor: _piotrusss » 9 sierpnia 2005, o 12:40

Łoptymista pisze:Postulat słuszyny.
Pytanie jest jedno: jak na ogień zareagują plastikowe krzesełka. Obawiam się, że mogą spłynąć.

Ostatecznie można zorganizować, jakieś małe deseczki, czy coś w tym stylu, aby na tym stawiać... Też jestem za tym aby zmienić ustawianie ogni, efekt będzie świetny z flagami.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#239 Postautor: mikas » 9 sierpnia 2005, o 12:57

Myślelismy nad tym ostatnio aby ogni nie wieszać na kratach,niestety mieliśmy obawę o to że spalą sie krzesełka i woleliśmy nie ryzykować. Ale na przyszły sezon trzeba będzie coś z tym zrobić, bo faktycznie obecne rozwiązanie nie jest zadowalające. Jak macie jakieś pomysły to piszcie śmiało. Między krzesełkami niestety ogni nie da sie ustawić, bo są między nimi za małe odstępy i w najlepszym wypadku krzesełka by sie potopiły. Jest jeszcze pomysł aby mocować te ognie na jakichś kijach i trzymać je w górze tak ja te czerwone race. Zobaczymy co uda nam sie w tym temacie zdziałać. Jest to w każdym razie jeden z tematów do przemyślenia na przyszły sezon.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#240 Postautor: zdzisio » 10 sierpnia 2005, o 12:31

Witam
Przeciez nietrzeba koniecznie ich stawiac na krzeselkacha a mozna obok na schodkach zaraz obok siatek odzielajacych sektory i wtedy nic niepowino ucierpiec a flagi sprzodu na kracie rozwiesic i powino ladnie wygladac to taka moja propozycja
pozdrawiam

Paoolina
Kontakt:

#241 Postautor: Paoolina » 10 sierpnia 2005, o 22:07

po pierwsze chcialbym podziekowac wszystkim co przyczynili sie do zrobienia ostatniej oprawy meczu bo mi osobiscie bardzo sie podobala.
tak sobie mysle ze z tymi puszkami na oprawe to w przyszlym sezonie musi dojsc do skutku, bo nawet jezeli osoba zbierajaca uslyszy kilka nie milych zdan to chyba warto uzbierac troche kasy.
rozumiem ze to nie jest mile ale innego rozwiazania nie widze.
i jezeli wlasnie Ci ludzie stali by obok kas przed meczem , to sporo osob reszte z biletu wrzuciloby do puszki.
pozdrawiam