Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Na punkty we Wrocku nie liczę jednak. Nie z takim Vaculikiem i tak wchodzącym w mecze Cierniakiem. Natomiast kelnerstwo, z którym dalej nie wiem jak można było przegrać w Lublinie - jak najbardziej do pyknięcia.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Z tak fatalnie jadącym MJJ jak najbardziej mamy szansę
Wystarczyło niestety zrobić jeszcze większe kelnerstwo.
We Wrocławiu historycznie nam szło. Poza 2020 rokiem, robiliśmy minimum 40 punktów. Mamy miesiąc do meczu. Lindgren podleczy się, Bańbor pewnie już wróci.
W Grudziądzu w sumie poza dziwnym meczem w 2023 to też nie było tragicznie. Owszem były słabe mecze jak w 2019 (chociaż wtedy już nic nie musieliśmy), 2020 (kiedy pojechaliśmy po po prostu beznadziejnie). W 2021 z kolei wymęczyliśmy remis. Natomiast pozostałe mecze to nasze zwycięstwa. Rok temu daliśmy radę bez Przyjemskiego i z Kuberą który już był myślami gdzie indziej.
We Wrocławiu historycznie nam szło. Poza 2020 rokiem, robiliśmy minimum 40 punktów. Mamy miesiąc do meczu. Lindgren podleczy się, Bańbor pewnie już wróci.
W Grudziądzu w sumie poza dziwnym meczem w 2023 to też nie było tragicznie. Owszem były słabe mecze jak w 2019 (chociaż wtedy już nic nie musieliśmy), 2020 (kiedy pojechaliśmy po po prostu beznadziejnie). W 2021 z kolei wymęczyliśmy remis. Natomiast pozostałe mecze to nasze zwycięstwa. Rok temu daliśmy radę bez Przyjemskiego i z Kuberą który już był myślami gdzie indziej.
To może precyzyjniej - liczę przynajmniej na ten jeden punkt we Wrocku, bez powtórki z toruńskiej żenady.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
We Wrocławiu strata bonusa będzie klęską. Już nie będziemy jechać do tyłu jak Toruniu. Chyba.
Jak jestem ruskosceptykiem tak wczoraj Tarasienko wzbudził u mnie spore uznanie. Był mega wkurzony po taśmie w 15. biegu i poprzednim defekcie na prowadzeniu, ale nie obraził nikogo, nie używał wulgaryzmów, epitetów.
W studio bardzo ładnie przeprosił, mimo że niejeden zachował by się jeszcze gorzej. Dodatkowo jego podejście do jazdy, kariery itd bardzo mi zaimponowało. Widzi błędy w jezdzie, a nie że sprzęt zawodzi. Rozpisał swoje dotychczasowe nawyki na kartce przed sezonem. No brawo. Dawno w żużlowym świecie nikt mnie tak nie urzekł. To chyba najbardziej odpowiednie słowo.
W studio bardzo ładnie przeprosił, mimo że niejeden zachował by się jeszcze gorzej. Dodatkowo jego podejście do jazdy, kariery itd bardzo mi zaimponowało. Widzi błędy w jezdzie, a nie że sprzęt zawodzi. Rozpisał swoje dotychczasowe nawyki na kartce przed sezonem. No brawo. Dawno w żużlowym świecie nikt mnie tak nie urzekł. To chyba najbardziej odpowiednie słowo.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mam dokładnie odwrotnie.
Ja dość wyraźnie słyszałem tam wulgaryzmy, rzucane po radziecku.
Motor mocnyj!
Przede wszystkim chciał bić Bogu ducha winnego operatora - gościa, który był tam w pracy z firmy, która płaci pracodawcy Wadima grube miliony. I teraz tak - do kogo pretensje mógł mieć Tarasienko? Ano tylko do siebie, że jest kretynem. Skąd taka frustracja? To kacap więc nie ma co wierzyć w szlachetne intencje - diengi priepadli. Przeprosił? Jestem w stanie założyć, że ktoś go nastraszył wielotysięcznymi karami dla klubu i kazał pójść do magazynu.
Gelo pisze:Przede wszystkim chciał bić Bogu ducha winnego operatora - gościa, który był tam w pracy z firmy, która płaci pracodawcy Wadima grube miliony. I teraz tak - do kogo pretensje mógł mieć Tarasienko? Ano tylko do siebie, że jest kretynem. Skąd taka frustracja? To kacap więc nie ma co wierzyć w szlachetne intencje - diengi priepadli. Przeprosił? Jestem w stanie założyć, że ktoś go nastraszył wielotysięcznymi karami dla klubu i kazał pójść do magazynu.
On miał chyba pretensje do Dudka że się ruszył i go sprowokował.Jeszcze przed akcja z operatorem przy bramie parkingu kogoś bluzgał.Mysle,że i tak bez kar się nie obejdzie.
Ja widziałem jak mówił operatorowi żeby go zostawił. Czyli musiałem podgłosić zbyt późno
bo chwilę wcześniej rozmawiałem przez telefon i nie słyszałem
Sama frustracja akurat zrozumiała. Ale jeśli kogoś obraził czy groził to przegięcie pały
Sama frustracja akurat zrozumiała. Ale jeśli kogoś obraził czy groził to przegięcie pały
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Akurat Tarasenko to wiecznie ma pretensje do kogoś nie do siebie. I wtedy nie jest aż taki sympatyczny.
Odsuń się odsuń się ;-) Zachowuje się jak typowy cwaniaczek. Nie przepadam za nim.
A Kościecha po meczu powiedział że Drabik jak podpisywał u nich kontrakt to im nie powiedział że nie lubi tego toru :-D.
To oni tego nie zauważyli że on zawsze się tam męczy?
A Kościecha po meczu powiedział że Drabik jak podpisywał u nich kontrakt to im nie powiedział że nie lubi tego toru :-D.
To oni tego nie zauważyli że on zawsze się tam męczy?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Zobaczyli wyniki z czasów juniorskich i myśleli, że zaskoczy.
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
choć powiem szczerze, że Drabik jest dla mnie rozczarowaniem. Myślałem, że w zeszłym sezonie wrócił na właściwe tory, ale z takim charakterem i podejściem do ludzi pewnie ciężko o sponsorów. A bez nich trudno być na najwyższym poziomie
choć powiem szczerze, że Drabik jest dla mnie rozczarowaniem. Myślałem, że w zeszłym sezonie wrócił na właściwe tory, ale z takim charakterem i podejściem do ludzi pewnie ciężko o sponsorów. A bez nich trudno być na najwyższym poziomie
kibicLBN pisze:Jak jestem ruskosceptykiem tak wczoraj Tarasienko wzbudził u mnie spore uznanie. Był mega wkurzony po taśmie w 15. biegu i poprzednim defekcie na prowadzeniu, ale nie obraził nikogo, nie używał wulgaryzmów, epitetów.
Przyznaję, że nie rozumiem, jak mogłeś pozytywnie obebrać wczorajszą historię Tarasienki. Najpierw do kogoś coś wykrzykuje, potem startuje do kamerzysty. Emocje? Nie wściekał się tak w momencie jak przegrali mecz jako drużyna, tylko jak już w dawno przegranym meczu jego kasa przepadła.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Kacap zachowujący się jak małpolud go urzekł, no nie wytrzymam 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
:-)Kargolo pisze:Kacap zachowujący się jak małpolud go urzekł, no nie wytrzymam