Krosno - Lublin 50:40
-
Siwek Patataj
No rewelacja
, nawet ja w najczarniejszym scenariuszu nie przewidywałem, że po 7 biegach będziemy dostawali już 12 punktami. Przewidywałem, że będzie 24:18 dla Krosna, ale nie 27:15.
Tragedia, tragedia, tragedia.
Przejrzyjcie w końcu na oczy i poszukajcie winnych tych wydarzeń, na których ja wskazuję niezmiennie od pół roku.
Panie Gawrzyk, Panie Siwek, jeśli i Grudziądz będzie "w plecy" w niedzielę, to mam nadzieję że jesteście ludźmi honoru.
ukłoniki
lucki73
PS. Żal aż patrzeć na te wyniki i serce mi się kraje, ale to wszystko było do przewidzenia.
STOSOWNY TEMAT ZAÅOŻĘ W PONIEDZIAÅEK, JAK I "GRUDZIÄ„DZ" BĘDZIE W PLECY (OBY NIE)
Tragedia, tragedia, tragedia.
Przejrzyjcie w końcu na oczy i poszukajcie winnych tych wydarzeń, na których ja wskazuję niezmiennie od pół roku.
Panie Gawrzyk, Panie Siwek, jeśli i Grudziądz będzie "w plecy" w niedzielę, to mam nadzieję że jesteście ludźmi honoru.
ukłoniki
lucki73
PS. Żal aż patrzeć na te wyniki i serce mi się kraje, ale to wszystko było do przewidzenia.
STOSOWNY TEMAT ZAÅOŻĘ W PONIEDZIAÅEK, JAK I "GRUDZIÄ„DZ" BĘDZIE W PLECY (OBY NIE)
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, o 18:00 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.
Matej Ferjan 2
Daniel Jeleniewski w
Krzysztof Bęben 1
Adam Pietraszko Tomasz Piszcz 3
3 : 3
30 : 18
Daniel Jeleniewski wykluczony za przekroczenie limitu dwóch minut. Tomasz Piszcz w ramach rezerwy taktycznej za Adama Pietraszkę
Jelen troche przesadza...w takich momentach...trzecie wykluczenei naszego zawodnika czy oni wogule chca wygrać ??
Daniel Jeleniewski w
Krzysztof Bęben 1
Adam Pietraszko Tomasz Piszcz 3
3 : 3
30 : 18
Daniel Jeleniewski wykluczony za przekroczenie limitu dwóch minut. Tomasz Piszcz w ramach rezerwy taktycznej za Adama Pietraszkę
Jelen troche przesadza...w takich momentach...trzecie wykluczenei naszego zawodnika czy oni wogule chca wygrać ??
;]
trzeba szybko pożyczyć sprzet na niedziele dla Jurka ... zrobi więcej pkt. niz Jensen w dwóch meczach, ale Siwek nie chciał słuchać mądrzejszych
PS
i gdzie Ci co skreślali Franka
PS
i gdzie Ci co skreślali Franka
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, o 18:04 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysztof Bęben 0
Tomasz Piszcz 3
Rafał Wilk 2
Mariusz Franków 1
2 : 4
36 : 30
Przewaga KSŻ-u stopniała już do 6 punktów.
ja nadal wierze chociaz teraz kępa....ale jak uda sie 3:3 to moze potem jelen z jesperem dadzą rade i przed nominowanymi bedzie tylko 2 w plecy....moje marzenie;]
p.s: a gdzie te defekty krośnian

Tomasz Piszcz 3
Rafał Wilk 2
Mariusz Franków 1
2 : 4
36 : 30
Przewaga KSŻ-u stopniała już do 6 punktów.
ja nadal wierze chociaz teraz kępa....ale jak uda sie 3:3 to moze potem jelen z jesperem dadzą rade i przed nominowanymi bedzie tylko 2 w plecy....moje marzenie;]
p.s: a gdzie te defekty krośnian
;]
-
marianx
-
Siwek Patataj
-
hayabusarider
hayabusarider pisze:No to już po bólu!!
Dziady nic więcej,przekonamy się w niedzielę jak Knapp poprowadzi
gości do wygranej.
I to będzie koniec TŻ.
Jeśli w niedziele przegramy proponuję się odwrócić w ostatnich biegach
jestem za, a nawet proponuje, żebyś wyszedł ze stadionu. A co tam... możesz w ogóle nie przychodzić. Mało? od razu się powieś!
pozdrawia:
Rafał Borowski
-
Siwek Patataj
ravajas pisze:e tam, spokojnie... jeszcze nie wszystko stracone. Sezon dopiero siÄ™ zaczÄ…Å‚.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Pocieszy się zawsze można
Trzeba być ślepcem, by nie widzieć tego jak funkcjonuje klub i do czego to doprowadzi. Walka o utrzymanie, choć optymistycznie zakładałem 6 miejsce wypracowane uczciwie i bez bólu. Ale jeśli Krosno nas przewozi w tak łatwy sposób, to wynik na koniec sezonu może być tylko jeden.
ukłoniki
lucki73
lucki73 pisze:Trzeba być ślepcem, by nie widzieć tego jak funkcjonuje klub i do czego to doprowadzi. Walka o utrzymanie, choć optymistycznie zakładałem 6 miejsce wypracowane uczciwie i bez bólu. Ale jeśli Krosno nas przewozi w tak łatwy sposób, to wynik na koniec sezonu może być tylko jeden.
ukłoniki
lucki73
lucki... nie o to mi chodzi, że ślepo wierzę, że osiągniemy spektakularny sukces, ale powiedz: czy dasz sobie rekę uciąć, ze nie utrzymamy ligi? Wiesz, nawet jak TZ spadnie do II ligi to ja i tak będe chodził na mecze, bo ja po prostu... lubię żużel! Cały LKŻ chodziłem, cały TZ SIPMA, to w przyszłości też będę chodził. Co mnie to obchodzi? ja frustratem nie jestem i moich kompleksów nie musi zaspokajac Jeleń, Pietraszko... a co tam, nawet gdyby Rickardsson jeździł to i tak to przecież nic nie zmienia...
pozdrawia:
Rafał Borowski
-
hayabusarider
ravajas pisze:hayabusarider pisze:No to już po bólu!!
Dziady nic więcej,przekonamy się w niedzielę jak Knapp poprowadzi
gości do wygranej.
I to będzie koniec TŻ.
Jeśli w niedziele przegramy proponuję się odwrócić w ostatnich biegach
jestem za, a nawet proponuje, żebyś wyszedł ze stadionu. A co tam... możesz w ogóle nie przychodzić. Mało? od razu się powieś!żart oczywiście
pozdrawia:
Rafał Borowski
A żebyś wiedział że się powieszę,ale w liście porzegnalnym wymienię ciebie z imienia i nazwiska jako główny powód mojego samobójstwa