Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Majac bilet na sektor C gdzie mozna kupic program? Ktoras kasa jest otwarta?
baranek pisze:Majac bilet na sektor C gdzie mozna kupic program? Ktoras kasa jest otwarta?
Sklep kibica.Albo od ulicy albo po wejściu na stadion.Teraz już działa na obie strony.
Ostatnio majac na C mogles kupic tylko z ulicy, bo na samym stadionie nie bylo dojscia do sklepu z uwagi na "zaszczepione" sektory. Chyba ze byl jakis drugi sklep dla tej polowki stadionu, ale ja takowego nie widzialem.
Speedway pisze:Ostatnio majac na C mogles kupic tylko z ulicy, bo na samym stadionie nie bylo dojscia do sklepu z uwagi na "zaszczepione" sektory. Chyba ze byl jakis drugi sklep dla tej polowki stadionu, ale ja takowego nie widzialem.
Teraz już podobno ma nie być podziałów.Dojść się dało tylko dołem sektorów przy bandzie.
Mam bilet do odstąpienia. Sektor A4 rząd 11
506458600
506458600
Nie wiem kto w klubie (w eventim?) wpadł na pomysł by na ten sam sektor sprzedawać zarówno bilety na konkretne miejsca (oznaczenie: sektor, rząd i miejsce - w I turze sprzedaży) jak i "miejsca nienumerowane" (gdzie podano tylko sektor), co było w II (?) a na pewno w III turze sprzedaży. Zająłem sobie losowo wybrane miejsce (takie bez naklejki) godzinę przed meczem jako posiadacz biletu na "miejsce nienumerowane". 10 minut przed zawodami wbijają 3 osoby z biletami na miejsca, w tym niestety moje. Kolesie są "na prawie" bo mają papier czyli bilet i nie zamierzają odpuścić. Jako człowiek bezkonfliktowy (i kulturalny
) wraz z dwoma innymi osobami przesiadamy się choć nie jest to łatwe, bo w koło już jest niezły ścisk i wpuszczamy przybyłych na ich miejsca. Tylko po co to zamieszanie i bez sensu tworzenie sytuacji konfliktowych?
Skoro mam bilet tylko z oznaczeniem sektora to skąd mam kurła wiedzieć na które miejsca sprzedano bilet a na którym mogę sobie siedzieć bezstresowo i na legalu bo jest "nienumerowane". Na poprzednim meczu były na biletach tylko oznaczenia sektora i wszystko było jasne - kto pierwszy ten lepszy - teraz połowa ma oznaczone miejsca a połowa nie, w zależności w której turze sprzedaży nabyta. Czy wszystko trzeba aż tak komplikować?
Co mecz inne zasady kupna i wejścia, kto nad tym panuje, kto to wymyśla? Tylko nie piszcie że to wymóg pandemiczny. Wszyscy wymieszani, razem szczepieni i nie, więc o co chodzi?
Klubie kochany, nie idź tą drogą!
Takie było ciśnienie na karnety, a teraz nie ma komu biletu kupić. Rozumiem, mało jest zaszczepionych, ale że aż tak mało? No chyba, że większość kibiców już na wakacjach, póki można.
Skoro mam bilet tylko z oznaczeniem sektora to skąd mam kurła wiedzieć na które miejsca sprzedano bilet a na którym mogę sobie siedzieć bezstresowo i na legalu bo jest "nienumerowane". Na poprzednim meczu były na biletach tylko oznaczenia sektora i wszystko było jasne - kto pierwszy ten lepszy - teraz połowa ma oznaczone miejsca a połowa nie, w zależności w której turze sprzedaży nabyta. Czy wszystko trzeba aż tak komplikować?
Co mecz inne zasady kupna i wejścia, kto nad tym panuje, kto to wymyśla? Tylko nie piszcie że to wymóg pandemiczny. Wszyscy wymieszani, razem szczepieni i nie, więc o co chodzi?
Klubie kochany, nie idź tą drogą!
Takie było ciśnienie na karnety, a teraz nie ma komu biletu kupić. Rozumiem, mało jest zaszczepionych, ale że aż tak mało? No chyba, że większość kibiców już na wakacjach, póki można.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Wiadomo kiedy rusza sprzedaż na GP ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
System sprzedaży na ostatni mecz należy ocenić jednoznacznie - bezsens rodzący konflikty. Jedni kupują bilet na określone miejsca, pozostali, nie wiedząc które zostały zajęte, na resztę. Gdzie mam siadać???!!!
Rozwiązania są dwa - wszyscy mają miejsca numerowane lub wszyscy mają bilet i zajmują gdzie chcą (bilet na sektor i tak nie oznacza, że w tym sektorze muszę zająć miejsce, bo nikt tego na naszym stadionie nie wyegzekwuje).
Czy to takie trudne dla osób decyzyjnych? A może klub ma nas, kibiców gdzieś?
Nie kupuję tłumaczeń, że są ograniczenia wynikających z covid. Przecież te oświadczenia o szczepieniu to parodia. Wydrukowałem paszporty covidowe i dwukrotnie nikt nawet nie chciał na to zerknąć. Wczoraj były tylko oświadczenia przy zakupie. Ale za pierwszym razem miały być sprawdzane. Nikt nie sprawdzał!
Rozwiązania są dwa - wszyscy mają miejsca numerowane lub wszyscy mają bilet i zajmują gdzie chcą (bilet na sektor i tak nie oznacza, że w tym sektorze muszę zająć miejsce, bo nikt tego na naszym stadionie nie wyegzekwuje).
Czy to takie trudne dla osób decyzyjnych? A może klub ma nas, kibiców gdzieś?
Nie kupuję tłumaczeń, że są ograniczenia wynikających z covid. Przecież te oświadczenia o szczepieniu to parodia. Wydrukowałem paszporty covidowe i dwukrotnie nikt nawet nie chciał na to zerknąć. Wczoraj były tylko oświadczenia przy zakupie. Ale za pierwszym razem miały być sprawdzane. Nikt nie sprawdzał!
Każdemu jego Everest...
^^^ Mi na Gorzów sprawdzali (oczywiście bez skanowania),teraz wystarczyło oświadczenie ;)
Cz@rek pisze:^^^ Mi na Gorzów sprawdzali (oczywiście bez skanowania),teraz wystarczyło oświadczenie ;)
Oczywiście ze sprawdzali i tego się trzymajmy:)
A podział sektorów na miejsca numerowane i nie totalnie bezsensowny.Oby pierwszy i ostatni raz.
Niestety w eventim.pl i w klubie nie czytają naszego forum, bo znowu są miejsca numerowane (I i II etap) i nienumerowane. Na dodatek brak możliwości wyboru miejsca numerowanego i z automatu przydzieliło mi rząd 1, tak jak początkowo na Grand Prix. Co za bezsens totalny...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Sprzedam 2 bilety na Gp we Wrocławiu na 31.07.21
Na GKM to już dostępne bilety dla nie karnetowców ? Bo mi umknęło ?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Panowie, czy konieczne jest drukowanie biletu, czy obejdzie się bez i wystarczy tylko pokazać to co przyszlo na email?
Pozdrawuan
Pozdrawuan
Musisz zeskanować kod na bilecie. Nie musi być wydruk, może być np. na telefonie.
KDS pisze:Musisz zeskanować kod na bilecie. Nie musi być wydruk, może być np. na telefonie.
Dziekuje za info. Na bilecie informacja ze wydrukowany jest tylko ważny, ale dziwne by to było w czasach smartfonow
Mam jeden bilet do sprzedania na dzisiaj, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na PW :)
Orientuje się ktoś czy na mecze fazy play off będą obowiązywały te same zasady jak dotychczas - karnetowicze mają pierwszeństwo ?
Teoretycznie jakby na to patrzeć no to karnety na PO nie obowiązują w normalnej sytuacji. Pytanie jak teraz będzie i czy ceny będą wyższe biletów.
- niespokojny
- Trener
Karnety nie obowiazywaly tez na pierwsze dwa mecze bo stadion byl zamkniety wiec ciezko przyrownywac teorie z lat ubieglych. W komunikacie z kwietnia byla informacja ze karnetowicze maja pierwszenstwo na wszystkie mecze Motoru w sezonie 2021 wiec wynika z tego ze na PO tez.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
nie ma info jeszcze o biletach?
!Tylko Motor z Lublina!
Jest, 50 ulgowy 70 normalny..
- niespokojny
- Trener
Powiem tak. Pozdrawiam środkowym palcem. Stadion był zamknięty na 2 kolejki, potem 25%, potem 50%... tym razem czuje się mocno wydymany posiadając karnet.
Potraktowano karnetowiczów jak pastuchów do obskubania. Zapłaciłem 60% ceny nie mając gwarancji, że wejdę na jakikolwiek mecz. Ostatecznie udało się wejść na 4 z czego na 3 i tak bym dostał bilet bo wszystkie nie poszły.
I teraz klub w ramach dziękuję mówi mi - ustaw się w kolejce i walcz ze sraczką sukcesu, gdzie wiadomo ze przez pierwsze pół godziny serwer padnie.
Jak ktoś chętny na karnety na sezon 2022 to zapraszam do kontaktu. Wkurwili mnie do białości. Zero lojalności, tak się nie robi. W innych ośrodkach nie było żadnej "darowizny" na rzecz klubu a karnetowicze i tak mieli pierwszeństwo.
Mało tego, komunikat był że pierwszeństwo jest na mecze Motoru w sezonie 2021. NIGDZIE nie było zaznaczone, że tylko na rundę zasadniczą.
Potraktowano karnetowiczów jak pastuchów do obskubania. Zapłaciłem 60% ceny nie mając gwarancji, że wejdę na jakikolwiek mecz. Ostatecznie udało się wejść na 4 z czego na 3 i tak bym dostał bilet bo wszystkie nie poszły.
I teraz klub w ramach dziękuję mówi mi - ustaw się w kolejce i walcz ze sraczką sukcesu, gdzie wiadomo ze przez pierwsze pół godziny serwer padnie.
Jak ktoś chętny na karnety na sezon 2022 to zapraszam do kontaktu. Wkurwili mnie do białości. Zero lojalności, tak się nie robi. W innych ośrodkach nie było żadnej "darowizny" na rzecz klubu a karnetowicze i tak mieli pierwszeństwo.
Mało tego, komunikat był że pierwszeństwo jest na mecze Motoru w sezonie 2021. NIGDZIE nie było zaznaczone, że tylko na rundę zasadniczą.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Według mnie sytuacja z karnetami w tym roku to skandal i jawne dymano w anusa kibica taki karnet posiadającego.
Już było to pisane kilkukrotnie, ale jeszcze nigdy nigdzie nie płaciłem za bilety, mając w ręku karnet. I jeszcze trzeba o te bilety walczyć.
Tak tak wiem pandemia srandemia, wszystko można tym teraz wytłumaczyć. Tfu. Kurestwo.
Już było to pisane kilkukrotnie, ale jeszcze nigdy nigdzie nie płaciłem za bilety, mając w ręku karnet. I jeszcze trzeba o te bilety walczyć.
Tak tak wiem pandemia srandemia, wszystko można tym teraz wytłumaczyć. Tfu. Kurestwo.