Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Po wczoraj w Toruniu wieszają już mu złoty medal MŚ. Zwłaszcza, że wiadomo gdzie będzie ostatni turniej.
Może niech się nie rozpędzają z tym majstrem dla Lambo :) Martwi mnie to, że Apator zaczął jechać. Na dzisiaj nie widzę szans dla kogokolwiek na wygranie z nimi dwumeczu. Na szczęście jeszcze miesiąc na poważne ściganie
Magia, istna magia (Falubazu)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Gelo pisze:Może niech się nie rozpędzają z tym majstrem dla Lambo :) Martwi mnie to, że Apator zaczął jechać. Na dzisiaj nie widzę szans dla kogokolwiek na wygranie z nimi dwumeczu. Na szczęście jeszcze miesiąc na poważne ściganie
Fakt, jedyne pocieszenie że mogą tak wyglądać na tle Falubazu.
W sumie rok temu w podobnym momencie sezonu też wyglądaliśmy mocno. Później dobrze wiemy co się wydarzyło w meczu ligi szwedzkiej. Jeden uraz ważnego ogniwa (bez możliwości zz) i zespół traci moc.
Chyba 1-5 nie przegrają w 15., co nie?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Wyszło lepiej niż wyglądało to przez większość meczu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dziękujemy Koldi
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Teraz bonus za tydzień daje nam 100% awans do PO, tak?
To teraz 36+ we Wrocławiu i 47+ u siebie z Lesznem i będzie top 4 dla Motoru. Powinno się udać.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Bonus z wrockiem i wygrana z lesznem z bonusem, bo Grudziądz raczej w czewie wygra.
KrzyczącyK1b1c pisze:Teraz bonus za tydzień daje nam 100% awans do PO, tak?
Na 90%. Jeszcze trzeba 47 z Lesznem u siebie ujechać.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Lebiediew barwna postać, ale niezły hipokryta. Dudka chciał wpakować w bandę, bezczelnie się obejrzał, a sam się przewrócił od morderczego deflektora.
Ale fakt, ta sytuacja z meczu z Unią to kropka w kropkę jak Woryna vs Kubera, z tą różnicą, że Andrzej się utrzymał. Szkoda tylko, że jak przytacza historię to nie wspomniał o akcji na Vaculiku.
co to za kolunio w magazynie co nic nie mówi? :)
Ale fakt, ta sytuacja z meczu z Unią to kropka w kropkę jak Woryna vs Kubera, z tą różnicą, że Andrzej się utrzymał. Szkoda tylko, że jak przytacza historię to nie wspomniał o akcji na Vaculiku.
papi pisze:Lebiediew barwna postać, ale niezły hipokryta. Dudka chciał wpakować w bandę, bezczelnie się obejrzał, a sam się przewrócił od morderczego deflektora.
Krzystof Jankowski? Mówił :) i to jak dla mnie naprawdę z sensem. Bardzo pozytywnie zaskoczył.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
oglądałem 15 minut i chyba się nie odezwał, a gościa w ogóle nie kojarzę
to raczej nie ten były żużlowiec, co odsiaduje wyrok (za wiki)
to raczej nie ten były żużlowiec, co odsiaduje wyrok (za wiki)
Zdecydowanie nie ten :) To młody chłopak, mówił mało, ale jak się odezwał, to konkretnie i z sensem :) Jak dla mnie debiut w magazynie świetny