Misionis pisze:Może i masz rację, ale chciałem tylko napisać, że jeszcze wiele przed nami (+playoff), więc jeszcze wiele może się zmienić. Szczerze mówiąc Pietraszko zastąpił Knappa z nawiązką (czyt. jest lepszy), a jeleń Trumnę. Jesli zakontraktujemy dobrego obco, to będziemy mieli podobną siłę uderzeniową jak w tamtym roku. Co do obco, to wychodząc w niedzielę ze stadionu, widziałem siedzącego smutnego jensena. Jak myślicie co robił?.....
a)gadał po Polsku
b)szamał
c)czytał książkę
hehe ,
weź mnie kolego nie rozbawiaj. Nic nie mam do Twojego optymizmu, ale nawet gdybyscie mieli Maxa czy też Karlssona,pewnie na Waszym koncie byłoby teraz 4 punkty. Także nie porównuj sezonu tamtego z obecnym. Niestety oprócz dobrego obco(choć napewno nie będzie tak dobry jak Peter w tamtym roku,gdyż takich juz na rynku nie ma ) potrzebny Wam jest również jakis dobry senior, o juniorze nawet nie mówiąc.
Po początku sezonu nasuwa mi się jeden wniosek o Waszym teamie. Ciężka walka o utrzymanie
Teraz czeka Was wyjazd do Opola i napewno "kolejarze' zrobią wszystko ,żeby dwa duże punkty zostały u nich. I myślę ,że tak się niestety stanie -choć bardzo trzymam za Was Koziołki kciuki
pzdr