Lubelscy juniorzy w sezonie 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zaratustra
Kadrowicz

#76 Postautor: Zaratustra » 29 marca 2005, o 23:43

Witam wszystkich po "śniętach" :wink: Przeczytajcie sobie wywiad z naszym "trajnerem" . W Pile ma dołączyć do chłopaków junior z Zielonej.Domyślać się o kogo chodzi nie mam zamiaru :wink: :D ,pozdr.

http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35644,2626242.html

Gość

#77 Postautor: Gość » 30 marca 2005, o 08:46

A jeszcze niedawno ten zawodnik powiedział że Lublin zdecydowanie nie bo jest za daleko a teraz jak mówi Siwek w wywiadzie że on sam sie zgłosił. Troche to jakies dziwne :x

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#78 Postautor: kdsz » 30 marca 2005, o 08:47

SkÄ…d wiesz o jakiego zawodnika chodzi?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Gość

#79 Postautor: Gość » 30 marca 2005, o 08:49

No trudno sie nie domyślać bo raczej wątpie że jest to Marcin Nowaczyk albo Zbigniew Suchecki :!:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#80 Postautor: kdsz » 30 marca 2005, o 08:56

Do wyboru są jeszcze: Damian Grabski, Adam Kulczyński, Grzegorz Zengota, Grzegorz Bartkowiak i Daniel Pytel.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Gość

#81 Postautor: Gość » 30 marca 2005, o 09:02

kdsz pisze:Do wyboru są jeszcze: Damian Grabski, Adam Kulczyński, Grzegorz Zengota, Grzegorz Bartkowiak i Daniel Pytel.

Noto chyba że. Jak to chodziło o któregoś z tąd do sorry :D .

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#82 Postautor: Talib » 30 marca 2005, o 09:45

"Do wyboru są jeszcze: Damian Grabski, Adam Kulczyński, Grzegorz Zengota, Grzegorz Bartkowiak i Daniel Pytel."

Grabski tak samo zresztą jak wcześniej sugerowany Dominiczak został zdaje się wypożyczony do Rawicza.

http://www.kolejarz-rawicz.com/index.ph ... newsid=218

Zostaje więc do wyboru ktoś z czwórki zdającej licencję w 2004 roku, Tomasz Grabowski, albo "pojawiam się i znikam" Alan Marcinkowski.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#83 Postautor: WojtekF » 30 marca 2005, o 09:49

Z przykroscia to stwierdzam, ale biorac pod uwage postawe naszych "orlow" przed sezonem(Suchego i Nowaczyka) niewykluczone staje sie, iz ktorys z wymienionych przez Was zawodnikow(oprocz Dominiczaka i Grabskiego, ktorych wypozyczyl Rawicz) bedzie musial jezdzic 5 biegow w barwach ZG. Oby nie!!![/code]
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#84 Postautor: yamahaR1 » 30 marca 2005, o 12:12

dlaczego Gawrzyk nie napisał na forum, który junior będzie testowany ?Czy to jest aż tak niesamowita tajemnica,że wszystko w wielkiej konspiracji musi sie odbywać i denerwować kibiców, których naprawde to interesuje? Przecież czy przejdzie pomyślnie te testy i będzie jeździł u nas, czy nic z tego nie będzie i wróci do Zielonej to i tak sie przecież wyda kto to więc nie rozumiem tej tajemnicy wielkiej

Gość

#85 Postautor: Gość » 30 marca 2005, o 14:37

Już mnie to wkur... (wylece znów z forum to trudno) ale k... jak tak można traktować kibiców !!! Pan Gawrzyk doskonale wie o jakiego juniora chodzi , wiec co mu zależało napisać.
Co to za tajemnica ? postrach rywali czy co ten junior ? :D

KrzyÅ›
Junior

#86 Postautor: KrzyÅ› » 30 marca 2005, o 15:07

Hollywood pisze:Już mnie to wkur... (wylece znów z forum to trudno) ale k... jak tak można traktować kibiców !!! Pan Gawrzyk doskonale wie o jakiego juniora chodzi , wiec co mu zależało napisać.
Co to za tajemnica ? postrach rywali czy co ten junior ? :D

Już pisałem Holly że wychodzi pewnym ludziom słoma z butów (oberwałem za to od Sainta). Cała świta pojechała pewnie do Piły oglądać tą "tajemniczą" perełkę. Uspokój się Holly i pamiętaj że "chłop ze wsi zawsze wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy".

p.s.
ciekawe co zrobili z Ruskimi?

Gość

#87 Postautor: Gość » 30 marca 2005, o 15:13

ciekawe co zrobili z Ruskimi?

jak to co zaprosili ich , i olali sprawe.
To jest szczyt chamstwa , a butny Siwek zaprosił gości a sam pojechał sobie do Pily.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#88 Postautor: Lublin_Fan » 30 marca 2005, o 15:22

Hollywood pisze:To jest szczyt chamstwa , a butny Siwek zaprosił gości a sam pojechał sobie do Pily.

Z tego co wiem to nie pojechał ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#89 Postautor: Gelo » 30 marca 2005, o 15:40

Tak - robienie ze wszystkiego tajemnicy robi się już groteskowe. Najgorsze jest to, że nie bardzo wiem po co to jest robione. Najśmieszniejszym przykladem jest Pietraszko. Jak rozumiem w milczeniu na ten temat chodziło o to, żeby nam go ktoś nie sprzątną lub żeby nie podwyższał żądań. Ale kiedy klub milczał (jak zwykle) sam Adam przez dwa tygiodnie nie robił tajemnicy, że Z NIKIM OPRÓCZ LUBLINA NIE ROZMAWIA. Wiec po jaką cholerę ta konspiracja? Co to za tajemnica z tym juniorem i po co jest robiona? Czy jest aż tak dobry, że go sprzątnie Unia Tarnów albo Józki? A może to tylko przykład stosowania sie do maksymy "milczenie jest złotem" bo innego racjonalnego wytłumaczenia nia znajduję.

KrzyÅ›
Junior

#90 Postautor: KrzyÅ› » 30 marca 2005, o 15:46

Gelo pisze:Co to za tajemnica z tym juniorem i po co jest robiona? Czy jest aż tak dobry, że go sprzątnie Unia Tarnów albo Józki?

Gelu ten junior jest taki zajeb... że aż się go Dowhan pozbywa :wink: A to że Gawrzyk stał się tajemniczy to celowa robota. Sądzi że takim zachowaniem powkurza ludzi. Tylko ciekawe kto się na to załapie :wink:

Gosia
Szkółkowicz

#91 Postautor: Gosia » 30 marca 2005, o 15:53

Panowie zapomnieliście już o słowach TAKA POLITYKA ??? Były powtarzane już na forum tysiąc razy. Zero info dopoki sprawa nie będzie pewna na 100% ;) Kwestia przyzwyczajenia mnie to już wcale nie dziwi i nie wkurza że trzeba czekać
Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#92 Postautor: KrzyÅ› » 30 marca 2005, o 15:57

Gosia pisze:Panowie zapomnieliście już o słowach TAKA POLITYKA ??? Były powtarzane już na forum tysiąc razy. Zero info dopoki sprawa nie będzie pewna na 100% ;) Kwestia przyzwyczajenia mnie to już wcale nie dziwi i nie wkurza że trzeba czekać
Pozdrawiam

Gosiu info o Turbinie było "raczej" 100% i każdy wie co z tego wyszło :wink:

Gosia
Szkółkowicz

#93 Postautor: Gosia » 30 marca 2005, o 15:58

Krzyś czekaj cierpliwie może nam " kapcie pospadają" ;)
Pozdrawiam

sylvia86

#94 Postautor: sylvia86 » 30 marca 2005, o 16:00

Tak was czytam i sie zastanawiam dlaczego twierdzicie ze pan Dominiczak jest pozyczony z Zielonej do Rawicza :?: ...jestescie w duzym bledzie.Krzysiek jest w Rawiczu jako "ich" zawodnik nie ma podpisanego kontraktu z Zielona jak Grabski(on jest wypozyczony)tylko z Rawiczem...dlatego moze pojsc jeszcze do innego klubu normalnie...wiecie cos o treningu??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#95 Postautor: Gelo » 30 marca 2005, o 16:01

Taka polityka - rozumiem, a raczej nie za bardzo rozumiem. Co leży u podstaw tej polityki? Dlaczego wszystkie inne kluby nie ukrywają niczego przed kibicami i nie mają z tym najmniejszych problemów? Co daje klubowi ukrywanie faktu "jestesmy zainteresowani panem x, rozmawiamy z panem y, a podpisze pan z"? Nikt przeciez nie żąda szczegółow finansowych.

Gosia
Szkółkowicz

#96 Postautor: Gosia » 30 marca 2005, o 16:05

A na te pytania to ja Ci nie odpowiem bo nie ja tą polityke wymyśliłam. Trzeba się twórców pytać ;) Dla mnie takie zachowanie to kompletna głupota ale widocznie ma to jakiś cel.
Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#97 Postautor: KrzyÅ› » 30 marca 2005, o 16:08

Gosiu jak tak dalej pójdzie to "treningi" będą zamknięte dla prasy i publiki - tak jak ma to miejsce z polskimi kopaczami.

p.s.
Uwaga!!! - stawiam niejednego browara za pewne info na temat - Co się stało z Ruskimi i gdzie się podziali :?:
Chyba nie zwiedzajÄ… muzeum wsi lubelskiej czy Majdanku...

meesha
Trener
Kontakt:

#98 Postautor: meesha » 30 marca 2005, o 16:23

Krzyś pisze:Uwaga!!! - stawiam niejednego browara za pewne info na temat - Co się stało z Ruskimi i gdzie się podziali :?:
Chyba nie zwiedzajÄ… muzeum wsi lubelskiej czy Majdanku...

Nie ustaję w poszukiwaniach, ale wciąż nie mogę ustalić co się z nimi dzieje. Wczoraj jacyś Rosjanie byli widziani na Targu Pod Zamkiem a dziś podobno są w Elizówce :wink: Jeśli ktoś namierzy autokar z rosyjskimi spidwiejowcami to niech od razu pisze :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

KrzyÅ›
Junior

#99 Postautor: KrzyÅ› » 30 marca 2005, o 16:32

Шо случилось с Турбиной ? Прапали или погибли ? Гаврик отвечай ино быстра!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: meesha » 30 marca 2005, o 16:38

Гаврик не ответи быстро потому что он в Пилу... :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...