TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Diesel

TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

#1 Postautor: Diesel » 17 lipca 2005, o 19:42

Jak typujecie mecz z Krosnem? Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/

bartexs1
Senior

#2 Postautor: bartexs1 » 17 lipca 2005, o 19:53

51:39 to jest niestety aż tyle minimum...

Snys
Zawodowiec

Re: TÅ» - Krosno - mecz o wszystko!

#3 Postautor: Snys » 17 lipca 2005, o 19:55

Diesel pisze:Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/

A liczył ktos na wygraną ? :wink:

A co do Krosna - jesli Jelen , Tomek , Mariusz zapunktujÄ… na poziomie chocby dzisiejszego meczu a dodatkowo Joonas zrobi swoje i dorzuci cos Adam to mamy 6 miejsce...jakie to oczywiste :lol:
Mysle ze najtrudniej bedzie o punkty Franka i mimo wszystko Adama...no ale zobaczymy.
Przed dzisiejszym meczem bylem pesymista co do ostatniego pojedynku, ale po tym co dzis zaprezentowała trójka zawodników jestem (Ł)optymista... :wink:

No...a od wtorku nasi mają zacząć tegoroczne treningi :twisted:

51:39 to jest niestety aż tyle minimum...

Oj chyba 50-40 (wtedy bez bonusa i my 8 pkt a Krosno 7)

KLX

#4 Postautor: KLX » 17 lipca 2005, o 20:06

ludzie spokojnie z krosnem powinniśmy wygrac (w takije ilosci zeby bonus jeszcze przechwycić) kto tam bedzie punktować ferjan wilk i slączka i to wszystko zreszta ten ostatni to tez duzo punktow nie zdobędzie. ja o wynik jestem spokojny bo wierze w naszych chłopców aż tacy xli to my chyba nie jesteśmy

Ania
Kontakt:

#5 Postautor: Ania » 17 lipca 2005, o 20:29

niby Krosno nie ma silnej druzyny ale nie nalezy ich lekcewazyc tak zreszta jak zadnego przeciwnika...
Daniel i Tomek powinni zrobic swoje zwlaszcza ze mecz jedziemy u siebie.. Joonas na pewno zapunktuje.. mam nadzieje ze Franek dorzuci cos od siebie.. wielka niewiadoma to dla mnie Focus - jesli uda mu sie przelamac no to juz mamy kolejne punkciki :)
wiec reasumujac:
Daniel i Tomek = ok 25pkt,
Joonas 13pkt,
Focus i Franek ok 13pkt..
no i jeszcze juniorzy.. eh niby sie nie spisuja w tym sezonie ale moze cos od siebie dorzuca... jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez :)
Pozdrawiam

Czarek
Trener

#6 Postautor: Czarek » 17 lipca 2005, o 21:24

Chcę już spokojnie pojechać na wakacje, więc stawiam 51:39, choć czuję, że będzie mniej.

WYKOPMY ETATYZM ZE STADIONÓW!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

go!
Trener

#7 Postautor: go! » 17 lipca 2005, o 21:46

Ania pisze:jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez :)

No jeszcze trzeba brać pod uwagę lobby pewnego pana które na siłę chce spuścić Lublin i tym samym przepchnąć Krosno. W tym meczu będziemy dość ostro na cenzurowanym i każda minimalnie kontrowersyjna decyzja będzie rozstrzygana na naszą niekorzyść...

portek

#8 Postautor: portek » 17 lipca 2005, o 21:53

KLX pisze: kto tam bedzie punktować ferjan wilk i slączka i to wszystko zreszta ten ostatni to tez duzo punktow nie zdobędzie.

A unas to kto będzie punktował :?: Jonas, Piszcz, Jeleń i tyle. Może Franek i Focus coś dorzucą...bo na juniorów nie licze.

rob7
Senior

#9 Postautor: rob7 » 17 lipca 2005, o 21:57

więc trzeba zainwestować w sprzęt wygrywać starty i nie dopuszczać do kontrowersyjnych sytuacji, tylko jak to zrobić jak Dyrektor nie ma kasy dla Dominiczaka na przyjazd do Rzeszowa, ciekawe budzet większy wypłaty dla zawodników zdecydowanie mniejsze, oszczędności na obcokrajowcu... to gdzie jest kasa?

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#10 Postautor: K.A.M.I.L. » 17 lipca 2005, o 22:06

Oto wyniki niektórych zawodników Wilków na naszym torze:

2001r.
Rafał Wilk (2,2,2,3,3) 12 - mecz ligowy
Rafał Wilk (1,1,1,2,1) 6 - indywidualny turniej
Janusz ÅšlÄ…czka (2,3,1,0) 6 - indywidualny turniej

2002r.
Janusz ÅšlÄ…czka (1,2,1,0,0) 4 - mecz ligowy

2003r.
Rafał Wilk (0,2) - mecz ligowy
Paweł Baran (2,2,2,2,2) 10 - indywidualny turniej

2004r.
Matej Ferjan (d,3,2*,1,2,1*) 9+2 - mecz ligowy
Krzysztof Bęben (0,u,u,-,1) 1 - MMPPK
Jakub Åšpiewanek (0,0,1*,0) 1+1 - mecz ligowy
Peweł Baran (2,1,1,2,1) 7 - MDMP
Krzysztof Bęben (1,1,1,1,2) 6 - MDMP

2005r.
Piotr Prucnal (2,1,2,1) 6 -MDMP
Jakub Trygar (t,1,t) 1- MDMP

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#11 Postautor: Madlene » 17 lipca 2005, o 22:28

Jesli mnie pamięc nie myli to Wilk był trzeci w Pucharze Macec...Konkurencja co prawda zadna ale jednak na naszym torze..

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#12 Postautor: grzesieck » 17 lipca 2005, o 22:30

No i w tym roku to Pawel Baran tez jedzil na naszym torze...z tego co pamietam zajal 4 miejsce w pucharze MACEC zdobywajac 11 albo 12 punktow...
METHANOL ADVENTURE TEAM

go!
Trener

#13 Postautor: go! » 17 lipca 2005, o 22:31

Madlene pisze:Jesli mnie pamięc nie myli to Wilk był trzeci w Pucharze Macec...Konkurencja co prawda zadna ale jednak na naszym torze..

Ja nie patrze na te smieszne turnieje. Mecz ligowy to co innego. Mały też w MDMP objechał Stachyre i Miesiąca i co z tego?

bartexs1
Senior

#14 Postautor: bartexs1 » 17 lipca 2005, o 22:33

portek pisze:
rob7 pisze:więc trzeba zainwestować w sprzęt wygrywać starty i nie dopuszczać do kontrowersyjnych sytuacji, tylko jak to zrobić jak Dyrektor nie ma kasy dla Dominiczaka na przyjazd do Rzeszowa, ciekawe budzet większy wypłaty dla zawodników zdecydowanie mniejsze, oszczędności na obcokrajowcu... to gdzie jest kasa?

U prsezesa w kieszeni albo na koncie bankowym a może w domu :?:

Jeśli nie wiesz gdzie są pieniądze to krótko mówiąc zamknij sie i nie pisz takich głupot tu!!
Postaraj się o prawdziwsze info laskawie ok? a jeśli nawet prezes ma w kieszeni kasę to i tak nie twoja sprawa tylko prezesa. Jeśli tak sądzisz ze tak jest, to może się spytaj jego ososbiscie co? z chęcią zobacze jak go pytasz , panie prezesie gdzie są pieniądze dla zawodników......

Awatar użytkownika
extreame
Kontakt:

#15 Postautor: extreame » 17 lipca 2005, o 22:36

Ja jestem optymistą wierze w chłopaków i myśle, że może uda im się wygrać 10 pkt.

Snys
Zawodowiec

#16 Postautor: Snys » 17 lipca 2005, o 22:39

Słuchajcie, na forum Rawicza szykuja sie juz do wygranej z nami w barażach :wink: :P

Nie ma bata....teraz to juz musimy wygrać z Krosnem :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#17 Postautor: grzesieck » 17 lipca 2005, o 22:44

portek nie przejmuj sie, kazda osoba z tego forum wie, ze bartexs to...
METHANOL ADVENTURE TEAM

portek

#18 Postautor: portek » 17 lipca 2005, o 22:48

bartexs1 pisze:
portek pisze:
rob7 pisze:więc trzeba zainwestować w sprzęt wygrywać starty i nie dopuszczać do kontrowersyjnych sytuacji, tylko jak to zrobić jak Dyrektor nie ma kasy dla Dominiczaka na przyjazd do Rzeszowa, ciekawe budzet większy wypłaty dla zawodników zdecydowanie mniejsze, oszczędności na obcokrajowcu... to gdzie jest kasa?

U prsezesa w kieszeni albo na koncie bankowym a może w domu :?:

Jeśli nie wiesz gdzie są pieniądze to krótko mówiąc zamknij sie i nie pisz takich głupot tu!!
Postaraj się o prawdziwsze info laskawie ok? a jeśli nawet prezes ma w kieszeni kasę to i tak nie twoja sprawa tylko prezesa. Jeśli tak sądzisz ze tak jest, to może się spytaj jego ososbiscie co? z chęcią zobacze jak go pytasz , panie prezesie gdzie są pieniądze dla zawodników......

Po pierwsze...o nikt z kibicow nie musi wiedziec gdzie sa pieniadze. Musi wiedziec prezes ale nie my kibice.
Po drugie nie musze sie starac o prawdziwe info bo jak pisalew powyzej kibice nie musza wiedziec...tylko prezes ma wiedziec gdzie sa
Po trzecie w kieszeni moze miec nie swoje pieniadze i nie moje ale klubu :!: Oczwiscie o to go nie posadzam zeby bral kase z klubowego budzetu do wlasnej kieszeni :!:
Po czwarte nie musze sie go pytac gdzie sa pieniadze bo to nie nasz(kibicow) interes.
Po piate jak chcesz zobaczyc jak ktos sie go o to pyta to znajdz sobie gupka co sie spyta.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#19 Postautor: Cz@rek » 17 lipca 2005, o 23:15

grzesieck pisze:portek nie przejmuj sie, kazda osoba z tego forum wie, ze bartexs to...

Ciekawa myśl...Możesz ją rozwinąć ... :?:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#20 Postautor: sadychor » 18 lipca 2005, o 00:01

Cz@rek pisze:
grzesieck pisze:portek nie przejmuj sie, kazda osoba z tego forum wie, ze bartexs to...

Ciekawa myśl...Możesz ją rozwinąć ... :?:

Może ja rozwinę, bo Grzesieck może być przemęczony wycieczką i najzwyczajniej Mu się nie chce. No więc, bartexs to:
-były moderator czata, obecnie mogący ..... ,
-człowiek znający Dyrektora Jarosława i Kierownika Pawła,
niech ktoś dokończy, bo mi też zmęczenie daje w kość.

A co do "meczu o życie". Damy rade, zobaczycie :lol:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

bartexs1
Senior

#21 Postautor: bartexs1 » 18 lipca 2005, o 00:35

nie no wygracto wygramy...... w porownaniu do tego co pokazało dzis krosno z rybnikiem, a co my z rybnikiem to jestem spokojny o wynik.....

jesli jeleniewski zrobi tyle co dzis na "betonie" w rzeszowie to bedzie ok. Piszcz normalny poziom ok 10 punktów. do tego jonnas ok 13 punktów. Franków -7-9, pietraszko - 8-10, śmieja -2, dominiczak 1. wygramy wygramy wygramy!! k**** z krosna pokonamy, I Lige mamy, rawicz z dala zostawiamy...

Ps. czy ktoÅ› chce plakat na ten mecz??? jak ktos chce plakat to sie zglaszac do mnie, ja bede jakies 3-4 godziny przed meczem pogadac sobie z kims ;) hehehehe

Awatar użytkownika
papi
Trener

#22 Postautor: papi » 18 lipca 2005, o 00:43

bartexs1 pisze:(...) Franków -7-9, pietraszko - 8-10, śmieja -2, dominiczak 1. wygramy wygramy wygramy!! k**** z krosna pokonamy, I Lige mamy, rawicz z dala zostawiamy...

Ps. czy ktoÅ› chce plakat na ten mecz??? jak ktos chce plakat to sie zglaszac do mnie, ja bede jakies 3-4 godziny przed meczem pogadac sobie z kims ;) hehehehe

ciekawe skąd tyle optymizmu jeśli chodzi o występ Pietraszki i Frankowa :roll: Natomiast wynik Śmieji jest jak najbardziej prawdopodobny :lol: Twojej opinii o klubie z Krosna nie będe komentował, słoma z butów :x

PS. a plakaty skąd będziesz miał :?: czyżbyś miał jakieś układy w naszym klubie, daj znać jak będziesz miał do rozdania darmowe programy, na to będzie więcej chętnych niż na plakaty. Choć jeśli złożysz mi na nich swój autograf to jestem gotowy wziąźć 5 sztuk :wink:

Awatar użytkownika
Paboł

#23 Postautor: PaboÅ‚ » 18 lipca 2005, o 00:49

bartexs1 pisze:nie no wygracto wygramy...... w porownaniu do tego co pokazało dzis krosno z rybnikiem, a co my z rybnikiem to jestem spokojny o wynik.....

No wszystko spoko tylko co to ma do meczu między TŻ a KSŻ?
Ja tak samo moge napisac, że porównując mecze u siebie z Iskrą, Stalą Gorzów czy wyjazd do Rzeszowa jestem spokojny o nasz wynik z Wami.

bartexs1 pisze:k**** z krosna pokonamy, I Lige mamy

Nie ma to jak trafny komentarz oddający w pełni inteligencję forumowicza <sciana>

Co do samego meczu, to ciężko oceniać. Nasz występ z RKM to totalna klapa i nawet brak Ferjana i Ślączki tego nie zmienia. Co do szans obu drużyn to ocenie je za pare dni jak będzie więcej wiadomo.

Awatar użytkownika
michal85

#24 Postautor: michal85 » 18 lipca 2005, o 00:51

A ja po tym, co dzisiaj ujrzalem jestem niemal przekonany, ze pewnie uporacie sie z Wilkami, czego nawisem mowiac Wam zycze ;) Piscz, Jelen czy Joonas powinni byc poza zasiegiem krosnienskich asow, choc niekiedy powalczyc moze Ferjan i Wilk. Powlaczyc niekiedy Lukaszewicz, ale na tym sila podkrapackiej ekipy sie konczy ;) Konkludujac - wygracie 54:36...oby ;)

pzdr

Awatar użytkownika
Paboł

#25 Postautor: PaboÅ‚ » 18 lipca 2005, o 01:02

michal85 pisze:A ja po tym, co dzisiaj ujrzalem jestem niemal przekonany, ze pewnie uporacie sie z Wilkami, czego nawisem mowiac Wam zycze ;) Piscz, Jelen czy Joonas powinni byc poza zasiegiem krosnienskich asow, choc niekiedy powalczyc moze Ferjan i Wilk. Powlaczyc niekiedy Lukaszewicz, ale na tym sila podkrapackiej ekipy sie konczy ;) Konkludujac - wygracie 54:36...oby ;)

pzdr

No to powiem Ci, że ciekawe wnioski wyciągasz :? Lublin jadąc w krajówce (podobnie jak Krosno), bez Pietraszki (w Rzeszowie brakło Rempały i Trojana w porównaniu z Krosnem) robi 36 punktów (Krosno 43) i Ty jesteś pewien, że to załatwia sprawe. No cóż ja taki pewny bym nie był.

PS. Wiem wiem, połowa naszych się wychowała w Rzeszowie, ale od razu przytocze ich wyniki: Golonka 3 w 4 czyli nawet ponizej sredniej, Wilk 10 w 5, czyli ponizej sredniej, Prucnal 0, czyli norma (choc ponizej sredniej :P ). Jedynym zawodnikiem, który atut znajomości toru wykorzystał był Janusz Ślaczka, który machnął 10 punktów.