Fredrik Lindgren
Re: Fredrik Lindgren
Nie ma co gdybać co będzie w 2029. Zmarzlik to nie jest Madsen czy Doyle, ze pójdzie tam, gdzie po prostu więcej zapłacą i pójdzie sobie do jakiegoś GKMu czy Falubazu, bo mu się znudziło w Motorze. Na ten moment Bartek i Motor są na siebie skazani. Wer Wrocławiu i Toruniu nie ma dla niego miejsca, w Gorzowie nie ma na niego kasy, a reszta klubów podejrzewam nawet nie jest przez niego brana pod uwagę. Wiadomo, przez dwa lata wiele się może zmienić. Ale również na plus dla nas
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jeśli Bartek wyrazi chęć to i Sparta, i Apator znajdą dla niego miejsce. To jest zawodnik, którego się kontraktuje jak tylko nadarzy się okazja, jeśli szmal się zgadza. A i w Toruniu, i we Wrocławiu chyba z tym nie ma problemu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Z tego co pamiętam to najlepsi w Toruniu i Wrocławiu kontrakty mają do 2028 włącznie (jednak mogę się mylić). Na sezon 2029 już powinien odblokować się rynek. Ale dwa lata to dużo czasu. Sytuacja może być dynamiczna.
Może też być, że na 2029 będziemy królami polowania. I wrócimy na właściwe tory.
Może też być, że na 2029 będziemy królami polowania. I wrócimy na właściwe tory.
- tezetomaniak
- Trener
Biorąc pod uwagę historie żużla w Lublinie to lepiej żeby na "właściwe tory" tak szybko nie wracali ;)
Skąd pewność, że w przyszłym roku się utrzymamy?
Ten skład to rozpacz, a zostanie poważnie osłabiony.
Nie wiem, co szykują inni na przyszły rok, ale my w zasadzie mamy tylko Zmarzlika. A drużyny wiszące na jednym zawodniku nigdy nie kończą dobrze.
Nie wiem, co szykują inni na przyszły rok, ale my w zasadzie mamy tylko Zmarzlika. A drużyny wiszące na jednym zawodniku nigdy nie kończą dobrze.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2026, o 23:22 przez Torsen, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:Biorąc pod uwagę historie żużla w Lublinie to lepiej żeby na "właściwe tory" tak szybko nie wracali ;)
Dobra. Może lepiej nie te "właściwe tory" ;)
- niespokojny
- Trener
Torsen pisze:Skąd pewność, że w przyszłym roku się utrzymamy?
W pełni się zgadzam. Oby nie przyszło otwierać nowego stadionu w 2 Metalkas Ekstralidze. W dodatku świadoma rezygnacja z U24 to kładzenie sobie brzytwy na jaja. Nowy tor, więc niewiadomo czy będziemy mieli jakikolwiek handicap. Jedna kontuzja i idziemy drogą Leszna.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych