Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Rzadko się ogląda takie wpasowanie z premedytacją w płot. Naprawdę żenada, a ,,w nagrodę" co najmniej żółta kartka jeśli jest w SGP, o wykluczeniu nie wspomnę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Zajebiście że ten złamas Gollob usprawiedliwił to przypadkiem. Ręce opadają.
Majewski, Bajerski morda oczywiście krótko.
Gollob: "tu nie ma żadnego podtekstu".
Rzygać się chce. I jak tu kibicować Zmarzlikowi skoro tak go wszyscy chronią?
Gollob: "tu nie ma żadnego podtekstu".
Rzygać się chce. I jak tu kibicować Zmarzlikowi skoro tak go wszyscy chronią?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Makabrycznie to wyglądało. Nie wiem jakim cudem Sajfutdinow wyszedł bez szwanku. Zmarzlik jest mega zmotywowany, ale bez przesady, to był bandycki atak.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Żenująca sytuacja. Mam nadzieję, że chociaż Zmarzlik posypie głowę popiołem, bo w tej śmiesznej telewizji nie dość, że nie ma kto go opierdolić, to jeszcze plotą o przypadku... Do tej pory mnie trochę denerwowały komentarze o faworyzowaniu Zmarzlika, ale to co się tu wydarzyło jest szokujące... To był atak na czerwień, a oni nawet go nie wykluczają.
A. Łaguta właśnie zyskał jednego kibica w wyścigu po tytuł MŚ 2021. Zmarzlikowi należało się w tym biegu W.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Sam w to nie wierzę, ale ja też dzisiaj za Artiomem.
Chociaż raczej przeciw Zmarzlikowi.
Chociaż raczej przeciw Zmarzlikowi.
Mają boksy obok siebie ale nie widziałem żeby Zmarzlik podszedł do Emila i go przeprosił.Chyba że coś przegapiłem.
A nie można by stwierdzić, że Zmarzlik do wykluczenia, studio jest mega stronnicze, ale niech jednak Polak wygra to złoto, a nie Rus?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie jestem w stanie kibicować komuś, kto jest chroniony i ubóstwiany przez całe studio oraz sędziów.
Dzisiejsze tłumaczenie tego bandytyzmu przez Golloba oraz milczenie reszty w studio to naprawdę przegięcie pały.
Każdy inny zawodnik zostałby zlinczowany za takie coś.
Dzisiejsze tłumaczenie tego bandytyzmu przez Golloba oraz milczenie reszty w studio to naprawdę przegięcie pały.
Każdy inny zawodnik zostałby zlinczowany za takie coś.
To prawda. Tylko czy to wina Zmarzlika czy debili w studiu?
Richie Faulkner:
Debili w studiu.
Ale bezczelne wsadzenie w płot Emila, brak szacunku do jego kości to już bezapelacyjnie wina Zmarzlika. Przykro by było jakby taki ktoś został mistrzem świata.
Ale bezczelne wsadzenie w płot Emila, brak szacunku do jego kości to już bezapelacyjnie wina Zmarzlika. Przykro by było jakby taki ktoś został mistrzem świata.
Nie takie rzeczy robili mistrzowie świata. Atak oczywiście naganny i do wykluczenia. Zmarzlik powinien przeprosić. Wszystko się zgadza. Ale, żeby takie coś wystarczyło do kibicowania Łagucie to przesada moim zdaniem.
Ale takie efekty daje gadanie w studiu właśnie.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Nie takie rzeczy robili mistrzowie świata. Atak oczywiście naganny i do wykluczenia. Zmarzlik powinien przeprosić. Wszystko się zgadza. Ale, żeby takie coś wystarczyło do kibicowania Łagucie to przesada moim zdaniem.
dlaczego przesada? czy muszę kibicować Zmarzlikowi ,bo jest Polakiem? w przyszłym roku będę za Mikkelem . będę kibicował "swojakowi" nie Zimnemu ,Przedpełskiemu czy Magicowi. moje prawo
Ostatnio zmieniony 1 października 2021, o 21:43 przez JackiDoIt, łącznie zmieniany 1 raz.
RadeKas pisze:A nie można by stwierdzić, że Zmarzlik do wykluczenia, studio jest mega stronnicze, ale niech jednak Polak wygra to złoto, a nie Rus?
Bo trzeba temu Rusowi oddać, że prezentuje się w tym roku nadzwyczajnie. I to nie jest tak że tylko start i dzida do przodu. Po prostu Artiom widzi więcej jeśli chodzi o nawierzchnię i skrzętnie to wykorzystuje. Jest chyba jedynym człowiekiem któremu dziś nie podnosi koła ani nie prostuje w łuku.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale żyjemy wciąz w wolnym kraju i każdy może kibicować komu chce :) dla mnie narodowość w żużlu ma drugorzędne znaczenie, za rok pewnie najmocniej będę ściskać kciuki za Mikkela
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
kibicLBN pisze:RadeKas pisze:A nie można by stwierdzić, że Zmarzlik do wykluczenia, studio jest mega stronnicze, ale niech jednak Polak wygra to złoto, a nie Rus?
Bo trzeba temu Rusowi oddać, że prezentuje się w tym roku nadzwyczajnie. I to nie jest tak że tylko start i dzida do przodu. Po prostu Artiom widzi więcej jeśli chodzi o nawierzchnię i skrzętnie to wykorzystuje. Jest chyba jedynym człowiekiem któremu dziś nie podnosi koła ani nie prostuje w łuku.
Za zasługi się mistrza nie wygrywa tylko jazdą. Jak wygra to wygra.
Richie Faulkner:
-
CKM1946
- Zawodowiec
I Świetnie się skończyło. Artem już tego nie może wypuścić.
Jak głowa wytrzyma (w co wierzę) to nie powinien mieć problemu.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
- niespokojny
- Trener
Laguta to taki Pedersen 2007-2008. Albo Hancock od 2011. Nuda.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja z reguły oglądam transmisje SGP na BT Sport z bardzo dobrym, a co ważniejsze obiektywnym, komentarzem Kelvina Tatuma i Nigela Pearsona. A w studio na dodatek Scott Nicholls. Nikt nikomu w dupę nie włazi.
Czytam i przecieram oczy ze zdumienia. Gollob złamas? Cudownie się stało i Artiom nie wypuści? Wszyscy tylko nie Zmarzlik? Czy oby na pewno jesteście kibicami żużla?
Gelo pisze:Czytam i przecieram oczy ze zdumienia. Gollob złamas? Cudownie się stało i Artiom nie wypuści? Wszyscy tylko nie Zmarzlik? Czy oby na pewno jesteście kibicami żużla?
a czy kibic żużla musi spuszczać się na samo nazwisko Zmarzlik?
- tezetomaniak
- Trener
Chyba jesteście jeszcze pijani od tego srebra. Zmarzlik może i zostawił Emilowi za mało miejsca, ale widziałem na żużlu dziesiątki dużo brutalniejszych ataków. Pech Emila, że brzydko upadł. To że kibicujecie ruskiemu w sumie jest zrozumiałe. Wszystko co na wschód od Wisły... :)
Pełna kontrola nad motocyklem, pełny przegląd pola, a przy tym noga w górze i dopychanie do bandy gościa, który jedzie obok. Albo zamykasz gaz albo idziesz w dechy. Chyba trudno o bardziej brutalny atak. Zaliczenie tego wyprzedzenia jest zdumiewające.
Mnie się ta akcja skojarzyła z finiszem jednego z etapów kolarskiego TDP ze dwa lata wstecz. Tam się skończyło reanimacją jednego i jakąś długą dyskwalifikacją drugiego.
Mnie się ta akcja skojarzyła z finiszem jednego z etapów kolarskiego TDP ze dwa lata wstecz. Tam się skończyło reanimacją jednego i jakąś długą dyskwalifikacją drugiego.