5 zł za kilka stron paieru to rozbój w biały dzień (ostatni program który za taką cenę nabyłem).
p.s.
Siwek weź jeszcze kasę za korzystanie z chlewo-kibla...
Lubelskie programy żużlowe
Sprawdź tutaj http://serwisy.byd.com.pl/private/speedwayzone/Snys pisze:Mozna prosic o stronke gdzie są programy z AKTUALNYMI tabelami do druku ??
02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze Dołożono do programu całkiem fajną okładkę tylko technicznie coś chyba nie zagrało do końca. Ale na pewno nie była ona warta dodatkowych 3 złotych. Materiały "do poczytania" co najwyżej średnie. Na dodatek panie w kasach miały problem z wydawaniem reszty przez co rosła kolejka. Jestem za obniżeniem ceny do 4 zł skoro już muszą być droższe. Bilety OK 
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Postaramy się cos z tym zrobić. Na pierwszy ogień pójdzie jego cena. Spróbujemy coś wynegocjować, ale czy sie uda to juz gwarancji nie daję. Wydrukowane programy zobaczyłem dopiero w niedziele i przyznam, że jakoś wydruku jest ch*** przez te rozmazujące się kolory. W dodatku jak się (niestety po fakcie) dowiedziałem drukował je niezły przewalacz
.
Zdjęć na pewno będzie mniej i postaramy sie żeby poziom programu rósł a przede wszystkich spadła jest cena. No i dajcie nam drugą szansę, bo jest to pierwsza od niepamiętnych czasów (albo i od zawsze) inicjatywa zrobienia sensownego programu. Pomysł narodził się jeszcze we wrześniu i od samego początku mamy z nim pod góre bo na około jest pełno ludzi w stylu "pies ogrodnika".
No i pytanie odnoście treści: co chcielibyście zobaczyć/przeczytać w tym programie??
Ps. Niestety, ale na zmianę tabeli biegów szans nie ma.
Pozdr.
Zdjęć na pewno będzie mniej i postaramy sie żeby poziom programu rósł a przede wszystkich spadła jest cena. No i dajcie nam drugą szansę, bo jest to pierwsza od niepamiętnych czasów (albo i od zawsze) inicjatywa zrobienia sensownego programu. Pomysł narodził się jeszcze we wrześniu i od samego początku mamy z nim pod góre bo na około jest pełno ludzi w stylu "pies ogrodnika".
No i pytanie odnoście treści: co chcielibyście zobaczyć/przeczytać w tym programie??
Ps. Niestety, ale na zmianę tabeli biegów szans nie ma.
Pozdr.