Jarosław Hampel
Re: Jarosław Hampel
Na ten moment to w każdej prognozie na niedzielę zapowiadane są opady i ok 8 stopni. Jeśli ktoś nie kupi(ł) biletu bezwarunkowo to raczej się nie zdecyduje
Pojawiła się obsada:

Jest Kacper Woryna.

Jest Kacper Woryna.
Całkiem spoko.
Cooper pisze:Jak mógłby zareagować? Zmienić cenę, godzinę? Odwołać?
Rozdać w konkursach. Narodowy tak czasem był dopychany.
Ostatnio zmieniony 30 września 2025, o 13:30 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Dobry skład, nie ma na co narzekać.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kdsz pisze:Cooper pisze:Jak mógłby zareagować? Zmienić cenę, godzinę? Odwołać?
No ok, kilkadziesiąt sztuk...
Moim zdaniem godzina i pogoda odstraszy, a Szlauderbach z Kvechem to może być za mało.
Ciekawe trochę, że Jarek nie startuje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Brakuje mi bardzo tego, żeby i sam zainteresowany pojechał w tym turnieju. Nie jest jeszcze emerytem, w tym sezonie normalnie ścigał się w lidze, dlaczego więc nie pościga się w tych zawodach?
Motor mocnyj!
Mógł się Jaro przejechać ostatni raz w zawodach i to w Lublinie, szkoda
Cooper pisze:kdsz pisze:Cooper pisze:Jak mógłby zareagować? Zmienić cenę, godzinę? Odwołać?
No ok, kilkadziesiąt sztuk...
Moim zdaniem godzina i pogoda odstraszy, a Szlauderbach z Kvechem to może być za mało.
Ciekawe trochę, że Jarek nie startuje.
Może ja nie jestem miarodajny, ale mnie pogoda nie odstraszy, żeby pożegnać ulubionego zawodnika!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trzeba przyznać że Jarek pożegnał się i z żużlem i z nami w najlepszy możliwy sposób. Z klasą i nieinwazyjnie. Obsada turnieju super. Ciekawe czy będzie w tv.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Ma ktoś wzór tabeli biegowej dla 17 zawodników? :)
Gelo pisze:Obsada turnieju super. Ciekawe czy będzie w tv.
Będą miejsca na stadionie na pewno :)
m.a.c.i.e.k.s pisze:Ma ktoś wzór tabeli biegowej dla 17 zawodników? :)
Jaworski pewnie na rezerwie
Gelo pisze:Trzeba przyznać że Jarek pożegnał się i z żużlem i z nami w najlepszy możliwy sposób. Z klasą i nieinwazyjnie. Obsada turnieju super. Ciekawe czy będzie w tv.
W tv to wątpliwe, chyba że w TVP ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Gelo pisze:Trzeba przyznać że Jarek pożegnał się i z żużlem i z nami w najlepszy możliwy sposób. Z klasą i nieinwazyjnie. Obsada turnieju super. Ciekawe czy będzie w tv.
Niech się młodzi uczą jak się nie trafia do czarnego kajetu.
Wg. mnie godzina rozpoczęcia niezbyt dobrze dobrana. Zapowiada się ciemno, zimno i deszczowo. Miałem ochotę zabrać dzieci, żeby zobaczyły żużel w miarę ludzkich warunkach ale może być ciężko.
Dodatkowo o 19.30 startuje rewanż barażu.
Dodatkowo o 19.30 startuje rewanż barażu.
- tezetomaniak
- Trener
Niezrozumiała dla mnie decyzja, że nie jedzie sam Hampel, no ale nie musimy wszystkiego rozumieć ;)
Wczoraj w audycji mówiono, że sam Hampel nie chce jechać w turnieju. Na motocyklu wyjedzie, ale w zawodach udziału nie weźmie, bo zakończył już definitywnie ściganie.
Patrząc wszystkie czynniki już teraz zmieniłbym datę na sobotę 11.10 w godzinach okołopołudniowych i jakimś piknikiem okolicznościowym.
dokładnie,nie powinno być sytuacji jak na pożegnalnym Golloba gdzie piźdź..ło a pod koniec zawodów już kilku się wycofało z turnieju
Obsada cienka, pora słaba, pogoda tragiczna.
Ja się nie wybieram, choć miałem zamiar.
Ja się nie wybieram, choć miałem zamiar.
Wiesz, jeszcze wczoraj prognozy były spoko jak patrzyłem rano. Do niedzieli może się diametralnie zmienić.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W sumie im dłużej człowiek się nad tym turniejem zastanawia, tym miej sensu w nim widzi. Już pomijając sam fakt pogody, obsada może spoko, ale...samego Jarka w niej nie ma. Obejrzymy więc 16 gości jadących prawdopodobnie 90% wyścigów procesja do mety.
Trzeba więc się zgodzić z Cooperem. Lepiej było zorganizowac jakiś piknik otwartym albo chociaż jakiś happening w stylu podsumowania 2023, pozapraszac jakieś znaczące postacie z Jarka kariery jak Hans Nielsen, Dobrucki, Protas, może Jonsson(pewnie mnóstwo by się takich znalazło). Będziemy oglądać zapychaczy miejsca w stylu Kvech. Może na stadionie, może gdzieś indziej. Opcji jest sporo. Ale jeśli Jarek nie startuje, to naprawdę nie widzę większego sensu w formacie turnieju. Ludzie przyjdą oglądać Hampela, przez zdecydowana większość czasu będą gapić się na innych.
Trzeba więc się zgodzić z Cooperem. Lepiej było zorganizowac jakiś piknik otwartym albo chociaż jakiś happening w stylu podsumowania 2023, pozapraszac jakieś znaczące postacie z Jarka kariery jak Hans Nielsen, Dobrucki, Protas, może Jonsson(pewnie mnóstwo by się takich znalazło). Będziemy oglądać zapychaczy miejsca w stylu Kvech. Może na stadionie, może gdzieś indziej. Opcji jest sporo. Ale jeśli Jarek nie startuje, to naprawdę nie widzę większego sensu w formacie turnieju. Ludzie przyjdą oglądać Hampela, przez zdecydowana większość czasu będą gapić się na innych.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja byłem przekonany, że będzie to turniej, w którym Hampel wystartuje. Chłop jakiejś poważnej kontuzji doznał pod koniec sezonu czy o co chodzi ?
Ten turniej bez Hampela w składzie nie ma sensu.
Ten turniej bez Hampela w składzie nie ma sensu.
Wszyscy wielcy mieli turnieje pożegnalne. To, że Jarek robi to w Lublinie ma wyjątkowe znaczenie (powinno chyba mieć). To znaczy gdzie mu było najlepiej chociaż zaliczył pół Polski. Ja nie jestem wielkim fanem uczestnictwa bohatera, bo tam jest zwykła kurtuazja. Ale zobaczyć ostatni raz Jarka na pełnej prędkości miałoby swój walor. Termin? No pewnie możnaby to zrobić na wiosnę ale wtedy byłoby to jak pożegnanie Kasprzaka - czyli bez echa. Nie ma co narzekać. Kładziemy plandekę i niech się dzieje