Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Rybnik jako jedyny w tej kolejce będzie z wygraną w domu. Sparta po walce pokona Apator.
ezbeg pisze:Rybnik jako jedyny w tej kolejce będzie z wygraną w domu. Sparta po walce pokona Apator.
Daj dokładne wyniki, postawię coś piniendzy jak to takie pewniaczki :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Z taką jazdą Włókniarz do spadku. Swoją drogą dostać gonga od słabego ns wyjazdach Grudziądza to ustawia sezon. Kibice chyba już wyleczeni. To pachnie rozkładem żużla w Czewie. Słabo to wygląda.
Kargolo pisze:ezbeg pisze:Rybnik jako jedyny w tej kolejce będzie z wygraną w domu. Sparta po walce pokona Apator.
Daj dokładne wyniki, postawię coś piniendzy jak to takie pewniaczki :)
Tak w kościach tylko czuje :D
Niestety wyników i NCD nie podam :(
Pisaliście tutaj, że fajnie jakby Rzeszów wszedlno wzmocnił ścianę wschodnia w Elidzie. Ale za każdym razem jak akurat oglądam mecz na ich torze, to usypiam. Nie wiem, czy potrzebny nam bo kolejny jednosciezkowiec w Ekstralidze
EDIT: Mitrut twierdzi, że rok temu rzeszowski tor był na drugim miejscu w lidze pod względem mijanek. Widać wybieram do ogladania zle mecze Stali :D
EDIT: Mitrut twierdzi, że rok temu rzeszowski tor był na drugim miejscu w lidze pod względem mijanek. Widać wybieram do ogladania zle mecze Stali :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Thorsell do 12 biegu komplet. W 12 przegrywa z Teską i Gustsem.
Edit. A Smektała obecnie mocny zjazd na średniaka I ligi.
Edit. A Smektała obecnie mocny zjazd na średniaka I ligi.
Wiem, że to dopiero pierwszy mecz sezonu, ale stawiam, że Smektala już w swojej karierze nie wygrzebie się ponad poziom pierwszoligowego średniaka.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:jak w Eurosporcie był SEC to takim komentatorskim odkryciem był Jakub Pieczatowski. Nie wiem co on teraz robi, ale szkoda że nie komentuje żużla skoro robią to takie asy jak Markowski czy Noskowicz
Nie słyszałem ani jednej pozytywnej opinii na temat Noskowicza. Nie wiem co ten facet robi w redakcji C+. W sumie chyba Mitrut ze wszystkich komentatorów tej stacji jest obecnie najlepszy. Chociaż też nie rewelacyjny. Oglądam transmisję z Łodzi i muszę przyznać że maniera, którą włącza Tomek Dryła, jest dla mnie mega irytująca i przeszkadza mi w oglądaniu.
W kasku! Nie-bie-skim! Robert Chmiel!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Chyba dobrze, ze zaczynaliśmy na wyjeździe, bo to, co w tej pierwszej kolejce wyczyniają gospodarze spotkań jest wręcz karykaturalne.
akurat w Łodzi to chyba moc Polonii. Nie wiem jak poziom 1 ligowych juniorów, ale 4 seniorów (poza Brennanem) to goście, którzy w każdym innym klubie byliby w top2 (w Unii pewnie top3). Także jeśli młodzi im nie zawalą i kontuzje nie przeszkodzą to wydają się kompletni, chyba mocniejsi od Unii, w której podstawowym seniorem jest Pickering, Cook przechodzi na profesjonalny kontrakt, a Koldi będzie latał o ile ominą go upadki. A Unia jeśli chodzi o młodzież też mocno wierzy w Manię, który wydaje się być wielkim talentem, ale póki co nie odjechał jeszcze biegu ligowego
Czy to jest naprawdę tak trudne, żeby wprowadzić przepis mówiący, ze w przypadku gdy bieg układa się na 5:1 i zostaje przerwany z winy zawodnika drużyny przegrywającej, to bieg zostaje zaliczony bez względu na liczbę przejechanych okrążeń?
Jan Konikiewicz zapowiadał zmiany w komunikacji medialnej klubu z Łodzi. Ciekawe czy w związku z tym prezes Skrzydlewski pozostawi dla siebie wnioski z dzisiejszego spotkania.
Siła Polonii siłą Polonii, ale to co wyrabiają na torze gospodarze to kabaret. Przecież oni sprawiają wrażenie, jakby kompletnie nie ogarniali tego toru.
Matko Boska - co ten Tomek Gollob wygaduje...
Cudownie! Fantastycznie! Fenomenalnie! Genialnie! Poezja! Koncert!
Maciej Noskowicz wita
Maciej Noskowicz wita
W Tarnowie to jest większy dramat niż się wydawało
A co? Już im pieniędzy zabrakło?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W przyszłym tygodniu w Lublinie będzie taki sam mecz jak dzisiaj w Lesznie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Słabe starty ROW-u. Nienajlepiej to wróży.
zaczynają sie idiotyzmy za powtarzaniem w 4 - stres, inauguracja...
Paluchowi został jeden bieg do końca zawodów, a poza nim, Stal ma tylko Vacula i Thomsena. Jak się Łebiediev nie ogarnie, to ROW może to wziąć.
Choć z drugiej strony jest Drabik i Pludra...
Choć z drugiej strony jest Drabik i Pludra...
No właśnie, póki co taki speedway 3 na 3, jak ta nowa koszykówka 
Zlepek - Bankrut 30:30
Zlepek - Bankrut 30:30
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
jak Drabik nie zacznie punktować to będzie ciężko
Yno ROW 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Mówisz, masz :D
Rybnikowi opłaca się trzymać te 4 pkt do 14 biegu, żeby taktyka Stal nie zrobiła :D
Rybnikowi opłaca się trzymać te 4 pkt do 14 biegu, żeby taktyka Stal nie zrobiła :D