Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#1001 Postautor: kezman » 15 marca 2005, o 19:55

KrzyÅ› pisze:
kezman pisze: Woli przeznaczyć to 50 tys dla najmłodszych zawodników.

Których (zapomniałeś dodać) będzie szkolić spec od mlodzieży... :wink:

Hehe, dokładnie tak. :wink:

pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1002 Postautor: Talib » 16 marca 2005, o 00:14

No i jeszcze warto sie pochwalić, że u Ruski utargowaliście 15 tys. zł za wypożyczenie Śledzia.

Ferdziu

#1003 Postautor: Ferdziu » 17 marca 2005, o 22:23

moze mi ktos wyjasnic jakie zasady sa w ustalaniu skladow biegow nominowanych na ten sezon ? bo z regulaminu nic nie rozumiem.dzieki

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1004 Postautor: Gelo » 17 marca 2005, o 23:46

Talib pisze:No i jeszcze warto sie pochwalić, że u Ruski utargowaliście 15 tys. zł za wypożyczenie Śledzia.

Jak to Talibie? - przecież byłeś w stanie dać sobie głowę obciąć , że Śledż i Staszek są po 50 tysięcy... i wykazywales że się myslę o kilkadziesiąt procent. Więc powtórzę - można było wziąć za tyle Śledzia co Rzeszów , a Staszka za mniej.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1005 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 08:58

Panie Redaktorze G.K.
Niestety przyrodzoną wadą całego rodzaju ludzkiego (nie wyłączając pańskiej osoby) jest omylność. Nie rozumiem więc (nie po raz pierwszy) pańskiej zaczepki. Ja tylko twierdziłem, że Rusko będzie chciał od Lublina 0 PLN za wypożyczenie Śledzia + 50 000 PLN zaległości za wypożyczenie Dadosa. Co do Staszka to skoro można było wypożyczyć go za mniej niż 20 000 PLN (no może 15 000 PLN :) ) to szkoda, że nie jest pan generalnym menedżerem klubu TŻ Lublin..., a z drugiej strony może i lepiej bo będzie u nas jeździł Pietraszko, którego szanowny pan z kolei mocno przecenił (ale i przyznał się do pomyłki, co trzeba zauważyć :) ). Nadmieniam również, że nic nie byłem skłonny sobie dawać obcinać w obronie przedstawianych przeze mnie kwestii.

Pozdrawiam i życzę wielu udanych artykułów na łamach KL.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, o 09:29 przez Talib, łącznie zmieniany 1 raz.

Dudi
Junior

#1006 Postautor: Dudi » 18 marca 2005, o 09:22

Talibie, zamiast się silić na intelektualne wywody, co Ci wychodzi średnio, wykaż troche kultury i daruj sobie operowanie nazwiskami na forum. Już była o tym mowa i kilku gamoni oberwało. Widzę, że dołączyłeś do nich. Gelu, błagam nie wpisuj się , choćby z racji swojej profesji i trochę innego poziomu.
PS
Nie ma Gawrzyka i nie ma komu kontrolować, co dzieje się na FORUM?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1007 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 09:28

Uderz w stół, a nożyce same się odezwą...

A co ja takiego złego napisałem drogi Dudi? Proszę o merytoryczne i konkretne argumenty. I uwierz mi, że jesli chodzi o intelektualne wywody to naprawdę nie muszę się ani silić, ani wysilać :).

P.S.

Nazwisko zaraz zamienię na inicjały :) I któż to poucza o braku kultury :shock: .

go!
Trener

#1008 Postautor: go! » 18 marca 2005, o 09:42

Dudi pisze:Nie ma Gawrzyka i nie ma komu kontrolować, co dzieje się na FORUM?

A co takiego jest w poście Taliba, żeby zaliczyć go do gamoni i co podpada pod Gawrzykową kontrolę :?: i co to wogóle jest :?: i czemu służy :?:
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, o 09:43 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.

Dudi
Junior

#1009 Postautor: Dudi » 18 marca 2005, o 09:42

Jesteś bezczelny, cyniczny i tyle! Powinni Cię zbanować na stałe, dla dobra forum. Nie masz chłopie klasy i takich jak ty pouczać należy... Jeżeli zaś nie zrozumiałeś moich pretensji...to nie mogę Ci pomóc.

go!
Trener

#1010 Postautor: go! » 18 marca 2005, o 09:45

Dudi pisze:JesteÅ› bezczelny, cyniczny i tyle! .

Przepraszam. To do mnie? czy do Taliba, bo jakoś tak dziwnie wyszło

Dudi
Junior

#1011 Postautor: Dudi » 18 marca 2005, o 09:46

Do Taliba

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1012 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 09:51

Co siÄ™ tak unosisz Dudi?

Ja cyniczny :shock: ? Złośliwy :shock: ?

A może to red. Dżelo i twoja skromna osoba są posiadaczami tych cech? I co cię tak rozzłościło? Obaj celujecie w lekceważeniu, żeby nie powiedzieć w obrażaniu dyskutantów na tym forum i nagle jak się okazuje że nie jesteście tak anonimowi jak wam się wydawało to ...

"JesteÅ› bezczelny, cyniczny i tyle! ."

P.S.

Sorry Gelo, za Dżelo, ale to z sympatii.

meesha
Trener
Kontakt:

#1013 Postautor: meesha » 18 marca 2005, o 10:03

No i znów wielka afera :roll: Straszna tajemnica, którą już dawno temu odkrył sam zainteresowany (czyli Gelo) ujawniona ponownie :!: :shock: W paru miejscach można znaleźć wypowiedzi Gela, z których jednoznacznie wynika kto zacz. I co teraz?? Trzeba wyczyścić archiwum, zanim się wszyscy dowiedzą :!: :?: Niby poważni ludzie...

Z pozdrowieniami - Michał Malczewski ( :shock: )
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, o 13:16 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1014 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 10:08

A kto tu mówi o tajemnicy? (może Dudi?) Proponuję zakończyć wymianę zdań na ten temat (na miano dyskusji nie zasłużyła) zanim Shack przydzieli nam dożywotnie bany :) .

Dudi
Junior

#1015 Postautor: Dudi » 18 marca 2005, o 10:16

Moja osoba nie jest skromna, a jeśli jestem złośliwy to dobrze, bo to cecha ludzi inteligentnych. Co mnie rozzłościło? A to , że operujesz danymi osobowymi a to już przekracza granice przyzwoitości. Myślę, ze powinieneś ponieść jakąś karę, choćby w postaci lekceważenia Twoich wpisów.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1016 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 10:26

Oj Dudi, Dudi.

Mniemanko to ty o sobie masz. Co prawda nie wiem czy uzasadadnione, ale masz :). Jak ci już napisał meesha to informacja kim jest Gelo nie jest żadną tajemnicą i każdy średnio rozgarnięty oraz uważny forumowicz to zauważył, więc o co tyle krzyku. Co do określania granic przyzwoitości radził bym ci powstrzymanie się od ferowania wyroków, a od kar są administratorzy i moderatorzy, ale jeśli zlekceważysz moje posty ... cała przyjemność po mojej stronie :).

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1017 Postautor: mikas » 18 marca 2005, o 10:54

Talib pisze: Jak ci już napisał meesha to informacja kim jest Gelo nie jest żadną tajemnicą i każdy średnio rozgarnięty oraz uważny forumowicz to zauważył, więc o co tyle krzyku.

Tylko,weź pod uwagę,że połowa tego forum jest raczej mało rozgarnięta jeśli w ogóle :wink: Troszkę Cie Talibie chyba jednak poniosło z tym szastaniem nazwiskami,gdyby ktokolwiek chciał się chwalić i niepozostawac anonimowy to by zamiast nicka używał swoich danych. Nie wziałeś też pod uwagę,że czytają to kibice z innych miast i po co np. rzeszowiacy mają wiedzieć kto to jest Gelo czy ktokolwiek inny.
Meesha proponuje też żebyś usunął ze swojego postu link do archiwalnego tematu,bo nie jest to nikomu potrzebne. Troszke szacunku sie należy innym i pozwólcie żeby to każdy sam decydował kiedy chce ujawniac swoje dane a kiedy nie.
Mam nadzieję,ze zaraz jakis moderator usunie ostatnie kilka postów w tym temacie łącznie z moim.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

go!
Trener

#1018 Postautor: go! » 18 marca 2005, o 11:03

mikas pisze:[Troszke szacunku sie należy innym .

A sam Gelo nic nie napisal. Czy go to obraża, czy mu przeszkadza, czy wykasowac ??
Może niech sie wypowie, bo milczenie z zasady, oznacza przyzwolenie, więc gdzie tu problem??

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1019 Postautor: Saint » 18 marca 2005, o 11:06

Dudi pisze:Moja osoba nie jest skromna, a jeśli jestem złośliwy to dobrze, bo to cecha ludzi inteligentnych. Co mnie rozzłościło? A to , że operujesz danymi osobowymi a to już przekracza granice przyzwoitości. Myślę, ze powinieneś ponieść jakąś karę, choćby w postaci lekceważenia Twoich wpisów.

Z tego wynika, że wstydzisz się swoich postów i opinii... nie widzę innego powodu dla którego miałbyś ukrywać swoją tożsamość... trzeba ponosić odpowiedzialność za wygłaszanie swoich poglądów :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1020 Postautor: mikas » 18 marca 2005, o 11:09

A może w tym momencie nie ma dostępu do komputera?? Moze robi coś innego i nie ma możliwości się wypowiedzieć?? Go! nie wydaje mi sie,żebyś był zadowolony gdybym zamiast Go! pisał teraz do Ciebie posługując się Twoim imieniem i nazwiskiem.Jak Ty tego mi do tej pory nie powiedziałeś że nie życzysz sobie żebym posługiwał się Twoim imieniem i nazwiskiem to znaczy że moge??Nie wydaje mi się. Myśle,że jakby Gelo chciał tego to by sobie zmienił nicka.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1021 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 11:15

Żeby zamknąć tę bezproduktywną wymianę zdań, napisze tak. Jeśli Gelo poczuł się urażony moim postem to zapewne da mi znać na priva.

"Nie wziałeś też pod uwagę,że czytają to kibice z innych miast i po co np. rzeszowiacy mają wiedzieć kto to jest Gelo czy ktokolwiek inny. "

A czy Gelo napisał kiedykolwiek coś, czego mógłby się obawiać?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1022 Postautor: mikas » 18 marca 2005, o 11:21

Talib chodzi o zasadę, widzę że to forum jest jedyne albo jednym z niewielu na którym się wypowiadasz.Jest coś takiego jak netykieta(czy jak to sie tam poprawnie nazywa) i w takich miejscach przyjeło się,że ludzie zwracają się do siebie za pomoca nicków i nawet jakby pisał tu sam prezydent Kwaśniewski i miał nick Kwach to należy pisac Kwach a nie panie prezydencie. Podstawowe zasady wypowiadania sie w takich miejscach jak forum i w ogole w internecie sie kłaniają.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

go!
Trener

#1023 Postautor: go! » 18 marca 2005, o 11:22

mikas pisze:A może w tym momencie nie ma dostępu do komputera??
Moze robi coś innego i nie ma możliwości się wypowiedzieć??.

Może... może masz racje?

mikas pisze:.Jak Ty tego mi do tej pory nie powiedziałeś że nie życzysz sobie żebym posługiwał się Twoim imieniem i nazwiskiem to znaczy że moge??

Chyba nie zrozumiałeś....
Napisz mi raz po imieniu i nazwisku a jak nie ja zaprotestuje tylko np. student z Chile w moim imieniu to pisz tak dalej - nie widze problemu.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1024 Postautor: Gelo » 18 marca 2005, o 11:23

Talib pisze:Panie Redaktorze G.K.
Niestety przyrodzoną wadą całego rodzaju ludzkiego (nie wyłączając pańskiej osoby) jest omylność. Nie rozumiem więc (nie po raz pierwszy) pańskiej zaczepki.

Ale w którym miejscu to ja sie mylę? Już pisalem kiedyś, ze Talib to mistrz zgadzania sie w trybie polemicznym. Nie wiem jak to mozliwe ale zabawnie się to czyta. A sprawa jest bardzo prosta - zasłyszales szanowny Talibie kwoty jakie sa do zapłaty i łyknąłeś to bez popitki. Ja znam rzeczywiste kwoty za jakie mogliby do nas trafić zawodnicy dlatego starałem sie dowieźć, ze są one mniejsze niz "wywoławcze". Czy rozumiesz w końcu o co chodzi, czy mam wytłumaczyć jeszcze prościej?
ps. widze, ze rozpętała się wojna o personalia. Moze teczki zaczniemy zakładać. Moje zdanie jest takie - każdy ma prawo do decydowania samemu czy chce sie ujawniac czy nie i nie trzeba nikogo w tym wyręczać. Ja nie wstydzę sie swoich poglądów nie ukrywam się za klawiaturą ale drażni mnie, że na kilkudziesięciu forumowiczów pojawia się tylko jedno nazwisko. Dlatego drogi Tailibe - jak będę chcial swoje posty na forum sygnować imieniem i nazwiskiem - zrobię to sam i bez wyręczania.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1025 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 11:35

"Jak to Talibie? - przecież byłeś w stanie dać sobie głowę obciąć , że Śledż i Staszek są po 50 tysięcy... i wykazywales że się myslę o kilkadziesiąt procent."

Poproszę o cytat na temat dawania głowy do obcięcia :). Śledź nie był do wypożyczenia dla Lublina za 50 tysięcy? Poproszę o cytat na temat wypożyczenia Staszka za 50 tysięcy.

"Ja znam rzeczywiste kwoty za jakie mogliby do nas trafić zawodnicy dlatego starałem sie dowieźć, ze są one mniejsze niz "wywoławcze"."

To już teraz możesz się chyba nimi podzielić.

Co do twojego nazwiska. Jeśli poczułeś się urażony to przyjmij (albo i nie) moje przeprosiny.

P.S.

Jedyne co mogę dodać na swoje usprawiedliwienie, to że nigdzie nie podałem imienia :).