10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#676 Postautor: Siwek Patataj » 12 kwietnia 2005, o 22:06

Hollywood pisze:Lucki ja Cie widze w piątek w Krośnie i nie ma tłumaczeń !!! bo inaczej to będziesz już skończony pluszowy misiu.

<ignore>

lucki73

Awatar użytkownika
papi
Trener

#677 Postautor: papi » 12 kwietnia 2005, o 22:06

Nie wymagam od Ciebie poświęceń, dla mnie nie ma znaczenia jaka średnia i w jaki sposob zdobyta, uwazam ze Daniel jak na debiut seniorski pojechal przyzwoicie. Nikt Ci nie karze zebys przyznawal sie do czegos czego nie uwazasz za swoj blad, ale w niektorych przypadkach jak np. w przypadku jelenia po prostu nie jestes obiektywny (przynajmniej dla mnie), bo z gory zakladasz ze pojedzie źle, a potem szukasz usprawiedliwien, tylko o to mi chodzi, pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#678 Postautor: Gelo » 13 kwietnia 2005, o 00:14

Lucki powinieneś już przestać. Kompromitujesz sie człowieczku. Twoje prognozy mijają sie z prawdą od 100 do 500 procent. Proponuję już zakonczyć przewidywania, bo wychodzi kiepsko.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#679 Postautor: kdsz » 13 kwietnia 2005, o 08:42

lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]

3: Jeleniewski, Pietraszko, Rempała, Baran 5:1 (3pkt)
5: Max, Pietraszko, Jeleniewski, Śledź 3:3 (1+1)
9: Rempała, Jensen, Jeleniewski, Baran (up) (1+1)
10: Kuciapa, Jeleniewski, Pietraszko, Stachyra 3:3 (2)
12: Śledź, Pietraszko, Miesiąc, Jeleniewski 2:4 (0)
15: Max, Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski 2:4 (0)

W sumie 7+2 a nie 1 jak byłeś łaskaw napisać. Zero w biegu 12 to efekt słabnącej maszyny, więc suma szczęścia i pecha wyszła na 0 [szczęściem nazywam upadek Barana ;) ].
Drugie zero w biegu ostatnim, gdy rywalizował z najlepszymi aktorami tego meczu.

Dla mnie wynik Daniela był bardzo przyzwoity i nie można go porównywać ze startami z zeszłego sezonu, gdy Jeleń na dzień dobry w biegu juniorskim robił 3pkt na słabszych i mniej doświadczonych młodzieżowcach
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Siwek Patataj

#680 Postautor: Siwek Patataj » 13 kwietnia 2005, o 12:50

kdsz pisze:
lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]

3: Jeleniewski, Pietraszko, Rempała, Baran 5:1 (3pkt)
5: Max, Pietraszko, Jeleniewski, Śledź 3:3 (1+1)
9: Rempała, Jensen, Jeleniewski, Baran (up) (1+1)
10: Kuciapa, Jeleniewski, Pietraszko, Stachyra 3:3 (2)
12: Śledź, Pietraszko, Miesiąc, Jeleniewski 2:4 (0)
15: Max, Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski 2:4 (0)

W sumie 7+2 a nie 1 jak byłeś łaskaw napisać. Zero w biegu 12 to efekt słabnącej maszyny, więc suma szczęścia i pecha wyszła na 0 [szczęściem nazywam upadek Barana ;) ].

Z całym szacunkiem KDSZ, ale nie 7+2, tylko jednak 7+1. W biegu 9 bonusa nie ma, Baran miał upadek i Jeleń bonusa nijak dostać nie może.

pzdr.
lucki73

PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali. Poza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#681 Postautor: Gelo » 13 kwietnia 2005, o 12:55

PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.

Jak sie obserwuje narastająca głupotę trudno zachowac kulturę
Poza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki :)

Staram sie to robić ale niestety - nie sposób omijać te niestrawne tasiemce.

Siwek Patataj

#682 Postautor: Siwek Patataj » 13 kwietnia 2005, o 13:02

Gelo pisze:
PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.

Jak sie obserwuje narastająca głupotę trudno zachowac kulturę
Poza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki :)

Staram sie to robić ale niestety - nie sposób omijać te niestrawne tasiemce.

Gelu, sięgnąć do archiwum i zacząć przytaczać Twoje mądrości? Chcesz się poczerwienić ze wstydu?

Odpuść, radzę i proponuję. Nie przystoi takiemu dużemu chłopczykowi, który już 27 lat na żużel chadza zachowywać się jak przedszkolak, który jak się nie zgadza ze zdaniem innego rozmówcy musi od razu prześmiewać, wskazywać na głupotę etc. Nie chciej bym zaczął używać tej samej broni w stosunku do Ciebie.

Apeluję o "peace". I znowu z góry serdecznie dziękuję, licząc na zrozumienie i rozsądek.

pzdr.
lucki73

PS. Chciałbym delikatnie zauważyć, że... Twoje stanowisko jest raczej zbieżne z moim, które wyrażam w owych "tasiemcach" (dyr. Siwek i jego rola w klubie oraz sponsoring). Nie rozumiem więc dlaczego tak usilnie starasz się pokłócić, natura kłótnika? :) :) :)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#683 Postautor: kdsz » 13 kwietnia 2005, o 16:06

lucki73 pisze:Z całym szacunkiem KDSZ, ale nie 7+2, tylko jednak 7+1. W biegu 9 bonusa nie ma, Baran miał upadek i Jeleń bonusa nijak dostać nie może.
Zwracam honor, mój błąd
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#684 Postautor: GRISZA » 13 kwietnia 2005, o 18:18

A tak wracając jeszcze do wypowiedzi przed meczem. Oto tekst ,który ukazał się w "Tygodniku Żużlowym":
"Stachyra pewnie się teraz z nas naśmiewa i rozpowiada,a co to za żużlowcy w Lublinie,oni nic nie potrafią, bo to w jego stylu. Ale staniemy na głowie ,żeby mu udowodnić ,że jak zwykle się myli (...)"-mówi jeden z zawodników TŻ.

Ciekawy jestem kto to tak powiedział i czy mu teraz nie jest głupio :lol:

I jeszcze jeden tekst
"Przed sezonem Rzeszów namawiał mnie na przejście do nich,ale zdecydowałem się zostać w Lubliniei jestem przekonany ,że dobrze zrobiłem"-mówi M.Franków

Jednak KtoÅ› nad nami czuwa :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Dudi
Junior

#685 Postautor: Dudi » 13 kwietnia 2005, o 19:54

Nad Rzeszowem czuwa ,raczej! :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#686 Postautor: Koper » 13 kwietnia 2005, o 20:01

Dudi pisze:Nad Rzeszowem czuwa ,raczej! :wink:
A Grisza o ile sie nie myle jest z Rzeszowa wlasnie :)

Dudi
Junior

#687 Postautor: Dudi » 13 kwietnia 2005, o 20:04

Aha, to sorry, wszystko siÄ™ zgadza...

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#688 Postautor: DonKamizi » 13 kwietnia 2005, o 21:44

Tutaj http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/
bieg 9, 14, Rybka na próbie toru, Jasio po meczu i nasze nowe Panie :wink:

I apropos tych ostatnich.Chyba młodzieżowcom nie zawróciły bardzo w głowach.... :lol: Kto wie dlaczego :?: :?: :?:

Podziękowania dla Stacha85 :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Siwek Patataj

#689 Postautor: Siwek Patataj » 13 kwietnia 2005, o 22:01

DonKamizi pisze:Tutaj http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/
bieg 9, 14, Rybka na próbie toru, Jasio po meczu i nasze nowe Panie :wink:

I apropos tych ostatnich.Chyba młodzieżowcom nie zawróciły bardzo w głowach.... :lol: Kto wie dlaczego :?: :?: :?:

Podziękowania dla Stacha85 :wink:

A te łapki, którymi kamerowałeś nasze "nowe Panie" to trzęsą się z zimna czy z podniecenia? :) :) :)

Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki... ale wybieram blondynkę z żółtym parasolem :)

Wreszcie coś miłego na tym Forum.

DonKamizi, dziękuję :) :) :)

ukłoniki
lucki73

Awatar użytkownika
papi
Trener

#690 Postautor: papi » 13 kwietnia 2005, o 22:50

no dla mnie tez najładniejsza Pani w żółtym kasku :D, lepiej zeby od nastepnego meczu zmienila kolor na czerwony lub niebieski, bo moze dojsc do zamieszek na trybunach, a wtedy Lucki bedzie sie cieszyl z ogladania TŻ-u w Wawie
PS. DonKamizi masz pozwolenie na umieszczanie w necie filmow z ich udzialem :?: :wink:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#691 Postautor: DonKamizi » 13 kwietnia 2005, o 23:03

Przecież to jest wymarzona i darmowa reklama globalna :wink:

Nikt nie zauważył, że w 1 biegu dziewczyny odwróciły tory do góry nogami :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#692 Postautor: grzesieck » 13 kwietnia 2005, o 23:17

DonKamizi pisze:Nikt nie zauważył, że w 1 biegu dziewczyny odwróciły tory do góry nogami :?: :?:

ja zauwazylem :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#693 Postautor: RadeKas » 14 kwietnia 2005, o 00:19

Chyba wszyscy zauwazyli, skoro spiker zaczal poprawiac kierownika startu :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#694 Postautor: Koper » 14 kwietnia 2005, o 00:19

grzesieck pisze:
DonKamizi pisze:Nikt nie zauważył, że w 1 biegu dziewczyny odwróciły tory do góry nogami :?: :?:

ja tez ale mimo wszystko dziewczyny byly niewatpliwa ozdoba tego spotkania, a co do wypowiedzi Janusza Stachyry smiesznie brzmi "Druzyna TZ, nie bede wymienial drugiej czesci nazwy klubu" :) oczywiscie aby nie bylo kryptoreklamy :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#695 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2005, o 08:09

grzesieck pisze:

I ja, i ja :!: :D Tak się składa, że z powodu "genialnego" nagłośnienia nigdy nie wiem który zestaw pól startowych wylosował sędzia zaraz przed meczem i muszę wnioskować z ustawienia tychże pań z parasolkami przed I biegiem. A kiedy na nie spojrzałem to ich ustawienie nie pasowało nijak do żadnej z kombinacji torów podanych w programie 8) Na szczęście zawodnicy podjechali na właściwe tory...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#696 Postautor: grzesieck » 14 kwietnia 2005, o 08:57

meesha pisze:Tak się składa, że z powodu "genialnego" nagłośnienia nigdy nie wiem który zestaw pól startowych wylosował sędzia...

przeciez zawsze jest 2 zestaw... :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#697 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2005, o 09:10

grzesieck pisze:przeciez zawsze jest 2 zestaw... :wink:
Nieprawda 8) w tamtym roku z Ostrowem (3 maja) był pierwszy (i jeszcze parę razy) :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

JAG
Senior

#698 Postautor: JAG » 14 kwietnia 2005, o 16:09

to fakt ustawienie pań podprowadzajacych nijak się miało do obydwu zestawów :D i tak się zastanawiałam według czego one sie ustawiły :roll:
ale kierownik startu tez był strasznie przejety ze nie zauważył ani nie słyszał próśb o interwencję :wink:
co do pań to są jakies wyraxniejsze zdjecia niz w galerii bo nie da sie ich za dobrze obczaić.z tego co przyuwazyłam jedna ma trochę niebardzo figurę a reszta ujdzie pod tym wzgledem,ale twarzy nie widziałam.
najwazniejsze ze koledzy forumowicze zaakceptowali :wink:

Siwek Patataj

#699 Postautor: Siwek Patataj » 14 kwietnia 2005, o 16:24

JAG pisze:to fakt ustawienie pań podprowadzajacych nijak się miało do obydwu zestawów :D i tak się zastanawiałam według czego one sie ustawiły :roll:
ale kierownik startu tez był strasznie przejety ze nie zauważył ani nie słyszał próśb o interwencję :wink:
co do pań to są jakies wyraxniejsze zdjecia niz w galerii bo nie da sie ich za dobrze obczaić.z tego co przyuwazyłam jedna ma trochę niebardzo figurę a reszta ujdzie pod tym wzgledem,ale twarzy nie widziałam.
najwazniejsze ze koledzy forumowicze zaakceptowali :wink:

Po dokładniejszym przyjrzeniu się fotkom znajdującym się w galerii (pytanie do Gawrzyka i Shacka: czy na niektóre fotki dziewczyn nałożone jest embargo? bo nie wyświetlają się pełnoekranowo) proszę o przekazanie "czerwonej parasolki" Pani, która w niedzielnym meczu paradowała z parasolką w kolorze białym. Z góry dziękuję :wink:

ukłony
lucki73

Gość

#700 Postautor: Gość » 14 kwietnia 2005, o 17:09

Lucki po co Ci ta fotka ? nie wiesz że nasze dziewczynki nie są dla warszawskich wirażków ?
ps. Lublescy kibice wybierający sie do Krosna jak i kibice wilków czekają na twe przybycie " O Panie ! " Lucki.