Mecz o 3 msc.: Motor Lublin - Unia Leszno 56:34 [100:80], 03.10.2026
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Mecz o 3 msc.: Motor Lublin - Unia Leszno 56:34 [100:80], 03.10.2026
Oho, Gelo obalił już na oko ze dwie butelki. Tryb wyzywania.
Woda zwykle nie szkodzi
Spróbuj waleriany dzbanie.
Na 4 mecze z Unią w 3 ciężkie kontuzje. Pechowa ta Unia dla Motoru.
Dwumecz o trzecie miejsce jest jednak potrzebny. Pomyślcie w jakich bylibyśmy nastrojach, gdyby sezon zakończył się toruńską sromotą.
Brawo dla całej drużyny. I brawa też dla klubowych dygnitarzy za bardzo ładne pożegnanie Fredrika. Cieszę się że mogliśmy oglądać takiego kozaka w barwach Motoru.
Brawo dla całej drużyny. I brawa też dla klubowych dygnitarzy za bardzo ładne pożegnanie Fredrika. Cieszę się że mogliśmy oglądać takiego kozaka w barwach Motoru.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Po pierwsze gratulacje za medal! Nie wiem czy ktoś wyciągnął podobne wnioski co ja ,z wypowiedzi we wczorajszym studio Marka Cieślaka, cytuję ; // mógłbym powiedzieć więcej , gdyż znam plany prezesa na przyszłość// chodziło o prezesa Motoru. Mnie to pachnie jakby Cieślak miał mieć coś wspólnego z Motorem od przyszłego sezonu. Pan prezes nie zdradza swoich planów wszem i wobec. Myślę że jest coś na rzeczy .
Gelo pisze:Na próbie toru dzbanie
Jaki Ty Gelu jesteś zakompleksiony…. aż mi Ciebie szkoda …
Jedyną formą „zabłyśnięcia” od dłuższego czasu jest obrażanie innych … „Pycha kroczy przed porażką…” U Ciebie nawet pycha odeszła dawno w niebyt.. bo obecnie poczucie „samozajebistości” jest niczym nieuzasadnione .. kiedyś potrafiłeś napisać coś mądrego, sam Cie nieraz broniłem. Teraz lepiej spuścić zasłonę milczenia.
Dziadek pisze:Po pierwsze gratulacje za medal! Nie wiem czy ktoś wyciągnął podobne wnioski co ja ,z wypowiedzi we wczorajszym studio Marka Cieślaka, cytuję ; // mógłbym powiedzieć więcej , gdyż znam plany prezesa na przyszłość// chodziło o prezesa Motoru. Mnie to pachnie jakby Cieślak miał mieć coś wspólnego z Motorem od przyszłego sezonu. Pan prezes nie zdradza swoich planów wszem i wobec. Myślę że jest coś na rzeczy .
Cieślak doradza żeby Motor dowiózł nową nawierzcnię na tor w Tarnowie. On tak zrobił w XVII wieku i jest przekonany że teraz też się sprawdzi.
Gelo pisze:Dziadek pisze:Po pierwsze gratulacje za medal! Nie wiem czy ktoś wyciągnął podobne wnioski co ja ,z wypowiedzi we wczorajszym studio Marka Cieślaka, cytuję ; // mógłbym powiedzieć więcej , gdyż znam plany prezesa na przyszłość// chodziło o prezesa Motoru. Mnie to pachnie jakby Cieślak miał mieć coś wspólnego z Motorem od przyszłego sezonu. Pan prezes nie zdradza swoich planów wszem i wobec. Myślę że jest coś na rzeczy .
Cieślak doradza żeby Motor dowiózł nową nawierzcnię na tor w Tarnowie. On tak zrobił w XVII wieku i jest przekonany że teraz też się sprawdzi.
Alew tak czy siak trzeba dowieźć.Akademia Kołodzieja nawiozła minimalną ilość byle objechać ten sezon treningów i zawodów i na 1 łuku choćby już wyjeździli w pewnym miejscu do starej warstwy toru gdzie nie wjeżdża w to nikt już na ostatnich jazdach bo pociągnie od razu...od ponad roku tam nie ma klubu więc tak czy siak trzeba nawierzchni dołożyć i to dużo,a Cieślak to akurat gdzie jak gdzie ale w Tarnowie sie zna na robocie
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Co do Mani fajnie chłopak pojechał, widać że myśli na torze i fajna akcje zrobił.
Za nami sezon pełen zwrotów akcji ale finalnie - bardzo pozytywny wieczór zakończony medalem :)
Chociaż przyznam, że po dzwonie Kacpra i jego "zdolności do jazdy ale do szpitala" myślałem, że na ostatniej prostej sezonu zostaniemy z niczym. Bez Matiego, bez Kacpra - z samym Zmarzlikiem, fatalnym Vaculem i słabnącym Fredem - jak to mieliśmy wygrać? A jednak! :)
Wiem że "ta Unia" to nie "domowy Apator" aaaale jednak nie było tu nikogo, kto postawiłby na taaakie odżycie Vacula - 16+2, nie odpuszczanie w żadnej sytuacji - jeżeli problem był w głowie to niech odstawi motor do wiosny i żyje tymi 18 punktami z bitwy o medal. Chyba że go jednak nie chcemy? ;)
Pożegnanie Frediego - też z klasą. Uwielbiałem go jako zawodnika - tak jak wcześniej Jonssona :) i szkoda rozstania, ale jednak Freddi słabł i rozstanie zrozumiałe - ale cieszy, że obie strony kończą ją w świetnych relacjach i z dobrymi wspomnieniami :) będzie mi brakowało Szwedów w drużynie - bo narazie nie ma żadnego wystarczająco dobrego na nasz Wielki Motor :)
Jest medal - brąz i pozytywne zakończenie sezonu. A wczorajszy dzwon Kacpra dał kolejny powód, by sezon przynajmniej zaczynać kompletnym składem a nie kevlarem w składzie. I ten Blödorn na U24 trochę punktów nam przywiezie. Więc pełny skład, Vacul który odżył, juniorskie wzmocnienie-petarda Bednar... może jednak w 2027 będzie dobrze? Wiara jest w nas ! :) :) :)
Chociaż przyznam, że po dzwonie Kacpra i jego "zdolności do jazdy ale do szpitala" myślałem, że na ostatniej prostej sezonu zostaniemy z niczym. Bez Matiego, bez Kacpra - z samym Zmarzlikiem, fatalnym Vaculem i słabnącym Fredem - jak to mieliśmy wygrać? A jednak! :)
Wiem że "ta Unia" to nie "domowy Apator" aaaale jednak nie było tu nikogo, kto postawiłby na taaakie odżycie Vacula - 16+2, nie odpuszczanie w żadnej sytuacji - jeżeli problem był w głowie to niech odstawi motor do wiosny i żyje tymi 18 punktami z bitwy o medal. Chyba że go jednak nie chcemy? ;)
Pożegnanie Frediego - też z klasą. Uwielbiałem go jako zawodnika - tak jak wcześniej Jonssona :) i szkoda rozstania, ale jednak Freddi słabł i rozstanie zrozumiałe - ale cieszy, że obie strony kończą ją w świetnych relacjach i z dobrymi wspomnieniami :) będzie mi brakowało Szwedów w drużynie - bo narazie nie ma żadnego wystarczająco dobrego na nasz Wielki Motor :)
Jest medal - brąz i pozytywne zakończenie sezonu. A wczorajszy dzwon Kacpra dał kolejny powód, by sezon przynajmniej zaczynać kompletnym składem a nie kevlarem w składzie. I ten Blödorn na U24 trochę punktów nam przywiezie. Więc pełny skład, Vacul który odżył, juniorskie wzmocnienie-petarda Bednar... może jednak w 2027 będzie dobrze? Wiara jest w nas ! :) :) :)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gelo chyba tęskni za banem xD
Gratulacje dla drużyny, kolejny medal do kolekcji :)
Wczorajsza jazda Zengoty i Pawlickiego wyglądała jak sabotaż. Po Parnickim też się więcej spodziewałem. Zengote jeszcze rozumiem bo sam o tym mówił. Ale Pawlicki kawał rajdera dobrze o tym wiemy a jemu się wczoraj nie chciało takie odniosłem wrażenie.
Gratulacje dla drużyny, kolejny medal do kolekcji :)
Wczorajsza jazda Zengoty i Pawlickiego wyglądała jak sabotaż. Po Parnickim też się więcej spodziewałem. Zengote jeszcze rozumiem bo sam o tym mówił. Ale Pawlicki kawał rajdera dobrze o tym wiemy a jemu się wczoraj nie chciało takie odniosłem wrażenie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
rumburaquee pisze:Co do Mani fajnie chłopak pojechał, widać że myśli na torze i fajna akcje zrobił.
Proponując go byłem przekonany, że Blodorn ma 23 lata. Oceniałem tylko i wyłącznie potencjał filtrowany przez zastępstwo za odchodzącego Jaworskiego i fakt że Mani nie było po drodze z Unią i niewielki ekwiwalent. Dalej uważam, że ktoś mądry go ściągnie do siebie. PS. gratulacje za oprawę ze świniami. Ktoś kto na to wpadł chyba nie czyta wpisów obrońców oszustów i nieudaczników.. Nareszcie.
To ile jeszcze będzie mogl jeździć na U24? Rok czy dwa?
Też myślałem że rok i za rok Nagela Kępa ściągnie.
Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na bardzo ważną rzecz - jako samozwańczy adwokat prezesa Kępy, którego on nie potrzebuje ;) Prezes "zostawił" mecz i pojechał z Kacprem do szpitala - szacunek. Tak się dba o swoich.
Dokładnie. Kępa pokazał osobowość. Kacper jeszcze wzmocnił więź. Naprawdę cała ta kontuzja Kacpra choć niepotrzebna pokazała, że mamy charakternego rajdera mam nadzieję na wiele sezonów.
I prezesa, który mimo że lubi się obrazac to jest po prostu porządnym człowiekiem ;)