Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
jeszcze łomot jutro w Lublinie i znowu do domu daleko eh
czekamy na kuchnie z wydarzeń pomeczowych
będzie się działo. magia da znać. czyżby domin w po nie pojechał? ale zawsze bliżej domu.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2026, o 21:48 przez Ramirez73, łącznie zmieniany 1 raz.
Muj borze... :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Fricke prawie ich ośmieszył, ale zabrakło paru metrów. I chyba Kubera już od 1-2 sezonów cofa się z umiejętnościami jazdy po trasie. Nigdy nie był mistrzem wyprzedzania, ale teraz jeździ jeszcze bardziej bezjajecznie. Jak start wyjdzie to może coś z tego będzie. Jak nie wyjdzie to bez szans.
Domin Kubera nominowane dwa zera.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale bliżej do domu….
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Trudno powiedzieć, co musiałoby się stać, bym zmienił Motor Lublin. Przyznam, że do tej pory nie zastanawiałem się nad zmianą klubu.
Ależ to dzisiaj pięknie siedzi
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2026, o 21:52 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale się Domin wpierd****ił. I to na dwa lata
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kubera jak z nut. Oby tak dalej.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:Fricke prawie ich ośmieszył, ale zabrakło paru metrów. I chyba Kubera już od 1-2 sezonów cofa się z umiejętnościami jazdy po trasie. Nigdy nie był mistrzem wyprzedzania, ale teraz jeździ jeszcze bardziej bezjajecznie. Jak start wyjdzie to może coś z tego będzie. Jak nie wyjdzie to bez szans.
Pewnie niektórzy będą mówili, że usprawiedliwiam "nienaszych", ale wydaje mi się, że to może być powiązane z wypadkiem na Narodowym. Też zauważyłem, że jeszcze u nas utracił zadziorność jakąkolwiek.
To jak to było z tymi zerami Domina? O jak mi przykro :) Szanowny Pan wybrał klub :)
muszę przyznać, że wysokie kontrakty Kubery i Madsena + fatalna atmosfera wokół klubu + najdroższe bilety w lidze + odejście głównego udziałowca i sponsora to brzmi jak przepis na finansową katastrofę
Dominik "bliżej domu" Kubera pojechał w końcu jako rezerwa taktyczna i nawet w 15 biegu i nie pykło liderowanie...ajajaj
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2026, o 21:54 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
KrzyczącyK1b1c pisze:ezbeg pisze:Fricke prawie ich ośmieszył, ale zabrakło paru metrów. I chyba Kubera już od 1-2 sezonów cofa się z umiejętnościami jazdy po trasie. Nigdy nie był mistrzem wyprzedzania, ale teraz jeździ jeszcze bardziej bezjajecznie. Jak start wyjdzie to może coś z tego będzie. Jak nie wyjdzie to bez szans.
Pewnie niektórzy będą mówili, że usprawiedliwiam "nienaszych", ale wydaje mi się, że to może być powiązane z wypadkiem na Narodowym. Też zauważyłem, że jeszcze u nas utracił zadziorność jakąkolwiek.
Też z tym to wiąże + odstawienie silników od Kowalskiego.
Flagg pisze:Ale się Domin wpierd****ił. I to na dwa lata
Jak stare przysłowia ludowe mówią rok nie wyrok dwa lata jak za (doradzającego) brata.
Zaczyna to wyglądać jak pokuta Mikusia w Czewie też swoje przeszedł biedaczysko.
Dominik dziękujemy za worek medali dla Motoru, jak również dziękujemy za transfer do Falubazu.
Karamba pisze:Flagg pisze:Ale się Domin wpierd****ił. I to na dwa lata
Jak stare przysłowia ludowe mówią rok nie wyrok dwa lata jak za (doradzającego) brata.
Zaczyna to wyglądać jak pokuta Mikusia w Czewie też swoje przeszedł biedaczysko.
Szkoda tylko że po tej pokucie poszedł do Torunia i przywiózł im u nas złoto.
Będziecie teraz tak przeżywać każde zero Kubery? Słabe to jest.
Odszedł od nas i tyle, nie on pierwszy i nie ostatni.
Odszedł od nas i tyle, nie on pierwszy i nie ostatni.
Nie jest słabe. Kontekst był specyficzny, więc jako kibic czuję się w pełni usprawiedliwiony, wyżywając się na Kuberze.
Absolutnie to nie jest słabe. O jak mi przykro :) Szanowny Pan wybrał świetny klub :)
ezbeg pisze:Karamba pisze:Flagg pisze:Ale się Domin wpierd****ił. I to na dwa lata
Szkoda tylko że po tej pokucie poszedł do Torunia i przywiózł im u nas złoto.
na tym polega pokuta,swoje przyjął , przemyślał nawrócił się ha ha
W końcu klub w którym dużo zależy od jego wyniku. Tak jak chciał. A pojechał dziś nie za bardzo jak lider więc i przegrana jest. Nie jestem taki że źle mu życzę. Po prostu stwierdzam fakt że jest dokładnie tak jak chciał.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
A ja tam nic nie mam do Dominika. Niech się rozwija.
Wg gurustats to nr 2 w historii Motoru pod względem punktów zdobytych w Ekstralipie, zaraz po Marku Kępie.
No nie umiem teraz mu źle życzyć po tylu fajnych latach i worku medali.
Podjął oczywiście głupią decyzję, bo jeśli odchodzić to będąc w sztosie, a nie porywać się na liderowanie po najsłabszym sezonie od kilku lat
Teraz musi zapłacić cenę za ten błąd.
Ale nie mam absolutnie żadnej satysfakcji, że wozi ogony.
Wg gurustats to nr 2 w historii Motoru pod względem punktów zdobytych w Ekstralipie, zaraz po Marku Kępie.
No nie umiem teraz mu źle życzyć po tylu fajnych latach i worku medali.
Podjął oczywiście głupią decyzję, bo jeśli odchodzić to będąc w sztosie, a nie porywać się na liderowanie po najsłabszym sezonie od kilku lat
Teraz musi zapłacić cenę za ten błąd.
Ale nie mam absolutnie żadnej satysfakcji, że wozi ogony.
Oślepiło chlopaka jak wyszedł z cienia BZ