Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Flagg
Trener

Re: Żużel w TV

#8101 Postautor: Flagg » 6 maja 2019, o 09:12

Zaratustra pisze:Nie wiem, ja wczoraj wieczorem byłem już nieco zmęczony długim weekendem ;) , ale oglądając magazyn miałem wrażenie, że słowa Ziółkowskiego odnosiły się do W.Lamparta , a nie W.Trofimowa :roll:

Do Trofimova. O młodym Lamparcie nie było wczoraj w ogóle dyskusji przecież.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Flagg
Trener

#8102 Postautor: Flagg » 6 maja 2019, o 11:06

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/82002 ... michelsen-

Wcale nie było tak, że Mikkel odmówił mi zmiany. Chciałbym wyjaśnić ze szczegółami, co miałem na myśli, bo ucierpiał chłopak, który na to kompletnie sobie nie zasłużył. Planowałem puścić Mikkela w trzeciej serii w zastępstwie za Andreasa Jonssona. Podszedłem do Szweda, żeby go o tym uprzedzić. On odpowiedział mi wtedy bardzo zdecydowanym głosem: "Jack, ja to wygram". Zaufałem mu, bo widziałem w jego oczach pewność. To była moja decyzja. Wycofałem się ze zmiany, a Mikkel nie miał z tym nic wspólnego -podsumowuje Ziółkowski.

To ja już szczerze powiem, że nic kompletnie nie rozumiem. Z wypowiedzi wynika, ze nie było tam żadnej wojny i kwasu, a Ziółkowski prostu zaufał AJ-owi, bo ten o to poprosił. Na cholerę to wyciągać w mediach? Robi się z tego zupełnie niepotrzebne zamieszanie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Barti
Junior

#8103 Postautor: Barti » 6 maja 2019, o 11:10

Robi się zamieszanie, bo standardowo w takich sytuacjach jeden sobie dodał, drugi odjął i wyszedł "kwas", bez kwasu. Na co to roztrząsać? Ziółkowski powiedział dwa słowa za dużo i to wszystko.
Czasami coś napisze

Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#8104 Postautor: Torsen » 6 maja 2019, o 11:24

W takim razie, Ziółkowski nie tyle powiedział "za dużo", co wprowadził wszystkich w błąd sugerując czyjąś presję na obsadę wyścigów. Wychodzi na to, że po prostu sam dał ciała, wycofując się z własnej, słusznej decyzji.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#8105 Postautor: ravajas » 6 maja 2019, o 12:07

Niniejszym magiel uważam za zamknięty :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#8106 Postautor: mundzio » 6 maja 2019, o 13:49

a jak dla mnie "fajny" występ Pana Ziółkowskiego, bo widać że jakaś niemoc w decyzyjności jest, a nie od tego jest chyba trener i manager, i wydaje mi się że tu nie chodzi o zawodników.

jakiś szum z Mikkelem teraz niepotrzebny z tego wynikł, a Pan Jacek na pewno nie to chciał osiągnąć, mógł to powiedzieć specjalnie żeby "inni" wiedzieli że nie żartuje i trzeba się zacząć z nim liczyć.

może to pokłosie bezradności Śledzia w stosunku do innych zawodników?

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#8107 Postautor: Hans » 6 maja 2019, o 16:32

Gownoburze zrobily syfy i tyle. Bylo z gory wiadomo, ze chodzilo nie oto, ze zawodnik nie chcial zostac zmienionym a nie pojechac.

A z Tromifovem juz i tak jest progres. Chociaz do wywiadow chodzi z jedna czapka a nie dwoma :cool:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#8108 Postautor: papi » 6 maja 2019, o 16:58

na Trofimova póki co nie zwróciłem uwagi żeby gwiazdorzył, choć może macie racje. Za to drugiego Wiktora wypadałoby sprowadzić lekko na ziemię. Po przegranym meczu, w którym w dwóch ostatnich biegach przywozi się 2 zera, raczej należy powstrzymać się od popisów na jednym kole. Zdaje się, że kiedyś Gelo napisał o Jeleniu - najpierw niech się dobrze nauczy jeździć na dwóch, a na zabawę przyjdzie pora później. Lampart ma wielki talent, szkoda żeby zmarnował go przez głupotę. Wiem, że jest młodziutki, ale tym bardziej trzeba go uczulać na sodówkę, a nie jak panowie z 5-1, nie dość że mu do studia kupili pizze w trakcie wywiadu, to byli jeszcze zachwyceni jaki on zabawny.