V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#176 Postautor: Sprawiedliwy » 30 sierpnia 2004, o 11:30

Shack pisze:na ZZ za palucha Gorzowianie zrobili 12 punktow :]

niema co się podniecac tym ZZ bo biorąc uwagę to dostali 3pkt. dzięki zastosowaniu tej możliwości regulaminowaj bo Hlib i tak by pojechał (mógłby pojechać) pięć razy nawet jakby nie bylo ZZ.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#177 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:33

Oj cos ci sie pomylilo
za Bola jechal raz Flis i 3 razy Hlib.

Regulamin nie przewiduje takiej mozliwosci. wiec chyba mi sie nie pomyliło.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#179 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:39

Gawrzyk pisze:bieg drugi za Palucha Flis
bieg piaty za Palucha Hlib
bieg dziwiaty za Palucha Hlib
bieg jedenasty za Palucha Hlib

hlib jak rozumiem był na rezerwie (nr 7)? nie pasuje mi tu cos, ale mogę sie mylić.

Awatar użytkownika
toni

#180 Postautor: toni » 30 sierpnia 2004, o 11:58

Krychs pisze:
KrzyÅ› pisze:
Shack pisze:a po co bylo awansowac do I ligi z II kiedy mieslismy budżet chyba ze 300 tyś ??? no po co byla nam ta pierwsza liga ???????? po co?????

No własnie po co?Po to aby w I lidze kalkulowac co nam sie opłaca przegrać a co wygrać?

Proponuje żebyś od przyszłego sezonu zaczął kibicować drużynie z II ligowego Krosna :wink:

Poki co to drużyna z Krosna ma spore szanse na awans do I ligii więc nie drwij sobie z Krosna......... :evil:

harry
Trener

#182 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 12:11

mikas pisze:Gawrzyk w swojej relacji powyżej zapomniałeś wspomniec o jednym z naszych zawodników, którego jazda zresztą mnie najbardziej interesuje :twisted: . Czy mógłbyś napisać kilka słów o jego postawie we wczorajszym meczu??

Najlepszy mecz w tym sezonie Franka. Przyjechał na mecz z dziewczyną ( ładna) więc może dodatkowa mobilizacja? Wygrał wszystkie starty ale rozegranie pierwszego łuku już gorzej i spadał. W biegu z Hlibem wiózł go przez 3 kólka ale Hlib w swoim stylu ( upomnienie przez sędziego) go załatwił - cudem nie leżał- byłem pewny, że Hlib dostanie w parkingu między oczy ale rozmyło się. W ostatnim biegu w pierwszym łuku jechali z Grześkiem na 5-1 ale Mariusz nie pomyślał a Grzesik nie poczekał i Flis sie wcisnął miedzy nich - wielka szkoda. Dodatkowo brak zrozumienia z Sebą - co najmniej raz po atomowych startach przeszkodzili sobie - mam nadzieję błąd do wyeliminowania. Generalnie jak na początku napisałem jak na niego to bardzo dobrze

Awatar użytkownika
fLiGiErT_MiSzCz

#183 Postautor: fLiGiErT_MiSzCz » 30 sierpnia 2004, o 12:27

no to sie tabela pieknie ulozyla :D zycze wam zwyciestwa w meczu z gdanskiem! wtedy ostatnia kolejka a w szczegolnosci mecz lublin-rzeszow zapowiada sie pasjonujaco!!! i oby w tym spotkaniu padl remis :lol: co daje druzynie z rzeszowa przepustke do barazy...
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#184 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 12:47

Dzieki Gawrzyk i Harry. Teraz jestem już bardziej spokojny o wyniki drużyny,bo przyznam szczerze,że przeszło mi przez myśl że znowu nie walczył, szczególnie jak zobaczyłem że stracił 2pkt. w ostatnim biegu. No i koniecznie musi Franek przywieźć na te ostatnie mecze do Lublina tą swoją dziewczynę, a najlepiej to niech ją też zabiera na treningi :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#186 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 12:58

Chodziło mi bardziej że jestem spokojny o to że wszyscy raczej będą dawać z siebie wszystko w kolejnych meczach. A jak to sie przełoży na punkty to zobaczymy. narazie chyba trzeba zagonić Franka i Sebę do treningu i niech sie uczą rozgrywać pierwszy łuk, bo chyba jeszcze za dobrze się nie rozumieją.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#187 Postautor: istred » 30 sierpnia 2004, o 13:05

Byłem na meczu więc napiszę jak to wyglądało na żywo.
Nie widziałem pierwszych biegów, ponieważ mieliśmy w Zwoleniu awarię autokaru i czekaliśmy na nasępny, który jechał z Lublina. Sprężyliśmy się jednak i przyjechaliśmy po 4 biegu. Bardzo fajnie zachowali się kibice Stali, którzy apelowali do sędziego o to, żeby mecz się rozpoczął z delikatnym opóźnieniem.
W dalszych biegach wyglądało to całkiem nieźle. Bardzo dobre starty Lublinian, często słabe rozegranie pierwszego wirażu (wychodzi chyba brak wspólnych treningów). Traciliśmy też pozycje na dystansie po ładnych akcjach Gorzowian. Czasami próbowliśmy ustawić parę, ale nie wychodziło. Dobrze zaprezentowali się Seba, Franek, Knapp, ale przede wszystkim za postawę trzeba pogratulować Danielowi, który pojechał tak jak się od niego oczekuje.

Wielkie dzięki za przyjęcie nas przez kibiców z Gorzowa, było naprawde super. :!:

sebaxy

#188 Postautor: sebaxy » 30 sierpnia 2004, o 13:49

Jakiś czas temu pisałem, że widziałem Trumińskiego w Gdańsku i uważam, że jest zdecydowanie bardziej zdeterminowany na torze od Mordela, to ktos odpowiadał, że na treningach jest cieńszy, że Mordel na treningach jest mistrzem świata!!!! No i okazało się...Niech Jurek da sobie spokój i zrobi miejsce młodym. I nawet jak Trumna pojedzie kiepsko w następnych meczach, to głowy popiołem nie posypię i z uporem maniaka będę głosił hasło"PANU DARKOWI I PANU JURKOWI JUŻ DZIĘKUJEMY". Aha i brawo jeszcze dla pseudo zawodników z Gdańska, za przegrany mecz z Rzeszowem. Pozdrawiam Lublin i tylko prawdziwych kibiców czarnego sportu!

Awatar użytkownika
Michał

#189 Postautor: MichaÅ‚ » 30 sierpnia 2004, o 15:05

wielkie dzięki dla kibiców Gorzowa...przyjecie bylo fantastyczne !!! podróż męcząca ale sie opłacało bo wrażeń było sporo...pomimo problemów z pompą paliwową :D udało nam sie dojechać..mam nadzieje że troche głupio tym którzy niewierzyli że zdążymy na zawody i chcieli zawracać autokar do Lublina...więcej wiary !!! wielkie pozdro dla szalonej ekipy z tylnych siedzeń :D Rytel jesteś the best :D

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#191 Postautor: DonKamizi » 30 sierpnia 2004, o 16:19

Gawrzyk pisze:Z hlibem chodzilo o to, że jak Seba wjezdzal do parkingu to Hlib tez chcial to zrobic i wjechal od tylu w Sebe. Trafil swoj na swego i poszlo ;]

Dla ścisłości tylko napiszę, że to Sebek wjechał w bok motoru Hliba....za bardzo sie rozpędził :lol: :lol:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
loko1980

#193 Postautor: loko1980 » 30 sierpnia 2004, o 17:17

Przyznam szczerze, ze gdy dowiedzialem sie na stadionie o absencji Palucha, nie wierzylem specjalnie w zwyciestwo Stali. Musicie sobie zdac sprawe ze jechaliscie praktycznie ze skladem juniorskim Stali Gorzow, bylo tylko dwoch seniorow Flis i Hucko, a do tego 20 letni Rajkowski, 18 letni Hlibek i 17latkowie Dabrowski i Brzozowski... zmierzam do tego ze na tle tego mlodego zestawienia zaprezentowaliscie sie bardzo slabo, bo Hlib robi 11, taki Kamil Brzozowski przywozi 4+3 pkt., Rajkes 7+1 i Dąbrowski 1, acha nawet Hućko uzbieral 6 pkt.-niesamowite:) Dlatego w perspektywie dalszych potyczek Sipmy Lublin, nawet przy wsparciu "Okularnika".... zycze wam powodzenia:))))

Awatar użytkownika
Tadzix

PARASOLKI

#194 Postautor: Tadzix » 30 sierpnia 2004, o 17:43

Było kozacko, pozdro dla wszystkich z autokaru!!!!!!! :D :D Rytel pijesz jeszcze?

ps. Ciekawe czy Norbi pojechal do Czestochowy 8)

Awatar użytkownika
Rytel
Kontakt:

#195 Postautor: Rytel » 30 sierpnia 2004, o 23:04

Dziękuję kibicom Stali Gorzów za wspaniałem przyjęcie, naszym wodzirejom za wyjazd, opiekę i towarzystwo. Wielkie Dzięki naszym żużlowcom za cenny punkt i oczywiście za widowisko. Pozdrawiam wszystkich, z którymi miałem przyjemność kibicować w Gorzowie. A teraz do Karoli i Michała: Nie, to Wy jesteście NAJLEPSI, dzięki!!! Wampir jeszcze powróci, narazionki(':twisted:')
P.S Mam wenÄ™ dziÅ›:)
na razie nie życzę sobie dodatkowych podpisów:)

Awatar użytkownika
Rytel
Kontakt:

#196 Postautor: Rytel » 30 sierpnia 2004, o 23:09

Przepraszam za błąd jaki wkradł się w mój tekst (jest wspaniałem a powinno być wspaniałe)
na razie nie życzę sobie dodatkowych podpisów:)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#197 Postautor: jas » 30 sierpnia 2004, o 23:46

to nie mogłeś edytować?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#198 Postautor: RadeKas » 30 sierpnia 2004, o 23:48

Odpusc koledze, widac ze poczatkujacy na wszelakich forach 8)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#200 Postautor: RadeKas » 30 sierpnia 2004, o 23:52

ostry chlopak :lol:

Dobrze ze Trumna nie zdazyl mu oddac 8)