Slavko pisze:Flagg pisze:Od 2021 gościem w 2 lidze może być tylko zawodnik U21
Na jakiej podstawie tak mówisz?
Na podstawie regulaminu zuzlowego na sezon 2021
Slavko pisze:Flagg pisze:Od 2021 gościem w 2 lidze może być tylko zawodnik U21
Kargolo pisze:Ale i tak tęsknię do czasów kiedy każdy zawodnik miał swój własny kevlar ;)
_piotrusss pisze:Mi się jakoś średnio kompnują nasze barwy na kewlarach czy innych strojach. Dominacja białego lub czarnego koloru zdecydowanie przynosi dobry efekt.
Kshyhu pisze:Nie mówię, że mają być całe w naszych barwach, ale jakieś wstawki by nie zaszkodziły. W 2019 było ich sporo, w 2020 mniej, ale nadal były, a te na 2021 rok mają chociaż jedną żółtą plamkę?
Perez pisze:Też tak uważam gdzieś ten żółty powinien być.
_piotrusss pisze:No pewnie, zwróć uwagę jak wsiadają do helikoptera (około 14 sekundy).
Flagg pisze:Slavko pisze:Flagg pisze:Od 2021 gościem w 2 lidze może być tylko zawodnik U21
Na podstawie regulaminu zuzlowego na sezon 2021
Nieprawda. Doczytaj regulamin przynaleznosci klubowej.
Flagg pisze:Tak samo jak polowa ligi ma niebiesko - żółte - Grudziądz, Gorzów, poniekąd Toruń
Chyba najbardziej oryginalne byłyby...biało - żółte :)Nieprawda. Doczytaj regulamin przynaleznosci klubowej.
Masz rację, zwracam honor. W pierwotnej wersji jaką podawały media, mowa była o gościu jedynie U21. Widać wraz z ogłoszeniem regulaminu wrócili jednak do zasad obowiązujących w poprzednich sezonach.
istred pisze:Mi białe kewlary bardzo przypadły do gustu. Chyba najfajniejsze od początku tego klubu.
Niebieskie podobne do ubiegłorocznych.
qpa pisze:Kargolo pisze:Ale i tak tęsknię do czasów kiedy każdy zawodnik miał swój własny kevlar ;)
Tęsknisz za drugą ligą? :) Nie czarkuj tutaj! :)
Kargolo pisze:Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś takie rzeczy były też w Ekstralidze.
Po prostu tamto rozwiązanie było dla mnie ciekawsze i milsze dla oka. Co to ma wspólnego z czarkowym marudzeniem?
istred pisze:W barwach Lotosu :)