Adam Pietraszko na torze!!!
Na filmikach z meczów Berwick bardzo ładnie widać, jak Adam elegancko śmiga pod bandą. Myślę, że tylko kwestią czasu jest, kiedy zacznie tak samo jeździć w Lublinie. I popieram Gela - trzeba w chłopaka inwestować i już dziś pomyśleć o wypożyczeniu Focusa na kolejny sezon
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 20:12 ]
Słaby początek Focusa
RELACJA LIVE
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 20:12 ]
Słaby początek Focusa
RELACJA LIVE
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, o 09:25 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Adam rumored to have left the club
Ostrzeżenie dla autora tego newsa za rozsiewanie plotek
he had damaged his knuckles, he then took no further part in the meeting
I co z tymi jego kostkami
Ale nie, serio, wie ktoÅ› cokolwiek na ten temat
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ale to chodziło o te kostki w palcach dłoni więc żeby je uszkodzić wcale się nie trzeba przewracać wystarczy walnąć mocno pięścią w ścianę
Tak czy inaczej dobrze że to był kit

Tak czy inaczej dobrze że to był kit
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Kolejny słaby występ Adama w barwach "bandytów" z Berwick, 4 punkty w 4 startach
2. Adam Pietraszko...............0, 0, 4^, 0
Berwick uleglo Newcastle 58 do 35
(za http://www.berwickbandits.co.uk)
shasdil pisze:Kolejny słaby występ Adama w barwach "bandytów" z Berwick, 4 punkty w 4 startach
Źle się dzieje. Forma Adama cały czas spada (no poza występem w Opolu). W polsce jeździ słabo, na wyspach podobnie. Nie wiem czym to jest spowodowanie, ale oby to nie przełożyło się na wynik z Opolem w niedziele
To jechalismy przez ta Serbie:)
Focus dzisiaj w Szwecji wywalczył 7 pkt w meczu Lejonen - Eldarna:
Lejonen
R. Flis 8 (0,3,2,3)
M. Nilsson 13+2 (3,3,2,3,2)
S. Ekberg 9+2 (3,2,2,1,1)
J. Åukaszewski 9+1 (2,3,3,1,0)
D. Ruud 14+1 (3,3,3,2,3)
K. Almquist 0 (0,0)
T. Ljung 5 (2,1,0,2)
V. Gothberg 0 (0,0)
Eldarna
A. Pietraszko 7 (2,1,2,2,0)
U. Ostergaard 5+2 (1,0,1,2,1)
A. Ljung 2 (1,1,d,d)
A. Rymel 2 (d,2,d,0)
J. Franc 7+1 (1,1,1,1,3)
R. Kling 11+1 (3,0,3,3,2)
C. Isometta 4 (1,2,0,1)
1. Nilsson, Pietaszko, Ostergaard, Flis (3:3)
6. Åukaszewski, Ekberg, Pietraszko, Ostergaard (5:1)
9. Ruud, Pietraszko, Ostergaard, Almquist (3:3)
13. Nilsson, Pietraszko, Ekberg, Rymel (4:2)
16. Ruud, Nilsson, Ostergaard, Pietraszko (5:1)
Występ przyzwoity, ale napewno nie oszałamiający...
Lejonen
R. Flis 8 (0,3,2,3)
M. Nilsson 13+2 (3,3,2,3,2)
S. Ekberg 9+2 (3,2,2,1,1)
J. Åukaszewski 9+1 (2,3,3,1,0)
D. Ruud 14+1 (3,3,3,2,3)
K. Almquist 0 (0,0)
T. Ljung 5 (2,1,0,2)
V. Gothberg 0 (0,0)
Eldarna
A. Pietraszko 7 (2,1,2,2,0)
U. Ostergaard 5+2 (1,0,1,2,1)
A. Ljung 2 (1,1,d,d)
A. Rymel 2 (d,2,d,0)
J. Franc 7+1 (1,1,1,1,3)
R. Kling 11+1 (3,0,3,3,2)
C. Isometta 4 (1,2,0,1)
1. Nilsson, Pietaszko, Ostergaard, Flis (3:3)
6. Åukaszewski, Ekberg, Pietraszko, Ostergaard (5:1)
9. Ruud, Pietraszko, Ostergaard, Almquist (3:3)
13. Nilsson, Pietraszko, Ekberg, Rymel (4:2)
16. Ruud, Nilsson, Ostergaard, Pietraszko (5:1)
Występ przyzwoity, ale napewno nie oszałamiający...
papi pisze:no biorąć pod uwage zawodnikow z ktorymi przyszlo mu sie ścigać to wynik nie jest dobry. W 2 lidze Szwedzkiej naprawde powinien sie wyrozniac, a tymczasem przegrywa z zupelnie nie znanymi zawodnikami, nie odnosi zadnego zwycięstwaoj źle się dzieje z naszym Adamem
Przypuszczam, że poziom II ligi szwedzkiej jest zbliżony do I ligi polskiej. Nie dramatyzowaÅ‚bym, wiÄ™c nad wystÄ™pem Adama. ZresztÄ… pozostaÅ‚a dwójka Polaków Flis i Åukaszewski pojechaÅ‚a na podobnym poziomie. Upieram siÄ™ wiÄ™c, że jest to wystÄ™p przyzwoity
Niestety wydaje mi się że w Lublinie nie rozliczają się z FOKUSEM na bieżąco i to jest główny powód jego coraz to słabszej jazdy, nie licząc występu w Opolu gdzie chciał się pokazać z racji ambicjonalnej. Pozostałe występy są coraz gorsze i będą jeszcze gorsze. FOKUS jest typem zawodnika który nie jeździ na kredyt czy się to komuś podoba czy nie. Umiejętności zawodnikowi odmówić nie można, zatem nie ma chęci, a to oznacza że w Lublinie zaczyna brakować kasy. Oj niedobrze bo do końca rozgrywek daleko, oj niedobrze. 
kalafior pisze:Niestety wydaje mi się że w Lublinie nie rozliczają się z FOKUSEM na bieżąco i to jest główny powód jego coraz to słabszej jazdy, nie licząc występu w Opolu gdzie chciał się pokazać z racji ambicjonalnej. Pozostałe występy są coraz gorsze i będą jeszcze gorsze. FOKUS jest typem zawodnika który nie jeździ na kredyt czy się to komuś podoba czy nie. Umiejętności zawodnikowi odmówić nie można, zatem nie ma chęci, a to oznacza że w Lublinie zaczyna brakować kasy. Oj niedobrze bo do końca rozgrywek daleko, oj niedobrze.
Kalafior martw siÄ™ o kasÄ™ jej dostatek lub brak, ale w swoim klubie
-
Zaratustra
- Kadrowicz
kalafior pisze: Pozostałe występy są coraz gorsze i będą jeszcze gorsze. FOKUS jest typem zawodnika który nie jeździ na kredyt czy się to komuś podoba czy nie. Umiejętności zawodnikowi odmówić nie można, zatem nie ma chęci, a to oznacza że w Lublinie zaczyna brakować kasy.
Gdybyś mądralo poczytał sobie pare dyskusji na temat jazdy Adama prowadzonych na tym forum, to byś wiedział, że nie chodzi o to o czym tu piszesz. A tak w ogóle to dzięki za ten wpis, bo już dawno takich gamoniowatych wypowiedzi tu nie było
Cooper pisze:Gosciu czy to Ty nas straszyles tym, ze Adam nie pojedzie w meczu z Opolem u nas? Spadaj na swoje forum siac plotki.
Pisałem że może nie pojedzie a jak pojedzie to słabo i pojechał słabiuteńko - czyli wychodzi na moje. Widzę że ciężko przyznać komuś rację jeśli ta bardzo boli, ale moja racja poparta jest dowodami i dobrze o tym wiecie.
kalafior pisze:Pisałem że może nie pojedzie a jak pojedzie to słabo i pojechał słabiuteńko - czyli wychodzi na moje. Widzę że ciężko przyznać komuś rację jeśli ta bardzo boli, ale moja racja poparta jest dowodami i dobrze o tym wiecie.
Na podstawie dowodów, które nam dostarczasz, ja Ci przyznaje racje-jesteś prawdziwy kalafior. Trochę przypominasz mi inne warzywo, ale niech Ci będzie. Zapraszam jednocześnie do przejrzenia naszego forum, jak napisał Zaratustra, tam jest multum wypowiedzi analizujących postawę Adama. Celnych co najważniejsze.
czy w kalafiorach są głąby???
i na temat teraz:
dzisiejszy występ Adama na wyspach:
(3,2,3,2,1) 11 --> Bandyci przegrali z Rebeliantami 42 : 48
przebieg meczu:
I. Pietraszko, Rymel, Zetterstrom, Fry (w) (1-5)
II. Wilkinson, S. Smith, King, Smart (1-5) 2-10
III. Hawkins, Madsen, J. Smith, Shramm (4-2) 6-12
IV. King, Cunnigham, Wilkinson, Makovski (5-1) 11-13
V. hawkins, Pietraszko, J. Smith, S. Smith, Rymel (w) (4-2) 15-15
VI. Fry, S. Smith, Zetterstrom, Makovski (4-2) 19-17
VII. Cunnigham, Madsen, King, Shramm (4-2) 23-19
VIII. Pietraszko, Wilkinson, Fry, King (1-5) 24-24
IX. Hawkins, S. Smith, Makovski, J, Smith (u) (3-3) 27-27
X. Zetterstrom, Madsen, Wilkinson, Fry (3-3) 30-30
XI. Cunningham, Piertraszko, Rymel, Smart (3-3) 33-33
XII. King, S. Smith, J. Smith, Shramm (u) (4-2) 37-35
XIII. Cunningham, Zetterstrom, Wilkinson, Rymel (5-1) 42-36
XIV. Madsen, S. Smith, Smart, Hawkins (w) (1-5) 43-41
XV. Cunnigham, Zetterstrom, Pietraszko, S. Smith (5-1) 48-42
wydaje sie, ze wystep solidny.
i na temat teraz:
dzisiejszy występ Adama na wyspach:
(3,2,3,2,1) 11 --> Bandyci przegrali z Rebeliantami 42 : 48
przebieg meczu:
I. Pietraszko, Rymel, Zetterstrom, Fry (w) (1-5)
II. Wilkinson, S. Smith, King, Smart (1-5) 2-10
III. Hawkins, Madsen, J. Smith, Shramm (4-2) 6-12
IV. King, Cunnigham, Wilkinson, Makovski (5-1) 11-13
V. hawkins, Pietraszko, J. Smith, S. Smith, Rymel (w) (4-2) 15-15
VI. Fry, S. Smith, Zetterstrom, Makovski (4-2) 19-17
VII. Cunnigham, Madsen, King, Shramm (4-2) 23-19
VIII. Pietraszko, Wilkinson, Fry, King (1-5) 24-24
IX. Hawkins, S. Smith, Makovski, J, Smith (u) (3-3) 27-27
X. Zetterstrom, Madsen, Wilkinson, Fry (3-3) 30-30
XI. Cunningham, Piertraszko, Rymel, Smart (3-3) 33-33
XII. King, S. Smith, J. Smith, Shramm (u) (4-2) 37-35
XIII. Cunningham, Zetterstrom, Wilkinson, Rymel (5-1) 42-36
XIV. Madsen, S. Smith, Smart, Hawkins (w) (1-5) 43-41
XV. Cunnigham, Zetterstrom, Pietraszko, S. Smith (5-1) 48-42
wydaje sie, ze wystep solidny.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
No dziś na pewno dobry występ. Po ostatnich meczach trudno było o optymizm, ale po dzisiejszym spotkaniu wierze, że Adam powróci do takiej jazdy jaką nam prezentował na początku sezonu. Porażki z Zorro można przeboleć, ważne ze duzo lepsza wynik niż w lidze szwedzkiej i oby forma rosła, skoro Jesper kręci takie wyniki ostatnio to Adam też powinien jakoś sobie radzić 
kalafior pisze:Niestety wydaje mi się że w Lublinie nie rozliczają się z FOKUSEM na bieżąco i to jest główny powód jego coraz to słabszej jazdy, nie licząc występu w Opolu gdzie chciał się pokazać z racji ambicjonalnej. Pozostałe występy są coraz gorsze i będą jeszcze gorsze. FOKUS jest typem zawodnika który nie jeździ na kredyt czy się to komuś podoba czy nie. Umiejętności zawodnikowi odmówić nie można, zatem nie ma chęci, a to oznacza że w Lublinie zaczyna brakować kasy. Oj niedobrze bo do końca rozgrywek daleko, oj niedobrze.
Jaki debilny post
Masz problem to napisz do bravo i nie zasmiecaj forum bzdurnymi wypowiedziami
Pozdro
Jednak De**l z ciebie!! jak możę zle jezdzić!! Każdy zawodnik chce sie pokazac z jak najlepszej strony!! miał 2 słabsze występy ale można powiedzieć ze pojechał na równi jak cały zespół!! a Ty nie masz co tu siać takich plotek bo twoj ukochany kolejarz dostał baty u siebie i u nas!! Chetnie w przyszłym sezonie popatrze jak zamykacie tabele II ligi:] niedługo powrót na stare śmieci
jas pisze:Maciek pisze:Jednak De**l z ciebie!!
Maciek nie boj sie - "debil" mozesz napisac![]()
![]()
Czyli Debil to mniej obraźliwe od Idiota. Aha. Czyli już wszystko wiem. To już nie będę pisał, że jeden zawodnik to idiota tylko debil. No dobra. Jednak tu chyba nie chodzi o to. Są ważni i ważniejsi. A może inaczej: wygodni i wygodniejsi.
Pozdro dla moderatorów....
Szacuneczek
papi pisze:No dziś na pewno dobry występ. Po ostatnich meczach trudno było o optymizm, ale po dzisiejszym spotkaniu wierze, że Adam powróci do takiej jazdy jaką nam prezentował na początku sezonu.
a ja dopóki nie zmieni motocykli nie uwierze w to ze bedzie lepiej,tym bardziej ze czekają nas mecze z bardziej wymagającymi,takze pod wzgledem sprzetowym rywalami.
motory nie ciagną na przyczepnej nawierzchni i nic tego nie zmieni i nadal bedą Adama mijać na trasie.chyba ze zacznie wyciągać wnioski z jazdy na naszym torze i spróbuje utrudnic rywalom zycie.