Hollywood pisze:Lucki ja Cie widze w piątek w Krośnie i nie ma tłumaczeń !!! bo inaczej to będziesz już skończony pluszowy misiu.
<ignore>
lucki73
lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]
kdsz pisze:lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]
3: Jeleniewski, Pietraszko, Rempała, Baran 5:1 (3pkt)
5: Max, Pietraszko, Jeleniewski, Śledź 3:3 (1+1)
9: Rempała, Jensen, Jeleniewski, Baran (up) (1+1)
10: Kuciapa, Jeleniewski, Pietraszko, Stachyra 3:3 (2)
12: Śledź, Pietraszko, Miesiąc, Jeleniewski 2:4 (0)
15: Max, Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski 2:4 (0)
W sumie 7+2 a nie 1 jak byłeś łaskaw napisać. Zero w biegu 12 to efekt słabnącej maszyny, więc suma szczęścia i pecha wyszła na 0 [szczęściem nazywam upadek Barana].
PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.
Poza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki
Gelo pisze:PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.
Jak sie obserwuje narastająca głupotę trudno zachowac kulturęPoza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki
Staram sie to robić ale niestety - nie sposób omijać te niestrawne tasiemce.
"Stachyra pewnie się teraz z nas naśmiewa i rozpowiada,a co to za żużlowcy w Lublinie,oni nic nie potrafią, bo to w jego stylu. Ale staniemy na głowie ,żeby mu udowodnić ,że jak zwykle się myli (...)"-mówi jeden z zawodników TŻ.
"Przed sezonem Rzeszów namawiał mnie na przejście do nich,ale zdecydowałem się zostać w Lubliniei jestem przekonany ,że dobrze zrobiłem"-mówi M.Franków
DonKamizi pisze:Tutaj http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/
bieg 9, 14, Rybka na próbie toru, Jasio po meczu i nasze nowe Panie![]()
I apropos tych ostatnich.Chyba młodzieżowcom nie zawróciły bardzo w głowach....Kto wie dlaczego
![]()
![]()
Podziękowania dla Stacha85
grzesieck pisze:DonKamizi pisze:Nikt nie zauważył, że w 1 biegu dziewczyny odwróciły tory do góry nogami![]()
ja zauwazylem
I ja, i jagrzesieck pisze:DonKamizi pisze:Nikt nie zauważył, że w 1 biegu dziewczyny odwróciły tory do góry nogami![]()
ja zauwazylem
Nieprawdagrzesieck pisze:przeciez zawsze jest 2 zestaw...
JAG pisze:to fakt ustawienie pań podprowadzajacych nijak się miało do obydwu zestawówi tak się zastanawiałam według czego one sie ustawiły
ale kierownik startu tez był strasznie przejety ze nie zauważył ani nie słyszał próśb o interwencję![]()
co do pań to są jakies wyraxniejsze zdjecia niz w galerii bo nie da sie ich za dobrze obczaić.z tego co przyuwazyłam jedna ma trochę niebardzo figurę a reszta ujdzie pod tym wzgledem,ale twarzy nie widziałam.
najwazniejsze ze koledzy forumowicze zaakceptowali