Prymus pisze:To jak jest 5:0 tez są bonusy?!Zawsze wydawało mi sie ze nie, tak samo jak koncza we trzech na 3:3.
Masz racje. Z rozpędu podliczyłem mu 3 bonusy a powinno być 2.
Pozdr.
KrzyÅ› pisze:
Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...
Jinxsior pisze:KrzyÅ› pisze:
Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...
Wiesz co mały robaczku nie bede z toba dyskutował,bo do piet mi nie dorastasz,przeanalizowałem wiekszosc twoich postow i doszedłem do wniosku ze jestes jedna wielka choragiewką i bardzi szybko zmieniasz zdanie.W jednym poscie wypisujesz jaki to Piszcz jest cudowny a w nastepnym nazywasz go pajacem i tyczy sie to wiekszosci zawodnnikow.
A jeszcze nie tak dawno pisałes ze sobie zasłuzul na to ze nie jest w składzie i ze wyleci i z Angli i z Polski.
Wiec sie gowniarzu zastanow o co ci tak naprawde chodzi i nie pyskuj mi tu bo masz za mało wiosen przezytych.Troche szacunku a jak sie cos naprawde nie podoba to prosze bardzo moze sie spotkac zobaczymy jaki jestes ura bura baranie.
arOn_ek pisze:Gawrzyk gdzie ty sie kurwa chowales?
Gelo pisze:Sorry ze spytam, ale gdzie się podziali fani drużyny która jest na fali? Pochowali ogony razem z flagami?
Moje przypuszczenia co do Karlssona się sprawdziły - Jest on sprzedawaczykiem!
Regdal pisze:Moje przypuszczenia co do Karlssona się sprawdziły - Jest on sprzedawaczykiem!
Zastanawiający jest fakt,że najlepszy zawodnik 1 ligi w tak ważnym meczu delikatnie mówiąc - zawodzi,podobno jego mechanik jest z Rzeszowa ? Czy to może mieć jakiś związek z dzisiejszymi wynikami Karlssona na torze ?
![]()
![]()