no to Rzeszów ma Rempałów
Peter Karlson nie dla Rzeszowa
olał Józków ciepłym moczem , za co szacunek dla niego
Gawrzyk pisze:co tu dużo gadać. Powinni sie oni nazywac "Ma(r)miarze Rzeszów". tak ludzi omamiać...
Mrucky pisze:Gawrzyk pisze:co tu dużo gadać. Powinni sie oni nazywac "Ma(r)miarze Rzeszów". tak ludzi omamiać...
Jak byśmy się nie nazywali, powolutku kompletujemy skład http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=49177
Mrucky pisze:Apocalips pisze:Na nasz skład też przyjdzie czas. O to już się Wy nie martwcie.
Cóż na razie to wygląda wręcz odwrotnie. Jak byście się bardziej martwili tym kto będzie jeździł u nas, niż tym kto zostanie w lublinie.
Gelo pisze:Ja na chwilę obecną widzę taki skład:
Mark Loram, Tomasz Piszcz, Grzegorz Knapp, Tomasz Bajerski, Piotr Świderski, Dawid Stachyra, Kacper Kępa. To powinno gwarantować awans do pierwszej czwórki.
Apocalips pisze:Gelo pisze:Ja na chwilę obecną widzę taki skład:
Mark Loram, Tomasz Piszcz, Grzegorz Knapp, Tomasz Bajerski, Piotr Świderski, Dawid Stachyra, Kacper Kępa. To powinno gwarantować awans do pierwszej czwórki.
Moim zdaniem jest to skład porównywalny ze składem Wybrzeża z tego roku... Przypuszczam, że w tym roku liga będzie silniejsza, więc sądze, że z takim powinniśmy się włączyć znowu do walki o awans. Tylko czy stać nas na sprowadzenie dwóch seniorów z E-LigiiBo na Świderskiego ma chrapke kilka klubów nie tylko I ligowych, Bajerskim też pierwszoligowcy nie pogardzą.... Ale ten skład mi pasuje
Gelu w takim razie załatwiaj wszystkie formalności i informuj nas o postępie w rozmowach z zawodnikami
![]()
![]()
Apocalips pisze:Gelo pisze:Ja na chwilę obecną widzę taki skład:
Moim zdaniem jest to skład porównywalny ze składem Wybrzeża z tego roku... Przypuszczam, że w tym roku liga będzie silniejsza, więc sądze, że z takim powinniśmy się włączyć znowu do walki o awans. Tylko czy stać nas na sprowadzenie dwóch seniorów z E-LigiiBo na Świderskiego ma chrapke kilka klubów nie tylko I ligowych, Bajerskim też pierwszoligowcy nie pogardzą.... Ale ten skład mi pasuje
Gelu w takim razie załatwiaj wszystkie formalności i informuj nas o postępie w rozmowach z zawodnikami
![]()
![]()