Mecz o 3 msc.: Unia Leszno - Motor Lublin, 20.09.2026, godz. 17:00
Re: Mecz o 3 msc.: Unia Leszno - Motor Lublin, 20.09.2026, godz. 17:00
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... eznie-live
Jaworski zalicza straszny zjazd. Ponieważ jedziemy o medal pocieszenia rozważyłbym na Leszno zastępstwo. W sumie niczym nie ryzykujemy.
Jaworski zalicza straszny zjazd. Ponieważ jedziemy o medal pocieszenia rozważyłbym na Leszno zastępstwo. W sumie niczym nie ryzykujemy.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Muszę Cie rozczarować - mam tu do załatwienia jeszcze parę spraw, a jak ja byłem na tym forum to w Twojej wiosce jeszcze internetu nie podciągnęli.
Kilkanaście godzin myślał nad odpowiedzią i wymyślił
Gelo pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relacja-na-zywo/176850/zaplecze-kadry-juniorow-w-gnieznie-live
Tylko kto za niego.Cepielik jeszcze gorszy zjazd po dzwonie we Wrocławiu.Cerjak podobnie od upadku w Łodzi.Od tamtej pory nawet nie było go pod 8/16.Szmyd i Psiuk nie gwarantują więcej niż Jaworski.
A trzeba mieć na uwadze, że juniorzy pojadą po 5 razy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mema pisze:Gelo pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relacja-na-zywo/176850/zaplecze-kadry-juniorow-w-gnieznie-live
Tylko kto za niego.Cepielik jeszcze gorszy zjazd po dzwonie we Wrocławiu.Cerjak podobnie od upadku w Łodzi.Od tamtej pory nawet nie było go pod 8/16.Szmyd i Psiuk nie gwarantują więcej niż Jaworski.
Chyba Cerjak rokuje najlepiej. Bailey jako królik z kapelusza narobił trochę wiatru.
Cooper pisze:A trzeba mieć na uwadze, że juniorzy pojadą po 5 razy.
Lindgren juz odpuscil jazde w tym sezonie?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Pewnie oficjalnie przekonamy się w ostatniej chwili, ale ja bym się nie nastawiał. Wiadomo, że to pancerny zawodnik bardziej niż wielu innych ale ile można poprawiać w sezonie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Cooper pisze:Pewnie oficjalnie przekonamy się w ostatniej chwili, ale ja bym się nie nastawiał. Wiadomo, że to pancerny zawodnik bardziej niż wielu innych ale ile można poprawiać w sezonie?
Dane znaki trzeba respektować.
Gelo pisze:mema pisze:Gelo pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relacja-na-zywo/176850/zaplecze-kadry-juniorow-w-gnieznie-live
Chyba Cerjak rokuje najlepiej. Bailey jako królik z kapelusza narobił trochę wiatru.
O Bailey'u mówiło się od dłuższego czasu, ze mega talent. A od campu w Toruniu to już się nim wszyscy zachwycali. Nie ma co porównywac do Cerjaka.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Dokładnie. Wicemistrz świata w 250cc z 2024 roku: https://motosport.pzm.pl/2024/06/28/mak ... ta-polski/
Co ciekawe, w tamtych zawodach Cerjak zdobył 5 miejsce, a Szmyd 6.
A może my powinniśmy zabiegać w przyszłości o międzynarodowe zawody juniorskie? Zawsze byłby to jakiś kontakt młodych z naszym torem i przedstawicielami klubu.
Co ciekawe, w tamtych zawodach Cerjak zdobył 5 miejsce, a Szmyd 6.
A może my powinniśmy zabiegać w przyszłości o międzynarodowe zawody juniorskie? Zawsze byłby to jakiś kontakt młodych z naszym torem i przedstawicielami klubu.
Pytałem już o to, ale bez odzewu - czy któryś polski klub przytulił już braci Stjernegaard Olsen??
Każdemu jego Everest...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wydaje mi się, że w Polsce nigdzie nie mają klubu. Przynajmniej nie mogę znaleźć informacji o podpisaniu.
Ja też szukałem i nic. No to proszę, można się zainteresować chłopakami z sukcesami z swoich kategoriach wiekowych
W temacie drużyny U-24 @Boxing o tym pisał godzinę temu. IMO to słuszna koncepcja.
W temacie drużyny U-24 @Boxing o tym pisał godzinę temu. IMO to słuszna koncepcja.
Każdemu jego Everest...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
To jest chyba ten brak skautingu, o którym kiedyś wspominał @niespokojny
Złotousty senator pisze:Patrząc na ostatnie mecze, nie ma żadnego powodu, by myśleć, że Motor ma szanse z Unią. Jeżeli będą jechać tak jak dotychczas, jestem przekonany, że zajmą czwarte miejsce. Uważam, że Unia Leszno ich objedzie, jeżeli w Lublinie utrzymają taką formę
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-motor-n ... medaliste/
Dziwne, że nie ma jeszcze typowań Jana Krzystyniaka. Nigdy nie wiesz co ten ekspert powie.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
kdsz pisze:Złotousty senator pisze:Patrząc na ostatnie mecze, nie ma żadnego powodu, by myśleć, że Motor ma szanse z Unią. Jeżeli będą jechać tak jak dotychczas, jestem przekonany, że zajmą czwarte miejsce. Uważam, że Unia Leszno ich objedzie, jeżeli w Lublinie utrzymają taką formę
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-motor-n ... medaliste/
Dziwne, że nie ma jeszcze typowań Jana Krzystyniaka. Nigdy nie wiesz co ten ekspert powie.
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale senator ma rację.
Szmyd u siebie pojedzie nie gorzej jak Jaworski. Na wyjeździe to chyba nie to doświadczenie jeszcze. Chociaż Jawor spuścił z tonu niemiłosiernie. Jakaś bojaźliwość. Nadzieja jedynie że Bańbor zdąży już się rozjeździć na tyle aby zaskoczyć.
Nie wiem - Bańbor po upadku jest bardzo niewyraźny. Oczywiście jak to z juniorami - jednego dnia beznadziejnie by nazajutrz świetnie i odwrotnie. Ale jakoś nie mam wiary w naszych juniorów, żeby wystarczyło choćby na Manię. Bo Nazar już się odbił od kryzysu i jak się nie zdarzy jakiś przypadek - poza zasięgiem.