Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Żużlowe podziękowania za Twoje wygodne i bardzo pomocne przewodniki :-))
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
SpeedwayGMtwitter pisze:Kalendarz żużlowy+tv 26.04pt - 07.05wt
świetna robota! dzięki!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
W ten weekend 5 meczów TV. Kto interesuję się żużlem, a nie ma ochoty skakać pomiędzy 10 stronami z reklamami w tle...Awizowane składy na weekendowe mecze (mojego autorstwa):

Dzieki kolego! dobra robota.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Magazyn Eleven Sports
PGE Ekstraliga: Zapowiedź 3. rundy
Ponad 19 minut-polecam
https://www.youtube.com/watch?v=oEo_UndUBtg
PGE Ekstraliga: Zapowiedź 3. rundy
Ponad 19 minut-polecam
https://www.youtube.com/watch?v=oEo_UndUBtg
Nic nowego nie powiedział. Będziemy tak weryfikowani co kolejkę. jak się uda wywieźć względnie dobry wynik z Czewy (40+), to znajdą sobie argumenty typu: juniorzy nie w formie albo Miedziak/Zagar/Przedpełski szuka sprzętu i Motor miał łatwiej. Wiec prawdziwa weryfikacja przyjdzie z Lesznem, potem w Zielonej, potem z Toruniem itp. itd, aż w końcu ktoś nas faktycznie "zweryfikuje" i będą mogli odtrąbić swoje "a nie mówiłem!".
Dla mnie to jest jakiś fenomen, ze Ci eksperci spodziewają się w Elidze Przedpełskiego wożącego po 10 pkt, ale jednocześnie nie mieści im się w głowach, ze takie liczby może robić Jonsson, Lambert czy Michelsen
Dla mnie to jest jakiś fenomen, ze Ci eksperci spodziewają się w Elidze Przedpełskiego wożącego po 10 pkt, ale jednocześnie nie mieści im się w głowach, ze takie liczby może robić Jonsson, Lambert czy Michelsen
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mam wrażenie, że ten magazyn czwartkowy to zdecydowanie lepszy pomysł niż poniedziałkowy. Mam wrażenie, że Eleven nie bardzo ma pomysł na poniedziałkowy magazyn. W niedziele wszystko powiedzą w nsporcie. Eleven nie chce tego powielać i idą w jakieś głupie śmieszkowanie, z którego nic ciekawego nie wynika. W czwartek przynajmniej mają okazję porozmawiać o zbliżającej się kolejce.
Zaskoczeniem jest natomiast przywożenie tak wielu punktów przez Lamparta i Miesiąca, co też jest całkiem zrozumiałe.
Nie odnoszę takiego wrażenia. Wielu typuje Michelsena czy Lamberta na czarnego konia tego sezonu i nikogo nie dziwi zdobywanie przez nich punktów. Jonsson odbierany jest przez pryzmat kilku nieudanych sezonów w ekstralidze, dlatego nikt nie wierzy, że wróci do swojej dawnej formy, w której potrafił zdobyć wicemistrzostwo świata i być w czołówce zawodników ekstraligi. Ja niestety też nie wierzę. Natomiast jego 8-10 puntów w meczu nikogo raczej nie dziwi.Flagg pisze:Dla mnie to jest jakiś fenomen, ze Ci eksperci spodziewają się w Elidze Przedpełskiego wożącego po 10 pkt, ale jednocześnie nie mieści im się w głowach, ze takie liczby może robić Jonsson, Lambert czy Michelsen
Zaskoczeniem jest natomiast przywożenie tak wielu punktów przez Lamparta i Miesiąca, co też jest całkiem zrozumiałe.
Krąży moze gdzieś po sieci już nasz wczorajszy mecz?
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mam wykupiony pakiet Eleven, jest gdzieś zakładka z wrzuconą retransmisją?
trening czyni mistrza.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
w zakładce "na żywo" cofasz do tyłu:) program i masz wsio 24 godziny nazat.
trzeba przejrzeć 3 kanały. Ja dzisiaj oglądałem Zieloną z Grudziądzem o 11. Poszukaj ;)
!Tylko Motor z Lublina!
Ten Czugunow to sympatyczny chłopaczyna :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Ten Czugunow to sympatyczny chłopaczyna :)
Rozwiń. Nie wszyscy oglądają wszystkie mecze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na przykład zapytany o to czy miejsce w podstawowym składzie jest nagrodą za udane treningi odparł z rozbrajającą szczerością: "Nie wiem, wydaje mi się, że trenerzy patrzą na całokształt bardziej. Także na inne rzeczy, nie tylko na treningi. Nie wiem na jakie, bo nie jestem trenerem"
Ogólnie uśmiechnięty i sympatyczny. Przypomina nieco Andrieja Kudriaszowa ;)
Ogólnie uśmiechnięty i sympatyczny. Przypomina nieco Andrieja Kudriaszowa ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ciekawa statystyka w magazynie PGE. W biegach z udziałem Andreasa mamy 17:43 w plecy. Musi się ogarnąć nasz Kapitan jeśli mamy wygrywać.
Edit: Gwiazdor Gruchalski sprowadzony na ziemię. W obu przypadkach, w których miał pretensje nie miał racji. Puścił sprzęgło w tym samym momencie, kiedy zwolnił zamek, Michelsen zostawił mu wystarczająco dużo miejsca, Gollob aż się uśmiał na te pretensje.
Edit: Gwiazdor Gruchalski sprowadzony na ziemię. W obu przypadkach, w których miał pretensje nie miał racji. Puścił sprzęgło w tym samym momencie, kiedy zwolnił zamek, Michelsen zostawił mu wystarczająco dużo miejsca, Gollob aż się uśmiał na te pretensje.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Gollob, ogólnie, kontynuował wątek zachwytów nad Motorem. Dowodził, że dobra jazda przeciętnych, teoretycznie, zawodników nie jest dziełem przypadku. Wspomniał i chwalił Marka Kępę, wietrząc w tym jego udział. Przestrzegał Dudka przed trudnym terenem w Lublinie. Fajnie się tego słucha.
niby tak. ale poprzedni magazyn PGE Ekstraligi i Gollob zupełnie inaczej. kwestia leków przeciwbólowych?
Nie, to jest po prostu obiektywizm 
ŁEŁEK SHOW w magazynie ELEVEN SPORTS.
Niezły jajus...
Widać podziw w oczach Korościela, Kuźbickiego oraz Olkowicza... no i najbardziej chyba w oczach Anity...
Brawo Paweł!
Niezły jajus...
Widać podziw w oczach Korościela, Kuźbickiego oraz Olkowicza... no i najbardziej chyba w oczach Anity...
Brawo Paweł!
od 1988 tylko SPEEDWAY
W razie czego powtórka jest o północy, jakby ktoś przegapił tak, jak ja ;)
Motor mocnyj!
MIERZWIN pisze:ŁEŁEK SHOW w magazynie ELEVEN SPORTS.
Niezły jajus...
... i nigdy nie odkręca manetki gazu do końca, w co trudno uwierzyć.... ciekawostka taka.
Bo mówił, że jak Lambert odkręcał na maxa o nie mógł nikogo wyprzedzić ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks