Grób Dadiego - akcja kibiców na rzecz pomnika nagrobnego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: meesha » 26 lipca 2005, o 02:43

Ja-Jacek pisze:My również dziekujemy i czekamy na Waszą wpłatę...
Na razie jeszcze nie wpłacamy gdyż zbiórkę będziemy kontynuować na następnym meczu (7 sierpnia z Rzeszowem) i wtedy dopiero przekażemy całość bo nie ma się co rozdrabniać :D

Aha, bym zapomniał - pieniądze, które zebraliśmy to nie tylko od Lublina, swój udział mają w tej kwocie również kibice z Krosna :!:
Z tego co czytam na grudziądzkim forum to razem mamy już prawie 1500 PLN :!: :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Walk

#53 Postautor: Walk » 26 lipca 2005, o 13:04

No to jestem bardzo zdziwiony bowiem od rozmowy z rodzina sp. Roberta zaczeto w ogole jakiekolwiek kroki zmierzajace w tym celu. Prowadzacy akcje Jacek Cholewinski jest w tej chwili w trasie, ale najpozniej do wieczora bedzie sie kontaktowal ponownie z najblizszymi sp. RD. i jezeli faktycznie potwierdza sie te wiadomosci to nie zostanie nic innego jak odeslac wszystkim wplacajacym ich pieniazki.

Okazuje sie bowiem,ze rodzina jest jak najbardziej zainteresowana postawieniem pomnika i posiada srodki na ten cel. To,ze nagrobka jeszcze nie ma spowodowane jest wzgledami technicznymi

Szkoda, ze nie uslyszelismy tego w zeszly czwartek. Coz poczekamy do wieczora.
Oficjalna strona Krzysztofa Buczkowskiego: http://www.krzysztofbuczkowski.com/
pzdr. Walk

JAG
Senior

#55 Postautor: JAG » 26 lipca 2005, o 13:42

Pokemon pisze:W takim razie proponuję pieniązki z puszek przekazać szkółce (bo przecież nie odeśle się ludziom no-name). Ś.P. Robert (IMŚJ) napewno nie miałby nic przeciwko temu.

ja się zgadzam,to rozsądne rozwiązanie tym bardziej ze zbiórka była u nas anonimowa.
z drugiej strony nie rozumiem jak mogło dojść do takiego nieporozumienia?nie świadczy to dobrze o odpowiedzialnych za akcje osobach,niestety.
mam nadz. że kibice którzy wsparli zbiórkę nie zniechęcą sie na przyszłość.