Nadal nie zmieniam zdania. Nadal obaj wspomniani panowie są dla mnie lepszymi kandydatami. Przynajmniej mógłbym popatrzeć na żużel jaki lubię. Swoje by zrobili spokojnie ale niech juz będzie zimny Szwed, niech wypala ze startu i punktuje...Niektórzy bardziej preferują bezduszne punktowanie niż fajne widowisko.
PS Dobrze, ze nie insynuujesz, ze jestem Gelem, jak pewien pajac z Wawy.
Co dalej Panie Dyrektor ??
"A ja chcialbym, zebys nie pisala juz wiecej takich glupot, bo to tylko zajmuje miejsce na forum.
"
Hmmmmmmmm.. to zależy co nazywasz głupotami...
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...
Gawrzyk jeszcze do Ciebie - o konkretnych kwotach nie ma co dyskutować - powody pozwól,że zostawię dla siebie - zrozum - nikt nie ujmuje zasług Dyrektora, bo te niewątpliwie były, ale rządy jednoosobowe niczemu dobremu nie służą. Tak, wiem, jest Rada w TŻ, ale co z tego, skoro decyzje podejmuje p.Dyrektor? Odpowiedzialność też powinien ponosić za swoje decyzje..
To tyle w tej kwestii ode mnie.
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...
Gawrzyk jeszcze do Ciebie - o konkretnych kwotach nie ma co dyskutować - powody pozwól,że zostawię dla siebie - zrozum - nikt nie ujmuje zasług Dyrektora, bo te niewątpliwie były, ale rządy jednoosobowe niczemu dobremu nie służą. Tak, wiem, jest Rada w TŻ, ale co z tego, skoro decyzje podejmuje p.Dyrektor? Odpowiedzialność też powinien ponosić za swoje decyzje..
To tyle w tej kwestii ode mnie.
K. pisze:
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...![]()
.
Koleżanko droga! Nie pisz koleinych głupot
(może nie za duża,ale zawsze coś) wysyłana była na konto
A reklama została zdjęta bo na ten sezon "nie za dużą kasę"w/w firma przycieła jeszcze
bardziej i klub ( co mnie nie dziwi) baner zwinÄ….