Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
W Gdańsku już chyba mają zaległości wobec zawodników...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Już? To kiedyś nie mieli? :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Zdunek chyba zaczął Bliki puszczać, tylko do Iversena nie ma numeru telefonu :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie wiem jakie odstawiają machlojki przy zdobywaniu licencji, ale jakoś na koniec roku są niby na czysto z zawodnikami. Przynajmniej na papierze. Ciekawie się ogląda ten pojedynek nieudaczników. W tym meczu nie wygra lepszy, po prostu przegra ten kto jest większym frajerem 
-
rumburaquee
- Zawodowiec
O ja naiwny dałem w sts nabrać się na Krzysia i Wybrzeże.
Stary dobry Gała wrócił 
Gala jest absolutnie niemożliwy. Jakieś testy psychologiczne czas chyba wprowadzić
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gała powinien mieć zakaz uprawiania tego sportu
On nie umie jeździć na normalnych torach a co dopiero w Gdańsku...
Całe szczęście, że nie wysłał Gapy na wózek.
Zakaz wyjazdu na tor do końca życia! Wystarczająco chłopaki ryzykują bez takich artystów na torze.
Zakaz wyjazdu na tor do końca życia! Wystarczająco chłopaki ryzykują bez takich artystów na torze.
- tezetomaniak
- Trener
Czas powołać jakiś organ, który będzie zawieszał lub odbierał licencje takim paralitykom. Jak można mówić o zawodowym motocykliście, który nie ma podstaw zachowania na motocyklu. Won do szkoły.
tezetomaniak pisze:Czas powołać jakiś organ, który będzie zawieszał lub odbierał licencje takim paralitykom. Jak można mówić o zawodowym motocykliście, który nie ma podstaw zachowania na motocyklu. Won do szkoły.
Masz za wysokie wymagania wobec ludzi, którzy do tej pory nie ukarali Kurtza za zdewastowanie Berge.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Nie dość że niesamowity paralityk to dodatkowo bez żadnych hamulców i wyobraźni. Chodzący (jeżdżący) przepis na katastrofę. Od minimum 7 lat tak jeździ i nic z tym nie zrobiono.
Swoją drogą bardzo ładny bieg Stojanowskiego
Swoją drogą bardzo ładny bieg Stojanowskiego
Motor mocny
Odebrać licencji nie ma jak, będziemy odliczać ilu rywali połamie Gała, chyba że wcześniej sam się połamie 
Nie zapominajmy o Poczcie. Jak tego pod taśmą widzę, to mi wszystkie włosy dęba stają.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
no nie ma, ale to można wprowadzić przepisy, które po iluś tam wykluczeniach będą skutkować zawieszeniem i obowiązkowymi badaniami oraz ponownym zdaniem licencji. I po kilku kolejnych znowu, z dłuższą przerwą, aż do skutku. Przykład Miedzińskiego nikogo na górze nie nauczył. Czekajmy na następnego
EDIT: nie oglądam wszystkich meczów, ale ostatnio ze 2 razy Stal widziałem i Poczta chyba się trochę uspokoił
EDIT: nie oglądam wszystkich meczów, ale ostatnio ze 2 razy Stal widziałem i Poczta chyba się trochę uspokoił
Problem jest taki, że wciąż Adrianowi ktoś daje kontrakt (nie wiem po co)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Miedzińskiemu zajęło wiele lat, zanim sam się wyeliminował. W kolejce Gała, Poczta i Kvech. Oby tylko nikogo nie uszkodzili po drodze, a daleko nie jest.
Fajfer nauczył się upadać po gorzowsku. I wykluczenie :)
Fajfer dobra gorzowska szkoła. Nie wiem, jak komentatorzy C+ widzieli tam powtórkę w czterech
Flagg pisze:Fajfer dobra gorzowska szkoła. Nie wiem, jak komentatorzy C+ widzieli tam powtórkę w czterech
Dla nich właściwie każdy upadek w pierwszym łuku to potencjalna powtórka w czterech.
Niespodzianki we Wrocławiu nie będzie. Wrocław od początku kontroluje mecz. Szczerze myślałem że będzie wyrównane spotkanie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
powinni zamienić Fajfera (dzisiaj pokazał, że się uczy, ale to jeszcze nie ta liga) na któregoś z Pawlickich i Vaculika na Doyla'a. I mecze zamiast skrócenia do 90 minut, by trwały 4 godziny 
Sparta na ten moment jest mocno uzależniona od postawy Kowalskiego. Juniorzy nierówno, podobnie Janowski i Woffinden. A Kowalski u siebie jeździ znakomicie. Problem jest na wyjazdach, gdzie Bartek w dwóch meczach zrobił chyba 2 pkt.