Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Z perspektywy trybun od Bystrzycy ten pokaz laserów to był totalny niewypał. Po prostu kilka wiazek skierowanych na drzewa ponad stadionem, które nie przypominały żadnych kształtów.
I faktycznie jedynie wybuchy ognia wzbudzały entuzjazm, bo momentalnie robiło się ciepło :)
I faktycznie jedynie wybuchy ognia wzbudzały entuzjazm, bo momentalnie robiło się ciepło :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To miało wyglądać w telewizji. I wyglądało
Wiadomo. Mówię jedynie, że z perspektywy połowy stadionu wyglądało to beznadziejnie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
W tv niewiele lepiej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Fantastyczne zawody w Lonigo
Miejscowi fani raz w roku mają okazję obejrzeć niezłych żużlowców, a serwuje im się turniej w zasadzie bez mijanek. Ta Mustonena chwilę temu była chyba pierwszą dzisiaj, a to był bieg nr 14. Autentycznie żal mi kibiców.
Miejscowi fani raz w roku mają okazję obejrzeć niezłych żużlowców, a serwuje im się turniej w zasadzie bez mijanek. Ta Mustonena chwilę temu była chyba pierwszą dzisiaj, a to był bieg nr 14. Autentycznie żal mi kibiców.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
niezłe kartoflisko. Sądząc po składzie to Duńczycy napaleni na złoto, choć mimo nierównego Kowalskiego ciągle możemy to wygrać
Świetny wyścig Łotwy z Brytolami.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Z taką juniorka, to Włókniarz może mieć problemy nawet z Rybnikiem...
- niespokojny
- Trener
Gdzie wady?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czuję w tym roku spadek dwóch drużyn z PGEE. Rybnik i Czewa, a powitamy Polonię i Unię.
Liglad jest niesamowity, a reszta Duńczyków chyba jeszcze w środku zimowego snu. Ciekawe co jutro MM zaprezentuje
W takim stylu wyjść z żużlowego niebytu. Po tylu latach. WOW! gość jest zjawiskowy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
z tymi latami w niebycie to bym nie przesadzał :) 2021 i 2022 to były niezłe sezony w 1 lidze. Nie na tyle żeby głosno pukać do Ekstraligi, ale swoje robił. Później bardzo słaby rok 2023 i poprzedni gdy po 1 dobrym meczu został odstawiony w Poznaniu. Ale styl powrotu do elity naprawdę wywołuje uśmiech, nawet mimo tego, że jeździ dla GKMu :)
Doyle ma deja vu z Apatora 2019
Taki trochę licealista w drużynie przedszkolaków
Taki trochę licealista w drużynie przedszkolaków
Jeśli cud się nie stanie to Staszewski przegra 15 z rzędu mecz w Ekstralidze jako trener.
Nie wiem czy ktoś miał kiedyś taką passę.
Nie wiem czy ktoś miał kiedyś taką passę.
Dawać go do SGP.
Richie Faulkner:
Oglądajac transmisję z Czewy skojarzyło mi się ekipa Eleven z zeszłorocznym Apatorem.
Na mikrofonie mają 3 kozackich seniorów (Korościel, Kuźbicki, Musiał) i 1 parodystę (Markowski). A w parku maszyn słabiutcy juniorzy.
Na mikrofonie mają 3 kozackich seniorów (Korościel, Kuźbicki, Musiał) i 1 parodystę (Markowski). A w parku maszyn słabiutcy juniorzy.
"pokonany Łoboda w korespondencyjnym pojedynku z Frankiem Karczewskim"
Maciej Markowski, 2025
EDIT: nie wiem Flagg czy chodziło Ci m.in. o powyższy cytat, ale pełna zgoda :)
Maciej Markowski, 2025
EDIT: nie wiem Flagg czy chodziło Ci m.in. o powyższy cytat, ale pełna zgoda :)
Flagg pisze:Oglądajac transmisję z Czewy skojarzyło mi się ekipa Eleven z zeszłorocznym Apatorem.
Ale Marcelina w wywiadach daje radę i jest przykładem tego , że kobieta w transmisji żużlowej nie musi tylko ładnie wyglądać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Marcelina jak najbardziej, ale ona jednak w Eleven zdecydowanie częściej w prowadzila studio, a nie latala po parku maszyn
Flagg pisze:Oglądajac transmisję z Czewy skojarzyło mi się ekipa Eleven z zeszłorocznym Apatorem.
Mnie też kompletnie nie pasuje i bardzo odstaje od pozostałych. Małolat bez dystansu (a konkretniej z kijem w tyłku) widzący to, co chce widzieć, a nie to, co się faktycznie dzieje na torze.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
jak w Eurosporcie był SEC to takim komentatorskim odkryciem był Jakub Pieczatowski. Nie wiem co on teraz robi, ale szkoda że nie komentuje żużla skoro robią to takie asy jak Markowski czy Noskowicz
W ubiegłym sezonie komentował Elite League w Eurosporcie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jak na razie w ekstralidze wygrane gości. Mam nadzieję, że jutro zlepek z Rybnika przełamie ten trend. Będę mocno trzymał kciuki.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"